Рокли за лятото: Любимите модели на Меган Маркъл

Съпругата на принц Хари промени стила си след напускане на Великобритания
5 авг 2020 21:34, Иванка Гъркова
4
Рокли за лятото: Любимите модели на Меган Маркъл
БГНЕС

Меган Маркъл бе една от най-коментираните личности в британския кралски двор. Дори и след напускането на Острова, животът на бившата херцогиня на Съсекс и съпруга ѝ продължава да е тема номер едно за много медии. Освен за това как прекарват свободното си време и по какъв начин се издържат, много издания обръщат сериозно внимание на стила им на обличане след като започнаха нов живот зад граница. 

Стилът на актрисата се промени значително през годините, особено след като стана съпруга на по-малкия син на принц Чарлз. Заради строгия кралски протокол, тя трябваше да се раздели със своите къси панталонки и поли, но успя да наложи някои промени в гардероба, наложен й от личните стилисти. 
 
Сега, когато Меган може да тича свободно в парка и да се разхожда с детето, тя носи съвсем обикновени дрехи като всички нас, но ако я видим на официални събития, ще забележим, че тя държи на любимите си модели. 
 
По случай 39-ия рожден ден на Меган Маркъл и това, че жените винаги се нуждаят от вдъхновение за шопинг, ви предлагаме 4 модела летни рокли, които тя обожава: 
 
1. Тренч без ръкави 
 
Тренч роклите са едни от най-любимите на Меган Маркъл. Често сме я виждали да носи такива с къси или по-дълги ръкави, при това в най-различни цветове. Но като тези в по-неутрални като бяло или бежово, са най-предпочитани от нея. 
 
Моделът, който ви предлагаме, е без ръкави, идеален за летните вечери. Той е с яка и черни копчета, като на кръста има колан, който може да вържете по няколко начина. 
 
Дължината на роклята е под коляното, като тя е една идея по-широка, но не и разкроена. 
 
Още за любимите рокли на Меган Маркъл вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
6
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
Тая Меган няма никакъв вкус към дрехите. Така ли не разбрахте?Дайте за пример Даяна, 100 годишната кралица баба или Кейт,които се обличат добри. Сигурно и Камила се облича по-добре от тая Мъгъл.
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тиквата си пада по *** с черни рокли, които му снимат милионите в чекмеджето.
1
1
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Мега сте зле