Майли Сайръс не близва алкохол след операция на гърлото

Певицата коментира, че е променила живота си
Обновена: 6 сеп 2020 17:17 | 6 сеп 2020 17:15, Петя Славова
15
Майли Сайръс не близва алкохол след операция на гърлото
Снимка: БГНЕС

Поп звездата Майли Сайръс разкри, че миналата година е трябвало да се подложи на операция на гърлото, по-точно операция на гласните струни, което я е принудило да откаже алкохола. Както казва тя, +оттогава не е близвала и капка".

Майли заяви пред американските медии, че поради тази операция тя е променила живота си към по-добро и че сега, когато не консумира алкохол, се чувства по-здрава, "по-чиста" и "по-разумна".

Сайръс пусна новия си сингъл "Midnight Sky" преди няколко седмици, чиято премиера бе по време на MTV MMA Awards. Новата песен е хитов сингъл от втория й албум от трилогията "Тя е Майли Сайръс", наречена "Тя е тук".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
Малко са певците без проблеми с гласните струни. Не може цяла година да си на турне и всеки втори/трети ден да пееш и това да не ти се отрази по някакъв начин. Отначало нещата се подобряват със специални инжекции от които главата ти става като изтръпнал крак, но рано или късно се правят операции.
7
0
 
1
 
! Отговори
Пиянката от квартала преди 3 години
Права е . Майли е станала като коприва. Тя НЕ БЛИЖЕ алкохол ........ тя го ЖУЛИ .... отваря бутилката . Пъха я дълбоко в гърлото ,че да не докосва езика или гласните струни и надига ...... до дъно.Ха наздраве.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От много *** накрая така става!Ся скоро щр почне и да се разтоварва като самосвал!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на Майкъл Дъглас му правиха операция на гърлото,и от тогава и той не е ,,близвал''.Но той поне беше откровен,и каза че всичките му здравословни проблеми на гърлото са предизвикани не от алкохола,а по-точно от ,,близването''.Големият Майк за това е и голям.Защото не го е страх да казва истината.
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Таа не става...даже за е...е не става...
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Стамат от ВиК-СофияAко стане още малко по-красива, ще я взимам на село, да помага за кравите. Има и гюбрe за изриване, бая работа има.
2
1
 
12
 
! Отговори
Стамат от ВиК-София преди 3 години
До Анонимен 1то след снимки на кардашиян по бански и НиЛо всичко ти се вижда хубаво ... :):)
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Па тя много са разхубавила бе!