Колко струва прическата на Тръмп, възможно ли е да е за 70 000 долара?

Обвиняват го, че носи перука, сравняват перчема му с какво ли не
Обновена: 3 окт 2020 10:04 | 3 окт 2020 10:04, Иванка Гъркова
41
Колко струва прическата на Тръмп, възможно ли е да е за 70 000 долара?
БГНЕС

Възможно ли е Доналд Тръмп да е похарчил 70 000 долара само за една прическа?

Това се питат американците дни преди президентските избори в САЩ. Според разследване на журналисти от New York Times, малко след като е избран за държавен глава през 2016-а, той не пожалил средства, за да изглежда добре за свое телевизионно участие, като парите не дал от собствения си джоб.  

Разследване на New York Times показа, че президентът е платил само 750 долара данъци през 2016 г. и още толкова на следващата. Сумата контрастира доста на фона на тази, която той похарчил за оформяне на непокорния му перчем, заради който често търпи подигравки. 
 
Междувременно младият политик Александрия Окасио-Кортес, която е член на Демократическата партия на САЩ, отбелязва в своя Twitter, че е дала 750 долара, но не за данъци, а за своята прическа по случай рождения й ден. Тя посочва, че е изпозлвала собствени средства. 
 
 
"Защо републиканците не критикуват идола си за 70 000 долара държавен разход за прическа? О, защото са безгръбначни и мразещи жените лицемери, затова!", пише политикът в социалната мрежа. 
 
"Не знам как може да струва толкова много", казва пред Townandcountry Томи Бъкет, стилист от Ню Йорк. По думите му, дори и в престижните салони в Манхатан няма такива цени, като най-скъпата мъжка подстрижка там е около 150 долара. Той смята, че негови колеги взимат по-скъпо, ако ходят по домовете и изпълнявта по-специални поръчки, но едва ли биха поискали безумната сума от 70 000 долара. Мъжът е категоричен, че колкото и пари да похарчи Тръмп за косата си, той не може да си купи стил. 
 
"Тръмп може да е президент и да обича скъпите неща, но вижте косата му. Тя не струва толкова, нито изглежда добре"; "Не мога да повярвам! Толкова пари за тази топка косми...", пишат възмутени граждани в социалните мрежи.
 
Коментирайки скандалния разход, много модни експерти изтъкват, че Иванка Тръмп прилича много на баща си, защото веднъж тя дала 95 000 долара за грим и прическа. Според информация на "Дойче Веле", тя винаги разчита на личния си гримьор. 
 
„Всички знаят, но хейтърите и загубеняците отказват да го признаят, че не нося перука. Косата ми може да не е перфектна, но си е моя“, споделя преди години Тръмп по повод специфичната си прическа.
 
Не всеки може да се докосва до косата му
 
В книгата си „The Fire and the Fury“ Майкъл Уолф пише за това, че американският президент се боядисва, като за целта ползва специална боя, наречена „Just For Men“. Това потвърждава и дъщеря му Иванка.
 
През 2014 г. Тръмп разкрива пред "Playboy", че е доста взискателен и не желае всеки да го пипа. Той посочва, че вече не иска да го подстригва никой друг, освен съпругата му Мелания. Не е ясно дали решението му е продиктувано от това, че оплешивява или се притеснява да не развалят неговия "прекрасен перчем". 
 
Още за прическата на Доналд Тръмп през годините и подигравките за нея четете в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
0
 
! Отговори
а бе,сер*сем*ин преди 3 години
До Анонимен 34Виж му косата на млади години,да разбереш какво е коса!Ей,това мързелите от НПО-тата сте много жалка история!
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ми изстривайте коментара !!!!! Косата на Президент Доналд Трумп му я прави съпругата му Мелания ! Какво толкова? И прическата не управлява държавата !!! Не ми изстривайте коментара !!!!!
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Косата на Президент Доналд Трумп се прави от съпругата му Мелания ! Какво толкова ! И прическата не ръководи дървавата !
33
2
 
