Меган Маркъл се оплакала, че всички фаворизират Кейт Мидълтън

Тя не получила подкрепа от кралското семейство
5 май 2020 13:58, Нели Христова
35
Меган Маркъл се оплакала, че всички фаворизират Кейт Мидълтън
Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари са решили да не общуват повече с никоя от британските медии, но техни приятели често информират за това, което двамата разказват за дните, когато все още бяха членове на кралското семейство.

Още от първите дни американската актриса трудно се адаптирала към строгите правила за задълженията на кралското семейство. Когато принцът и съпругата му се преместили в Америка, тя казала на приятели, че за нея е много трудно и че никой от членовете на кралското семейство не стои до нея. Меган била сигурна, че ситуацията щяла да е друга, ако Кейт Мидълтън е била на нейно място.

Актрисата споделила, че кралското семейство със сигурност няма да мълчи, ако британските таблоиди атакуват толкова много Кейт.

"Тя каза, че никой не би издържал на подобни атаки от таблоидите и че такива медии щяха бъдат затворени незабавно. Според нея кралското семейство никога няма да толерира подобни атаки срещу Кейт“, казаха приятели на Меган.

"Въпреки че била критикувана публично, дори и в кралското семейство, Меган не е получила подкрепа. Тя твърди, че всички в двореца фаворизират Кейт", съобщава "Дейли Мейл", цитиран от БГНЕС.

Източник, близък до двойката, заяви, че принц Хари многократно се е оплаквал на принц Чарлз и кралица Елизабет II, че служителите се отнасят зле с Меган и е искал отмяна на някои правила и задължения, за да помогнат на Меган да свикне, но кралицата отказала да го направи.

Меган доверила на приятели, че това, което правят британските медии, е обидно, поради което тя и Хари решили, че единственият начин да напуснат кралското семейство, е да заминат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо се чудя на всичките ви коментари. Защо толкова злоба към това момиче??? Напротив тя е достойна за уважение защото сложи една расистка, мухлясъла и закостеняла фамилия на мястото и отказвайки да живее по нейните правила. Кои по- точно са Уилям и Кейт, че ги възхвалявате толкова???? *** живеещи на издръжката на данъкоплатците. На Катрин и личи, че е снобка от километри, драпаща да изкачи социалната стълбица! Какви точно е постигнала тази жена, че и се възхищавате толкова??
22
0
 
7
 
! Отговори
Тим преди 3 години
Собственият и баща я нападна, тя се сърди на медиите. Консервативните англичани не прощават на една жена, която иска да е в светлината на прожекторите, а няма синя кръв , разведена .
21
0
 
4
 
! Отговори
Кики преди 3 години
Тая, като влезе в Бъкингамския дворец сигурно вика: Уау, уау, уау!
20
0
 
12
 
! Отговори
111 преди 3 години
То не бяха турнета, визити по градовете, документален филм, че и собствен сайт подобен на този на кралицата! Само и само всички да ги видят! Голяма позьорщина, а Хари дори не е пряк наследник! Явно много ревнува от брат си Уилям!
19
0
 
16
 
! Отговори
Аззз преди 3 години
Не знам какво е очаквала да стане след като чернокожа разведена американка се омъжи за член на британската кралска фамилия.
18
0
 
11
 
! Отговори
Кьормеков преди 3 години
Колибарката омагьоса Хари,той настъпи мотиката и всичко тръгва надолу.Знам,че и рижите индивиди са нормални,действията им са като на другите,но тук правилото е нарушено. Аланкоолу,защо компрометираш кралството!? Работи с горната глава,следвай пътя на кръвта.Толкова ли не ти стига разума!?
17
1
 
7
 
! Отговори
Сажди преди 3 години
в кюмура потъват...
16
0
 
21
 
! Отговори
В грешка преди 3 години
Така става когато объркаш холивудската снимачна площадка с реалния живот. Впрочем, тая от какво точно се оплаква, че не и обръщат внимание колкото на бъдещата кралица ли? Че са отказали да си променят традициите ли? Еми, кофти късмет, ама това не ти е Калифорния. Ето, сега се прибра там откъдето тръгна, цикъла се затвори. Радвай се, че можете да си позволите жилище за милиони в престижни квартали, че можеше бая по-зле да е.
15
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маркъл си мисли че е бялата врана и всички трябват да и се кланят. Толкова ли не можа да проумее,че това не е ПРОСТО ЕДНО богато и известно семейство, а цяла институция с традиции и правила от десетилетия.
14
0
 
17
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 3 години
ЗА ТИКИВА ПРОБЛЕМИ СИ МЕЧТАЯ ЦЯЛ ЖИВОТ>>>>КОЛКО Е ЖЕСТОК ЖИВОТ......
13
1
 
38
 
! Отговори
"Яшар" преди 3 години
"Расисти" по-разбираемо ли е? Сама им се натресе, сама се оттресе! Марш у маалата.
12
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меган плю на това семейство и накара и мъжа си да се откаже от родителите си, после реве защо не я защитавали. Наглост.
11
1
 
9
 
! Отговори
Леле до Яшар преди 3 години
***, каза Швейк колкото да се намеси в разговора
10
0
 
19
 
! Отговори
ще замълча преди 3 години
щото, ако си кажа мнението 100% ще ме изтрият и блокират!
9
4
 
56
 
! Отговори
Меган Маркълова преди 3 години
Ако Меган спазваше протокола щяха и с нея да се държат по този начин. Не става да харчиш парите на данъкоплатците за скъпи парцалки и да се чудиш защо те мразят. Кейт например носи евтини дрехи, които облича по няколко пъти, не ходи да купува супер скъпи дизайнерски парцали. Дори децата й носят евтини дрешки. Меган много се обърка, че като се омъжи за принц и ще разполага с безкрайно много пари. Ако се беше кротнала като Кейт и спазваше правилата и нея щяха да я обичат толкова.
8
5
 
25
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Некой требе обясни в детайли на тва черното парче... Че "Мегън" може да вика на църната си леля. Защото Мегън скоро ще бъде "нейно кралско височество съпругата на краля". Както и оплешивяващото и мъжле ще трябва да забрави "брат ми искаш ли бира да пием" и да приме, че брат ми ще е "негово висосочество Краля". И ариту не една, а цел харем да си обзаведе с черни, жълти, трансесксуални и прочие за да покаже колко е обиден, че е ВТОРИ - на никой, ама на никой не му пука! И СИ НАМЕРЕТЕ РАБОТА!
7
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какво завижда тази? Че не е успяла да се докопа до прекия наследник, е трябвало да се задоволи с 6-тия за трона? Естествено, че ще фаворитизат Катрин, все пак е съпругата на бъдещия им крал, а не златотърсачка, която се опита да влезе с гръм и трясък в семейството, и да ги върти на малкия си пръст да изпълняват прищевките й
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТия ще свършат като РомановиГрешка правиш като сравняваш царското семейство Романови с тия двамата на снимката; въпреки,че тия са се венчали на 19 май , която е и рождената дата на цар Николай Втори Романов.
5
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
малииииииииии пролях няколко сълзи, само тая патица не знае колко много я дъвкаха Кейт в началото, но тя устоя за разлика от тая треторазрядна артиска вживяваща се на звезда. Пък и все пак това е бъдещата кралица а не някаква нищо не значеща графиня ха ха
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия ще свършат като Романови ако продължават с глупостите си.