Участниците във "Фермата" в шок от бруталните условия

Ще спят под открито небе
36

 Снимка: Фермата

Вместо с гостоприемство, новият сезон на "Фермата" посрещна участниците си с брутални условия. Претендентите за приза от 100 000 лева попаднаха на гола поляна със стърчащо скеле, върху което сами трябва да изградят новия си дом. Докато вдигнат покрив над главите си обаче, те трябва да спят на ледената земя под открито небе. 
Единствено фермерът на седмицата ще се радва на удобства в дървена къщичка с маса, легла и тоалетна.
 
Сблъсъкът с реалността разплака жените и умърлуши мъжете. 
 
"Леле, в какво се забърках?", затюхка се при вида на фермата шеф готвачът Илиян Кустев, който е работил в най-престижните европейски ресторанти и е приготвял ястия за Брад Пит, Маргарет Тачър и Реджеп Ердоган. 
 
"Просто трябва да имате по-богата фантазия и да си представите, че това скеле ще е вашата къща", поощри участниците водещият Андрей. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Иван и АндрейФермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До inedМоля??? А кои искате да сложат за водещи? Рачков и Зуека? Кънчев и Сърчаджиева? Това са най-добрите водещи, всички други са *** и простаци!!!
21
4
 
2
 
! Отговори
Offf преди 3 години
Тарикатите си мислят, че ще лежат, *** за 100 бона като в Брадъра. Могат да си интриганстват и под открито небе 3 месеца. После Опосумите ще лансират някое македонче, социално слаб или джендер за финалист.
20
4
 
3
 
! Отговори
ined преди 3 години
Докато не сменят водещите това "шоу" ще е само едно пошло зрелище
19
4
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Това е абсолютна пародия трябва да си абсолютно луд, за да гледаш доброволно това.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПриказки от 1001 нощ
17
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това текезесарско предаване още ли го има?
16
1
 
18
 
! Отговори
офчар преди 3 години
Къде е тази ледена поляна да дойдем да се поразхладим при 38 градуса цяла седмеца.
15
6
 
7
 
! Отговори
Хахахаха преди 3 години
Безплатни строители били, казвате "умните" коментатори тук, а? А 100000-те хиляди лева... Аз бих си построила с "платени" строители в пущинака бая по-сносна къща за по-малко пари. Ама то не е важно да се мисли, нали е по-важно да се плюе...
14
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мръзнат на ледената земя през август, виелици ги брулят, и орли дерат жива плът. Драма.
13
1
 
38
 
! Отговори
Виктор преди 3 години
Къде я тази ледена земя в тези жеги!? Хайде холан, някой да не ги е карал насила? Мрънкащи маймуни! Сега ще им дадат и машини.... А какво да кажат участниците от първата ферма?
12
3
 
39
 
! Отговори
... преди 3 години
Аз пъ да ви кажа не съм гледал нито една ферма да сега! Ама и биг брадър само пурвото гледах то няколко епизода само! *** не знам хората се кефят гледат ги и после чета как било за българщината за родината за еди какво си за еди що си! Епа като им вервате и ги гледате то така ще е! Няма какво да ми се сърдите тука вие сте си виновни! Що гледате?
11
3
 
60
 
! Отговори
Сержант преди 3 години
Хора, забранете ги тези предавания. Народа повече няма на къде да потъва в глупостта си.
10
2
 
41
 
! Отговори
11 преди 3 години
Все едни и същи глупости.
9
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алчността на човека е най-голямия порок!Вместо да се борят за 100 бона тези хорица да се организират по 2-3,да отидат в някое запустяло село(в Родопите има такива бол)при някоя самотна баба,да й пооправят плевнята,да й помогнат да си прекопа градинката или да си събере реколтата,да й постегнат къщата за зимата,да й заведат стадото от 4-5 овце или козички на паша и т.н.Тя в замяна ще им прави вкусна закуска и вечеря.Те ще са на чист въздух,ще спортуват и най-вече ще се чувстват ПОЛЕЗНИ и истинск
8
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само отпадъци в тия тв простотии...барабар с водещите и целия технически екип, съгласил се да снима подобна идиотщина. Мен ще ме е срам да работя за подобна "продукция", нали накрая името ми ще излиза в надписите...
7
5
 
46
 
! Отговори
Строежа преди 3 години
И какво излиза в крайна сметка - някой си има мерак да си построи вилно селище и за целта си "наема" 21 строителя т.е. "участника" от тв състезание които безплатно ще му го изградят. Ето как се спестяват едни 21 заплати и осигуровки - ти отиваш на участие в телевизионно предаване, а се оказваш работник на строителен обект.
6
3
 
38
 
! Отговори
Питащ преди 3 години
Това не е ферма, а "Ваканционно селище"! Каракачанските овце, са само оправдание, че спасяваме стара порода! На тях и овчарят не им нужно това огромно строителство! Коронавируса бил спрял меракът на собственика...!!! Та той не ходи по поляните на "Витоша" ! Елементарно бе Уотсън...! Какво е бъщето участие на опосумите в бъдещото селище?
5
2
 
35
 
! Отговори
Gogo преди 3 години
Трябва да го прекръстят това предаване. То си е строителна площадка.
4
3
 
30
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Даже е било доста по-топло.Снимките са правени в разгара на лятото.А през нощта приятна хладинка.
3
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре че е топло все още. иначе ще видят кон боб яде ли