Майли Сайръс скъса с алкохола, не близвала 6 месеца

Каква е причината?
24 юни 2020 19:32, Ивета Иванова
18
Майли Сайръс скъса с алкохола, не близвала 6 месеца
Снимка: БГНЕС

Майли Сайръс разкри, че е трезвена от 6 месеца.

27-годишната певица е спряла да пие алкохол, когато трябвало да се подготви за операция на гласните струни, но решила след това също да не пие, тъй като семейството ѝ има минало, свързано с пристрастяванията и психични проблеми.
 
"Бях трезвена през последните 6 месеца. В началото, това беше само заради операцията на гласните струни. Но аз мислих много за майка ми. Майка ми е била осиновена и аз наследих някои от нейните чувства - тези, свързани с изоставянето и с това да искаш да докажеш, че си искан и ценен. Родителите на баща ми се развели, когато той е бил на 3 години, така че баща ми се е отгледал сам. Повторих много от семейните истории, а в семейното минало има много пристрастявания и предизвикателства с психичното здраве... Като разбираме миналото, разбираме и настоящето и виждаме бъдещето по-ясно", споделя звездата в подкаста "The Big Ticket".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
Е , поне ме разсмя .. Благодаря
11
0
 
8
 
! Отговори
Дерек Озганбай преди 3 години
Я не съм близвал, откак се разделих с жената! Иначе си къркам!
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дайте и само да помирише чашката и веднага ше дигне краката. Такива дето спираха алкохола познавам поне 15 човека. Всеки ден го спираха. Двама даже не пиха година и после пак започнаха да го спират. Не познавам алкохолици които да са спряли алкохола. Алкохолика е до гроб. Ку,, рванлъка е до време.
9
1
 
6
 
! Отговори
Мъко,мъко преди 3 години
Глезла...да беше от Узбекистан,Украйна и т. н че да се оплаква.Потынала в разкош,припомня стари истории на мама,на тати...
8
1
 
8
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
.....и започна наркотиците
7
0
 
8
 
! Отговори
Кво речи!? преди 3 години
Горкият й мъж не беше ли оня, дето се членува в среден род щот на 30г все още не го знаем мъжко ли е или какво
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трима пияници се събрали, но единия казал че няма да пие, защото чел, че всеки четвърти алкохолик умира, другите му чудят какъв му е проблемът защото са били само трима.
5
4
 
5
 
! Отговори
Ау преди 3 години
Затова ли гласът и е толкова трудно да бъде различен женски ли е мъжки ли е. Това моме като го гледам със сигурност е пребивало мъжът си. Особено щом е и попийвала. Особено той като тръгне да негодува и да я ревнува, че се снима гола на клиповете на песните си. И затова горкият и мъж ще да е избягал от нея.
4
0
 
13
 
! Отговори
молба преди 3 години
напишете нещата, които близва!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази е сладурана с уникален глас, ама това обяснение защо не иска да пие алкохол, по скоро е някакво обяснение към някой домакин които е искал информация какво пие, за да съобрази с нея, но явно някой подслуш журналист е решил, че това е новина.Накратко ниво на съвременните журналисти.
2
1
 
10
 
! Отговори
123 преди 3 години
От поп музикантите няма един читав. Алкохол, наркотици, безразборен секс, разводи, иди0тско поведение на сцената. Младите гледат и започват да го приемат за нормално.
1
0
 
13
 
! Отговори
стефчо преди 3 години
Акохола е масов убиец,махайте го докато е рано. Много познати и приятели си заминаха преди да навършат 50 г,докато твърдяха че нямат проблеми и си пият нормално!