Прецедент в "Гласът на България" тази вечер

За първи път на сцената ще има трибой
11
Прецедент в "Гласът на България" тази вечер
Един от участниците в отбора на Графа го изненада с тирамису. Снимка: bTV

Шест финални вокални двубои ще определят ДНЕС окончателния състав на отборите на Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев за следващия кръг от "Гласът на България".

Тази вечер претендентите за титлата и наградата от 50 000 лева ще трябва да покажат талант, сценично поведение и хъс за победа, за да оправдаят доверието на своите треньори. Менторите ще продължат към Нокаутите с по 8 изпълнители в отборите си, което ще създаде прецедент в шоуто.

С общо 13 участници в тима си, Графа ще трябва да организира първия в историята на предаването у нас музикален трибой, като подготви трима свои таланти за общо изпълнение на сцената.

Един от тях безапелационно ще изпъкне с вокално майсторство и сценичен опит в баладичен кавър на хита на Ед Шийран и Джъстин Бийбър I don’t care. Двукратният шампион в откриването на таланти Иван Лечев ще върне Михаела Филева и водещите Pavell & Venci Venc' към тийнейджърските им трепети с баладата Here without you.

За финал на вокалните битки Камелия ще избере две опитни в народната музика певици и фолклорната класика "Ах, къде е мойто либе", а Михаела Филева ще предизвика две от момичетата в отбора си да обърнат мъжка песен в женски дует.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
1
 
! Отговори
Дидо преди 3 години
Т. нар. "ГРАФ" българско производство,е едно недоразумение за родителите си,които са искали да сътворят нещо, което ще бъде забелязано и желано.За част от българската публика, която е с елементарна музикална култура,той е нещо,но до там!Губене на време,хабене на ел. ток е да гледам нещо което е на върха на пошлото,посредственото и т.н.за това на секундата сменям канала."Отивам" на ТВ-7/8,където мога да видя всичко което ме интересува.
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изключително пошло предаване Колкото до Графа и Михалка Филева, както и водещите - тези хора са за друго заведение
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това предаване ще бъде интересно само ако стане боя на сцената
6
0
 
23
 
! Отговори
Ало преди 3 години
Всъщност само Ив. Лечев му е мястото там -- в журито.Нищо лично.38267
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно предаването е с ниска гледаемост,само четири плоски коментара.
4
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност Графа е супер и е много талантлив композитор и пее изключително и само на български език, което е похвално. За жалост е жури в такова плоско предаване, в което журират по следния начин "Много ми хареса, добре се представи", "В началото тръгна неуверено, но после показа сила". Време е да осъзнаят, че това не е журиране. Аз искам да слушам компетентни мения и оценки с музикална терминология, с градивна критика! И докога ще ни пеят западни песньовки!? Толкова хубава музика имаме!
3
1
 
16
 
! Отговори
Луцифер&Буда преди 3 години
Само да не пее лицето от снимката, че веднага го гася...
2
1
 
18
 
! Отговори
Калоян преди 3 години
На пръв поглед заглавието не е особено впечатляващо. За сметка на това няма никаква връзка със статията. Ако ви плащат за такъв вид материали, моля, дайте някакъв номер за връзка! Дори знам какво означава "прецедент".
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прецедент в Гласът. България е страна на прецедентите.