Михаела: Любовта и подкрепата от Алекс ме карат да летя!

Певицата с интервю за TeenProblem.net
Обновена: 29 апр 2020 14:26 | 29 апр 2020 14:23, Ивета Иванова
17
Михаела: Любовта и подкрепата от Алекс ме карат да летя!
Снимка: Костадин Кръстев – Коко

 Михаела Маринова е една от най-известните певици у нас в момента. Звездата на чаровната изпълнителка изгря в X Factor през 2014 г., а малко след това тя започна да пуска хит след хит и спечели още повече фенове. В края на март излезе и първият ѝ албум. Ето какво разказа тя за него и за кариерата си пред TeenProblem.

Скоро на пазара излезе първият ти албум. Можеш ли да кажеш, че това е сбъдната детска мечта?
 
Абсолютно! От много малка си мечтаех един ден да бъда успешен артист със собствено творчество. През последните 5 години ми се случиха много неща в професионален план и дори за миг не съм спирала да се подготвям за момента, в който ще събера музиката ми в албум. За това време успях да се запозная със страшно много готини и талантливи хора, които взимат участие и в създаването на „Стъпка напред“. Pavell & Venci Venc’, с които освен работа ни свързва и истинско приятелство, VessoU, който е изключително талантлив млад бийтмейкър и още куп други любими приятели.
 
В момента сме в извънредно положение заради пандемията от коронавирус и не успя да изнесеш концерт-промоция пред феновете. Считаш ли това за лош късмет и планира ли се друг концерт?
 
Въпреки ситуацията съм щастлива, че с екипа на „Вирджиния Рекърдс“ успяхме да представим албума на датата, която бяхме планирали от самото начало. Концертите засега ще са онлайн, докато всичко отмине. Вече направих един такъв от вкъщи и беше наистина различно и вълнуващо. Със сигурност ще представя албума и на концерт на живо след като всичко отмине, защото това, което сме подготвили с музикантите, които ще се качат с мен на сцената, е жестоко.

Имаш ли любима песен от първия албум и защо я определяш като такава?
 
Една от любимите ми песни в албума е „Следвай моя глас“, която се роди на пианото вкъщи и благодарение на Павел Николов успя да зазвучи по начина, по който я чувате сега. Друг любим сингъл е „Страх от самота“, който и е моят авторски дебют. Всички песни в албума са специални, защото имам отношение към музиката и текста във всяка една. Описват емоциите, които съм изпитвала през тези години и разкриват части от вътрешното ми Аз.

Когато още беше участничка в X Factor вярваше ли, че това предаване ще ти помогне и един ден ще се утвърдиш на музикалния пазар?
 
Вярвах, че има място за мен на тази сцена и че участието ми в предаването ще сложи началото на нещо по-голямо. Няколко години по-късно мога да благодаря на Саня, която повярва в мен, на страхотния екип зад гърба ми и на феновете, без които нямаше да съм тази Михаела.
 
Кога осъзна, че искаш да се занимаваш с музика?
 
Пея от 4-годишна и дори за миг не съм се колебала дали музиката е правилният път, по който да поема.
 
Все още си студентка, какво най-много ти харесва от обучението в университета? Чувстваш ли се по-уверена там, като вече имаш толкова опит в музикалния бранш?
 
Чувствам се подкрепяна от всичките си колеги и учители, които се вълнуват заедно с мен за това, което ми се случва в професионален план. Средата в университета е много различна, начинът на мислене също. Можеш да достигнеш до много нови гледни точки и да контактуваш с различни от теб хора.
 
 Можеш ли да кажеш, че любовта към приятеля ти е вдъхновила някои твои нови песни и клипове?
 
Със сигурност. Любовта и подкрепата на Александър ме карат да летя и да бъда още по-уверена и вдъхновена. Две от песните в албума са посветени на него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и мухата лети...но не се хвали.
10
0
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Хит след хит,певачка до певачка.
9
0
 
11
 
! Отговори
КЛИЗМА НА КОМУНИЗМА преди 3 години
Тая е толкова известна, че никой не я знае.
8
0
 
7
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Ъъъъ..коя е тая?!?!
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква селска драма, намерила си кифлата - певачка един футболист и си мисли, че вече е хванала господ за шлифера.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко добре, ама защо футбилист. Не обича ли приятни разговори, различни от тревната настилка и прическата
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нейния май е ром
4
0
 
12
 
! Отговори
Kiko преди 3 години
Коя е тая бе
3
2
 
11
 
! Отговори
топ реалити преди 3 години
Фотографа е уловил добре стаената злоба в свитите и тънки устни и позата. По спомен карам, май само една прилична песен чух от нея. Другите й песни не са ми направи впечатление за да ги запомня че ги има. Тъй ...
2
2
 
12
 
! Отговори
Кон Спирация преди 3 години
известна певица е лили иванова, just saying.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дреме ни