На 70: Неостаряващата Вера Уанг, а какъв е режимът й?

Вижте на какво се дължи добрата й визия
14 май 2020 09:39, Дарена Найденова
16
На 70: Неостаряващата Вера Уанг, а какъв е режимът й?
Снимка: Getty

Ако често използвате Instagram, няма как да не сте попаднали на снимките на Вера Уанг. Да, онези, на които дизайнерката изглежда с 40 години по-млада. По време на изолацията тя прекарва времето си у дома в Маями, където обаче продължава с работата. В редица снимки Уанг показа новите си модели, а перфектната й фигура веднага беше забелязана от феновете.

Част от тях се усъмниха в годините на Вера, но истината е, че тя в действителност е на 70. Добрата ѝ визия се дължи на упорити тренировки, правилно хранене и грижа за себе си. Ако обаче смятате, че физическата ѝ рутина е нещо недостижимо, жестоко се лъжете. Всъщност дизайнерката залага на лесни, но ефективни упражнения, а ключът към успеха е в постоянството.

Както повечето хора в Америка, Вера Уанг прекарва времето си в изолация и се оказва, че хората около нея имат огромна заслуга за добрата ѝ физика. Пред „Harper's Bazaar“ тя споделя, че именно те я мотивират да тренира всеки ден и да не се отпуска. „Те са толкова добре физически, което ме кара и аз да изглеждам така“.

Уанг не залага на силовите тренировки и изтощителните упражнения. Вместо това тя предпочита да излезе и да кара колело. Признава, че по този начин се чувства заредена с енергия и усеща, че тялото ѝ се стяга. Освен това Вера обича и да тича на домашната си пътечка.

Кардиото обаче не е единственият ѝ метод за постигане на перфектно тяло. В интервю за „InStyle“ Уанг коментира, че обича да прекарва времето си на голф игрището. „Ужасна съм в този спорт, но ми харесва“, шегува се дизайнерката.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: визиярежимвера уанг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Тинтири минтири преди 1 година
Е не е чак толкова младолика.А и има парички за още глезотиики.Виждала съм и по-добре изглеждащи дами.
13
0
 
2
 
! Отговори
Не може да бъде преди 3 години
На 70 ли е? Повече от 68-69 не и давах!
12
0
 
14
 
! Отговори
Елитна Скумрия преди 3 години
Добрата и визия зависи от ниската резолюция на снимките ... добрите фотошоп умения на специалиста ... и лошото зрение на възхваляващите я .
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
като гледам ми мяза за изсушена скумрия, кой ви каза че не и личат годините?
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Личат и годините, има руж и грим , за да заличи отпуснатата кожа.Виетнамките по принцип са младолики.Облагородените от европейци са много добри.
9
5
 
2
 
! Отговори
mm преди 3 години
Не знам, ама между на 17г. и 70-ти набор, разлика от земята до небето. А пък за 70 годишна, не ща и да си помислям, колкото и да е запазена. Да запазана, колко да е запазена? Колкото да ти се доповръща.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами човека се подиграва ,кво ми е няма да го върнат от ОАЕ ,колкото и да с е напъват,700 милиона напред,подарени от герб ,министърчето все не знаел !)
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1!Пьрво, лили иванова изглежда много по вьзрастна от госпожата чин чин, второ аз за прьв пьт виждам баба и то стара баба на 70 год с плочки на корема и стегната кожа по цялото тяло! Тьй че, на 70 години си е направо мацка!
6
4
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Прилича на варена мумия.
5
0
 
4
 
! Отговори
българка преди 3 години
В събота по БНТ1 гледах Янка Рупкина - тя е наборка с Лили Иванова и са приятелки на по 82 години. Янка беше толкова опъната и свежа, че не можах да повярвам на очите си ! Изглеждаше по-млада отколкото когато е била на 60г / даваха и стари кадри с нейни изпълнения/. Не знам кой е пластичния хирург, но явно е много способен, ЕВАЛА за работата му!
4
0
 
19
 
! Отговори
Аззз преди 3 години
Жените с пари няма какво да им се чудим защо изглеждат добре.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След четиридесет и пет годишна възраст, жените почва да ги пере тока и то яко. Което няма нищо общо с външния вид.
2
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 1 Е, сега не я сравнявай с българският вариант на Дънкан Маклауд. ))
1
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кое й е доброто на визията? Че тя Лили Иванова както е на 80 години изглежда по- млада от тая.

Спонсорирани публикации