Майли Сайръс не иска да ражда

Обмисля осиновяване
20 авг 2020 15:55, Ивета Иванова
88
Майли Сайръс не иска да ражда
Снимка: БГНЕС

Майли Сайръс не планира отново да се омъжи или пък да има деца.

Тя имаше близо 10-годишна връзка с актьора Лиам Хемсуърт и двамата сключиха брак през декември 2018 г., но през август 2019 г. се разделиха.
 
Сега певицата разкри, че не планира отново да прави сватба, нито да има деца.
 
От "Sirius XM" я питат дали отново иска да се омъжи и се надява да има семейство, а Майли отвръща: "Не, никога не ми е пукало толкова много за това... Това никога не е бил мой приоритет".
 
Изпълнителката споделя, че би обмислила осиновяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
6
 
15
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Всички истини сте празни глави. Жените да не ви са крави. Живеете в някакъв древен свят, там и ще си останете. И по едно -две са достатъчни, ЗЕМЯТА НЕ Е ДЪВКА И ДА СЕ РАЗТЯГА. А тези, за които жените били търсели само богати, ще им кажа - спрете да търсите само хубавици, вземете си обикновено момиче без външни данни и после ревете!
34
5
 
8
 
! Отговори
полуанонимен преди 3 години
До Само един шпрайтА бре уьо бледи.Богатите и умните не правили деца? Според теб Майли Сайръс или по известна сред децата като Хана Монтана е родена от бедни и с труд и упоритост е станала звезда 2 на Дисни,след Селена Гомез, за 21 век?Много американска пропагандичка четеш. Баща и е фронтмен на една от топ кънтри бандите в САЩ.Кънтри е тамошната чалга. И е милионер още преди да стане баща.По негови думи само да я вкара във филмите на Дисни още 11годишна е налял към 11 милиона.Така се прави!
33
4
 
10
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
И аз не искам тя да ражда.
32
3
 
6
 
! Отговори
Гражданин от село преди 3 години
Т.н. Хана Монтана е поредния прмер за фалша на холивуд. 10г. била с некъкъв омъжила се и се развела. Типичен продуцентски ход.Били са двойка за пред камерите подобно на много други.Ирина Шейк и Брадли Купър?Типичен Гей на който му слагат за жена руски супермодел че и две деца ражда,разбира се от истинския си руски мъж, и когато трябва да се продаде бездарния филм с Лейди Гага - хоп развод и при Гагата.Пълен блъф и щурутия.Обаче бълъците са милиони.След 10г.ще се окаже че Майли има и мъж и деца.
31
11
 
6
 
! Отговори
Истинската истина преди 3 години
До Истината 3И така трябва да е.Хората не са ти животни за разплод във фермата!Най-важно е точно еманципацията и личната реализация, и на мъжа, и на жената, децата са лукс, не необходимост.
30
3
 
5
 
! Отговори
Само един шпрайт преди 3 години
До 22: Не съм от тях. Освен това съм мъж, така че и да искам да родя, не мога. Аз съм от бедните и пpocтите и затова искам деца. Моят коефициент на интелигентност е 103, а този на Майли Сайръс е 120, което е доста над средното. Просто ви казвам каква е статистиката - богатите и умни хора не правят деца.
29
13
 
16
 
! Отговори
Истината 3 преди 3 години
Знаете ли каква е реалната причина да има подобна раждаемост сред арабите и африканците? Там няма еманципация. Законите не мачкат мъжа, а точно обратното - утвърден е един патриархален модел. Няма аборти, няма кариери, няма "боли ме главата". И раждат. А тук жените са се самозабравили и живеят с убеждението, че са принцеси и света се върти около тях. Феминизма и еманципацията са нещо изключително опасно, когато се прилагат без мярка и контрол.
28
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ме радва да гледам хора не постигнали абсолютно нищо в жалкия си живот да се пресмива и намира кусури на успелите хора :) още малки сте си така когато се подигравахте на умните в училище :)
27
4
 
16
 
! Отговори
До мъж преди 3 години
Ако ще си купувам жилище и кола, ще го направя, заради себе си, а не за да впечатлявам някоя си жена. Каква ми е ползата да се завържа с кредити, за да мога да привличам жените? Какво ще ми даде една жена, което аз не мога сам да си осигуря? Нищо! Любов? Повечето жени не знаят какво е любов. И как мога да създам семейство с такъв човек? Ще създам, ок, и после децата ми ще страдат.
26
7
 
9
 
! Отговори
Дарвин преди 3 години
Добра новина. Това същество няма да се размножи, и от това природата и човечеството само печелят.
25
1
 
16
 
! Отговори
Интересно.. преди 3 години
...на кого ли му пука кой как планира живота си, хела па това русо едноклетъчно...Смях!
24
5
 
14
 
! Отговори
Истината 2 преди 3 години
Законът също дискриминира мъжете. Домашното насилие не е само физическо, но може и да е психическо. Голяма част от жените упражняват психически тормоз. Друга проява на дискриминация е, когато нормална жена се разведе с нормален мъж и децата отидат при жената. Само защото е жена. Колко мъже познавате, които живеят от издръжките на бившите си? Не са много, но обратните примери за безброй.
23
13
 
20
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Жените не могат да обичат така, както мъжете. На един мъж не му пука, ако едно момиче е бедно, няма кола, жилище, или работа. Достатъчно е да му хареса самото момиче, за да иска да бъде с нея. Но една жена няма да те погледне, ако нямаш кола, жилище или работа. За жените най-важното е това, което мъжът може да им предложи като условия, а самия мъж е оставен на заден план. Няма равнопоставеност в любовта между мъжете и жените.
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 17 Само един шпрайтТи да не си от онези, модерните, които няма как да имат деца предвид сексуалната им ориентация?
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така говори сегаСлед няколко години като улегне ще пее друга песен Ние с бившата много искахме маса пари пръснахме много нерви 3 държави обиколихме и накрая се разделихме защото неможе да имаме Мъка голяма мъка но.. понякога и Бог не е справедлив.
20
1
 
14
 
! Отговори
До До Само един шпра преди 3 години
Май не мислиш. Ако богатите нямат деца, след известно време няма да ги има и държавите им или ще изчезнат или ще бъдат завладяни от "бедните" с децата.
19
6
 
20
 
! Отговори
:-) преди 3 години
Какво очаквате от наркоманки, феминистки, лесбийки и абортаджийки?
18
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4Кво общо имат съзнателните избори с филм и приключения. Аз никога не съм искала деца и не си направих такива. Не съжалявам за избора си.
17
22
 
10
 
! Отговори
Само един шпрайт преди 3 години
Деца раждат само бедните и *** хорица. Може да потърсите раждаемост по държави и ще видите, че най-висока раждаемост има в бедни страни като африканските, докато най-малко деца се раждат в богатите страни като Германия. В бъдеще никой от богатите хора няма да ражда. Раждането ще е за бедните и изостаналите хора.
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такиви урви не Ви трябват търсете истински жени.