Шотландски яйца ще стресират готвачите в MasterChef

Топ сладкарят Chef Павел Павлов с шоколадово изкушение
17 сеп 2020 17:15, Александър Попов
3
Шотландски яйца ще стресират готвачите в MasterChef
Chef Павел Павлов. Снимка: bTV
Същинската надпревара за наградата от 100 000 лв. и престижната титла MasterChef на България започва тази неделя, 20 септември. 10-те хоби-готвачи ще изпробват не само своите умения, но и своя късмет в кулинарната томбола, приготвена им от Chef Роу, Chef Токев и Chef Михалчев.
 
Първото голямо предизвикателство пред участниците тази есен ще бъде да приготвят празнично ястие с продукта, който им се падне от кулинарната томбола. Късметът се усмихва на Файчето, който е известен с това, че обича да готви с тесто. Изключително щастлива от късмета му е Куин, за която въпросният продукт е истински кошмар. Самата тя е доволна от късмета си, както и Добата, Елени, Краси и Йордан. 
 
Късметът за съжаление няма да се усмихне на Петя, Неда и Виолина, която споделя за „своя късмет“, че го дава на котките. Най-добре представилият се участник ще спечели значката за имунитет, а неговите двама подгласници уникалната възможност да отидат на мастърклас.
 
В неделя вечер истинска наслада за сетивата ще бъде уникалната демонстрация на работата с шоколад и изработването на многопластов сладкиш, направена от световноизвестния Chef-сладкар Павел Павлов.  
 
След насладата от шоколадовите изкушения, напрежението в кухнята ще се покачи. А основната причина отново ще се окажат яйцата. Само че този път не какви да е яйца, а шотландските.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
голляма шитня стана и този формат на предаване. Само сензацията търсят
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой протестираш ви даде яйцата си дето ги мъти пред Парламента?