3
 
! Отговори
KAG2020 преди 3 години
"Според разследване на журналисти от New York Times..."Хахаха, клоуни, до тук спрях да чета поредния пасквил. Т.нар. "разследвания" на една шайка продали душите си либерасти наричащи себе си журналисти разследват вече 4 години президента Тръмп и до сега не са намерили нищо, освен "анонимен източник" им разкрил ужасяващи подробности за Тръмп. Жалките напъни на либерастичната *** са смехотворни. И какво ни интересува тая радикална комунистка AOC? Тая дри..сла няма 1% от ценза и успеха на Тръмп
32
1
 
3
 
! Отговори
БПФ преди 3 години
Утре "демократите" ще напишат, че Тръмп е дал и 7 милиона за една прическа и пак ще се намерят иди0ти, които да повярват.
31
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Косата е присадена - затова не я стриже.
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът е , че ББ му я плаща чрез поръчката на самолетите .
29
4
 
2
 
! Отговори
Винету явно не четеш преди 3 години
Тия пари не са лични, а са признати заразход, рижият клоун лъже в плащането на данъци, съчинява си раходи, пазарното му е като при нашите пиш'ман бизнесмени. Ако Мелания го стриже, направо си е отмъщение за наглата му самодоволност. И ако е прегрешил си е жив подкуп към жена му, за да си трайка и прави на умряла лисица. Грозно, нахално, просто и демонстриращо магариите си "семейство"
28
3
 
4
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Дали прическата на Тромпета струва 70, 700, 7,000, или 70,000 $$$ е без значение ако човека си ги плаща от джоба, бе, г-да Демократи!Дет съ викъ - "Имаш крава - пиеш Млеко, немаш крава - пиеш Вода!"Ми на туй му викат Пазарна икономика (другото име на Капитализма), бе, другари американци!-)))))))))))
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 28Тръмп се бори точно за това което пишеш бе глaвyн. Левите искат държавен контрол и високи данъци за средната класа и за бизнеса за да хранят електората си от гeтата.
26
1
 
3
 
! Отговори
65 преди 3 години
Кой го интересува това,? Просто се пише нещо там.А ко иска и коса да си присади-все тая.
25
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най слабия президент на САЩ. Отделно пореден пример за популост манипулиращ простолюдието с светло бъдеще. Неразбрахте ли ьче системата вече е направена и си върви. Ако си беден това е защото не работиш. Няма как да дойде някой и да станеш богат. Това са глупсоти на тази и онази партия. Единственото нещо, за да вдига стандарта една държава е работа, бизнес и износ.
24
6
 
6
 
! Отговори
The Фризьор преди 3 години
А колко ли струва интимната прическа на жена му?Трябва да пусне обществена поръчка.....
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
NYT пожълтяват и затъпяват от ден на ден. А за нашите папагалчета, да не говорим. На тях каквото да им подхвърлиш, всичко ще препишат дословно. Стига да има нещо в хранилката после. А как ще я караме така още 4г., направо не знам....
22
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрата Бойко Методиев Борисов струва на бедна България по няколко милиарда годишно, богатата САЩ го прави на въпрос за прическа от някакви си $70000.
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 20Газ пикаете, че Тръмп не направи конфликт със Северна КореяТова беше плана на либералите, да викнат - Ето, Тръмп ще направи ядрена война, той е злото.Но, когато си стиснаха ръцете с Ким, за да не страдат хора, всички либерали пуснаха ритуално жълто в гащите.
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на Ким, и на Ким, колко струва прическата на другаря Ким? Севернокорейският и американскаият народи гладуват, а комунистите Ким и Тръмп си разменят любезности в и си правят прически за 70 хил долара вместо да дадат тези пари на гладуващите народи!
19
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президента на САЩ е в болница с висока температура и кашлица, страда от хипертония и не е сигурно какво ще стане, а през това време медиите се присмиват на пeрчема му. Ако беше кениеца щеше да има свещи, сълзи и сoполи. Ден и нощ статии за живота и успехите ум.
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неомарксистките журналисти и *** на мумията Нанси Пелоси газ уринират от яд че си отиват от политиката!
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха познайте кой плаща на Алекс Джоунс да ги изкарва рептили и всякакви, скоро и тоя ще го изкарат рептил и извънземен и че има три крака, а чичо му е Тиранозавър.