Фики спечели "Като две капки вода", Маги остана втора

Дара остана трета във финалното шоу
19 май 2020 08:38, Александър Попов
58
Фики спечели "Като две капки вода", Маги остана втора
Фики в последния си образ. Снимка: Като две капки вода
Фолкпевецът Фики стана победител в осмото издание на "Като две капки вода" снощи. 
 
Негова подгласничка стана Маги Джанаварова, третото място остана за Дара, а финалната четворка бе допълнена от JJ.
 
"За мен беше магическо преживяване! Когато човек влага цялата си енергия и сърце в това, което прави, се увенчава с успех! Щатлив съм, че това шоу ми даде възможност да се разгърна и да спечеля одобрението на публиката и уважаемото жури", сподели щастливият Фики, който се сдоби и с нова кола.
 
"Ти беше истински хамелеон по време на сезона! Пресъздаде Лайнъл Ричи по изумителен начин – благодарим ти за всичко, което направи на тази сцена", сподели Юлиан Вергов след песента Hello, която беше избор на победителя за сезона. 
 
В образа на Уитни Хюстън и песента I have nothing Маги Джанаварова огласи залата, спечелвайки бурни аплаузи. Чаровната певица не скри вълнението, признавайки, че за нея е чест да бъде на една сцена с изключителните артисти от шоуто. Дара пък заложи в последната вечер на песента "Вървят ли двама" на Мария Нейкова.
 
За финалното си изпълнение JJ влезе в образа на Фреди Меркюри и Who wants to live forever.
 
Специални гости на големия финал бяха Мария Илиева, Софи Маринова, Тита, Ненчо Балабанов, Коцето и Криско, които представиха своя интерпретация на нашумелия хит Corona Ciao.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
3
 
! Отговори
до Защо преди 3 години
Злобни са и са несправедливи, защото доброто им е кът и си го кътат за себе си.Пиша го за втори път в този сайт. Първия път беше по повод Георги Господинов.Няма нищо общо с етнос, нито с музика, нито с темата.Станало е норма да се изразяват почти само злословещите.По принцип не приемам класации и елиминации в изкуствата.В изкуствата всеки е със спецификата си.Няколко души бяха наистина на много високо ниво.Успех със собствен репертоар на всички!А Фикрет да продължава да се държи възпитано.
45
6
 
5
 
! Отговори
Защо преди 3 години
Защо сте толкова злобни и несправедливи? Изкуството, талантът не познават раса, цвят на кожата, вероизповедание...Фики напълно заслужено спечели формата! Не понасям и не слушам поп-фолк, но не мога да не призная колко талалтлив певец е това момче!И е чудесно, че баща му го обича, подкрепя го и се гордее с него!Честита заслужена победа, Фики!
44
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това по телевизията на гелосаната мутра ли го дават, щото нея съм я забранил.
43
5
 
6
 
! Отговори
Кюляков преди 3 години
Е то такова бутане беше от самото начало, че щях да се учудя ако не беше той спечелилия...
42
5
 
7
 
! Отговори
Monfazagre преди 3 години
Нямам нищо против малцинствата , но в случая беше очевидно ... по-скоро очевадно , колко фалшиво пее малкия Стораро , особено на фона на Маги Джанаварова и , както винаги става в такъв тип формати , хората може да са гласували , изпращайки смс -си за някой друг , но на господин продуцента не му пука и си е навил че намазаното , "възпитано" ромче трябва да бъде курдисано , а пък другите да го духат
41
1
 
23
 
! Отговори
Горан преди 3 години
Истинският победител е Димитър Маринов, който трябваше да дойде тук от Щатите, за да ви покаже, как се прави, и що е то да си човек, и то голям. Отстъпи си мястото, а таланта му е наистина много голям и той си е моралният победител, доказа го и с образа на големия Тодор Колев!
40
0
 
1
 
! Отговори
георги преди 3 години
звезди....
39
6
 
7
 
! Отговори
Еврей преди 3 години
Махайте ги тези манг,,, от екрана бе хора
38
5
 
30
 
! Отговори
варненец преди 3 години
Новия световен ред в действие! Роми, афроамериканци, мюсулмани, гейове.. Пляскайте по терасите и всички пред тв на нова и бтв..
37
1
 
22
 
! Отговори
Додо преди 3 години
До 11Догодина май ще очакваме някой представител на ЛГБТЮШЦФРХПЛЯК общността, или накратко, някой содомит да бъде победител, как мислиш?До кери: Аз не съм казал, че Стораро не е талантлив. Прочети пак поста ми.
36
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нагласен финал... Дано да няма друго предаване догодина. Както отпадна Господари на Ефира и хората го забравиха, нека и с Капките се случи същото.
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОсманАбсолютно съм съгласна с теб.
34
11
 
2
 
! Отговори
кери преди 3 години
До Додоза арменеца си прав, не мога да го гледам с тази мазна усмивчица и спластената му коса, все българите му виновни за нещо и все реве и се оплаква от обществото. Но за Стораро не съм съгласна с теб, много е талантлив!
33
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Издислав и неговият принос в хилядолетието на ромското включване. Зееееми тоя талант със силни крака.
32
17
 
10
 
! Отговори
ЗЗД преди 3 години
Хареса ми шоуто. Честито на Фики. И Дара и Маги също заслужаваха да спечелят. Не мога да разбера обаче как на хората забраняват да сядат по пейките в парка, а в шоуто се прегръщат и целуват. За Магърдич няма пандемия, няма извънредна обстановка, няма социална дистанция. И за него като за ББ законите и заповедите не важат.
31
1
 
16
 
! Отговори
жалко преди 3 години
този джей нищо не направи на Ху уонтс ту лив форевъ. Очаквах повече, а нищо от магията на Куин не можа да изкара. Успя една вечна песен да я изкара като някакво сладникаво поп парче ала кейти пери или нещо такова. Не трябваше да се вкарва в такава огромна роля, не е за него, а и въобще не е за хора тая работа.
30
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Беше ясно че той ще спечели. Всичко е уговорено предварително.
29
23
 
18
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
По принцип бях за Дара, много е надарена и то не само отпред.Но смятам, че Фики спечели заслужено, той беше просто перфектен във всеки образ. Дори изпя перфектно Металика. Браво Фики, невероятен талант!
28
19
 
0
 
! Отговори
до додо 28 преди 3 години
додо ама много си ***!
27
11
 
43
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Да ви е честит Издислав! Арменецът не пропусна шанса да се изгаври с така мразените от него Българи, които са му дали родина, прехрана и бая охолен живот. Вероятно и от някоя антибългарска, антихристиянска НПО са платили на арменеца някой лев, за да има България победител небългарин, нехристиянин. Вие пуснахте ли си СМС-чето?