Готвачите в Masterchef показаха тъмната си страна

Мартин изхвърча от кулинарното шоу
13 май 2020 07:45, Александър Попов
6
Готвачите в Masterchef показаха тъмната си страна
Снимка: bTV
Освен талант, въображение и дисциплина, готвачите в Masterchef имат и тъмна страна. Най-лошото от себе си те показаха, след като се наложи да готвят в тандем. Разделени по двама в отбор, някои демонстрираха агресия, а други - деспотичност, докато се трудеха над ястия, типични за улицата.
 
Най-жестока се оказа Неда, която първо предизвика хаос в кухнята, а след това нападна партньора си. 
 
"Изобщо не се притеснявам, че Краси ще получи инфаркт заради мен! Иде ми да му перна два шамара и да го пусна в горещото олио!", изрепчи се театралната режисьорка. Докато двамата се караха, всички техни ястия - от мароканските агнешки шишчета до китайските пролетни рулца, се провалиха.
 
Домакинята Виолина пък измъчи съотборника си Ивайло, като се паникьоса, обърка рецептите и, за капак, бръкна в олиото с голи ръце. В резултат двамата създадоха "дюнер на срама" и такос с плънка, която журито оприличи на медуза.
 
Виетнамката Куин, от своя страна, влезе в ролята на строга господарка, отне самоинициативата на сервитьора Добромир и го превърна в свой роб. „Каквото тя му каже, той го прави. Сигурно приятелят й също е под чехъл“, коментира шеф Силвена Роу.
 
Междувременно един от най-спокойните участници - Мартин, изхвърча от кулинарното шоу, след като се провали в следващата задача - приготвяне на императорско ризото. 
 
Журито го прати вкъщи, защото прекали с подправките и "уби" специфичния вкус на черния ориз. 
 
С елиминацията на Мартин приключи полусезонът в Masterchef, като следващите епизоди ще бъдат излъчени през есента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Днec.bg преди 3 години
Някои и плюха в манджите си, но ще ги видите в личните им профили. Или готвиш или плюеш. Добре, че са минали три теста на вируса.
4
0
 
3
 
! Отговори
pepita преди 3 години
Не си мислете, 4е Босфор ТВ са ***. Просто в кризата пестят - и на есен ще си продължат със старите продукции, за които ве4е са платили...а вие ще гледате, каквото ви пуснат
3
4
 
13
 
! Отговори
Слънце преди 3 години
До 3: Какво му е противното?!?! Показва усмихнати, амбицирани хора, учещи се от грешките си и ходещи напред. Вие кое предаване, излъчващо се в момента предпочитате?
2
13
 
4
 
! Отговори
Натали преди 3 години
Много противно предаване.
1
2
 
16
 
! Отговори
Хер Токев преди 3 години
Свърши полусезонът, защото мисловните умения на директорите във въпросната телевизия Босфор са претърпели съкрушителна метаморфоза и са на ръба на съществуването. Махнаха един от епизодите на Мастършеф, за да излъчват още едни новини. Не че по цял ден не ни заливат и облъчват, ама айде да има. Отделно на това, започна излъчването на втори турски сериал, а за капак махнаха готиния сериал в петък "Съни бийч", за да го заменят със .... "Столичани в повече" !!! Мега, мега, гига, хипер неадекватни!