Хари и Меган - все по-щастливи

Връзката им била по-силна отвсякога
15 юни 2020 20:50, Ивета Иванова
17
Хари и Меган - все по-щастливи
Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл се преместиха да живеят в Лос Анджелис, малко след като обявиха, че изоставят кралските си задължения, и източници твърдят,  че сега двамата били по-щастливи отвсякога. Те се чувствали много добре в новия си дом.

"Връзката им е по-силна отвсякога", посочва източник на "Entertainment Tonight".
 
Меган искала да се премести в Ел Ей, където е израснала, за да бъде по-близо до семейството си, но сега не можела да вижда роднините си, заради пандемията от коронавирус.
 
"Малко е иронично, защото едно от нещата, които правиха Меган нещастна, когато живееше в Англия, беше, че тя се чувстваше изолирана и ѝ липсваха приятелите. Сега тя e обратно в САЩ, това е, което тя искаше, но тя е изолирана и  не може да се вижда с приятелите си", допълва източникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Дани преди 3 години
Само Меган е щастлива,щом има кой да плаща,прелива от щастие!
10
0
 
2
 
! Отговори
Krom преди 3 години
Аз ъъъ. какво, да одобрявам или да хейтя?
9
0
 
9
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
Българите не щат да бъдат скубени от мутрите. Само за един чадър и шезлонг 70 лева. Храната на морето в България е гадна. Чалга надута денонощно, от която нормалният човек ще откачи. Бетон на плажа. Това почивка ли е?
8
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбирам защо Българите не почиват България, за да помогнат на собствената ни държава?Защо все пишете за хора, които не ни засягат? Каква полза има България от тях? Гърците непрекъснато рекламират островите си, Българите рекламират хора, които не ни интересуват. Не умеете, или не искате да се развива България? Първо мислете за нашата държава. Не си знаете интересите. Гърция мисли как да привлече туристи, а вие се занимавате с Меган и Хари, Те си имат пари и си живеят. Добре правят гърците.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква трагедия !
6
0
 
13
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
Иван и Пламена от Подуяне са просто супер!Дреме ми за тоя Хари и тази Меган .......
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хари е г.упак.
4
1
 
9
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Да не сме станали некое английско графство, Ивета? Защо ни занимавате с тези персони, какво ни интересуват?
3
1
 
19
 
! Отговори
ПростО Хари преди 3 години
Меган е щастливата . Щото разби още едно семейство освен своето . И не се е преместила в Л.А. за да е близо до родителите си а за да може денонощно да се хвали на приятелите си каква принцеса е станала и как го върти оня рижия на малкото си пръстче.Имение с триста спални... бодигарди... мускулест фитнес инструктор в леглото и принц в кухнята .... кой е като нея.А рижия Глу*** пак напразно обикаля да си търси работа че да плаща за капризите на "принцесата".п.с. Макдоналдс търсели персонал.
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отивам до клозета, после ще пиша по същество.
1
0
 
29
 
! Отговори
Лично мнение преди 3 години
Заглавието а сгрешено. Меган по-щастлива. За Хари онзи ден четох, че не харесва живота в САЩ и не си е намерил подходяща доходна работа. Парите им не стигали да си платят наема на имението и Уилям дори посъветвал Хари, ако иска са се върне в двореца. Това го четох съвсем скоро, малко след новината за чорапогащника дето скарал Меган и Кейт.

Спонсорирани публикации