Жена съди Брад Пит за измама, ухажвал я

Поиска му 100 хиляди долара
9 окт 2020 17:15, Петя Славова
30
Жена съди Брад Пит за измама, ухажвал я
Снимка: БГНЕС

Жена от Тексас съди Брад Пит за сумата от 100 000 долара, твърдейки, че актьорът я е ухажвал и дори е споменал възможен брак, преди да я измами. Адвокатите на актьора смятат, че жалбоподателката е била жертва на онлайн измама, предава БГНЕС.

Подобен удар Брад Пит вероятно не е очаквал. Кели Кристина, главен изпълнителен директор на фармацевтична компания в Плано, Тексас, твърди в съдебни документи, че е платила на актьора да направи пет участия на събития в полза на благотворителна кампания от фондацията на актьора "Make It Right Foundation", създадена през 2007 г. – която изгражда нови домове за жертвите на урагана "Катрина". Тя също така твърди в съдебни документи, получени от вестник The Post, че между бившия на Дженифър Анистън и нея се е развила тясна връзка до такава степен, че те били обсъждали планове за брак. Според нея актьорът е бил отменял в последния момент всяко събитие, в което трябвало да участва с обещание за "следващия път", като всеки път използвал разходите от 40 000 долара за презентацията.

Естествено адвокатският екип на Брад Пит отхвърля твърденията на Кристина. Според тях тя е била просто жестоко измамена от кибер мошеник, представящ се за звездата от "Седем години в Тибет". Юридическият екип на бившия на Анджелин Джоли депозира жалба в съда в Тексас на 8 октомври, твърдейки, че той никога не е имал никакви отношения с Кристина. В жалбата се иска и прекратяване на делото. За източник, запознат с въпроса, истината е мъчително банална: „Това е тъжният случай на някой, който е станал жертва на онлайн измама. Някой, който няма нищо общо с известната личност и се представя за него. Надявам се, че други ще се поучат от тази злощастна ситуация.”

Реалност, която Кели Кристина явно отказва да чуе. "Ние пледираме от март 2020 г. и аз чувам гласа си в медиите", каза тя пред Post. „Този ​​съдебен процес е важен за страната, така че ще продължа да се боря с Брад Пит и фондация "Make It Right Foundation". Имам 113 страници документи в подкрепа на обвиненията и твърденията. На негово място не бих очаквала този процес да приключи лесно", заключи жента с наранено его от тази афера. Този случай няма да помогне на бизнеса на Брад Пит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: съдизмамаБрад Пит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво му е неразбираемото в случая? Това е т.нар. катфишинг, типична измама, разпространена колкото нигерийския принц. Измамник търси контакт със самотна жена онлайн с измислена самоличност и чужди снимки, оплита я напълно, но все не могат да се срещнат на живо по някакъв повод, като иска тя да му изпрати пари по някакъв повод. Този се е представил за известна личност. Практикува се масово от северноафриканци със западноевропейки, но и във всякави социални мрежи и сайтове за запознанства.
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пичове, това се случва, когато жена влезе във властта. Това повече не трябва даа се позволява. Самозабравят се и започват да правят мизерии. Аз съм по - склонен да вярвам, че тя е "усвоила" парите и сега някак тряба да ги връща...Брад е милионер и едва ли би рискувал имиджа си с дребна измама.
21
1
 
4
 
! Отговори
Дул синея преди 3 години
тоя пич *** кефи и е смешен в някои роли
20
1
 
1
 
! Отговори
Торанага Оя преди 3 години
чародейците,имат да теглят,и да урочасват,като мен К
19
15
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Абе какво му харесват на тоя Брад! Нито визията му е визия, нито ролите ме са кой знае какво! Прекалено сладникав и безличен! Друго си е: Мат Деймън, Никълъс Кейдж, Лиъм Нийсън, Бен Афлек!
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някои жени прекалиха с тоя нет... не им влияе добре.
17
0
 
8
 
! Отговори
Брат Пит преди 3 години
Не бях аз, братчеда беше.
16
1
 
15
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Преди време една пикла паднала от един кей и си халосала главата в дъното. Някакъв човечец я видял, хвърлил се във водата и я издърпал на брега. Сега пиклата го съди, че оня не бил поискал нейното съгласие, преди да я спаси.
15
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смешна работа, не го е виждала на живо, пък и брак обсъждали?! Куха лейка
14
0
 
30
 
! Отговори
TheCrow преди 3 години
Един път го пишат бившия на Анистън, после бившия на Джоли *** журналисти, сякаш си няма име и е задължително да изредят бившите му в статията...
13
1
 
23
 
! Отговори
До 14 преди 3 години
Четохме и разбрахме. Те на живо не са се виждали, ама той даже й бил предложил брак, ръйййш ли.
12
1
 
13
 
! Отговори
123 преди 3 години
По-скоро той трябва да я съди, барабар с компанията и. Хем искат да печелят необосновани кинти, като го използват за рекламно лице, хем и да се почуква с него.... Някой четвърткокласен порноактьор може би е трябвало да потърсят!!!
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Америка ако гледаш една жена в очите повече от 5 секунди се смята за сексуален тормоз и може да бъдеш съден за това
10
2
 
24
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Това се наложи като стандарт. Една жена да се оплаче и това стига, за да съсипят някой мъж. Върнаха се времената на НКВД и Берия, когато един анонимен донос е достатъчен.
9
0
 
8
 
! Отговори
Пак преди 3 години
Малко е искала. Особено ако наистина е CEO на фармацевтична компания.
8
0
 
6
 
! Отговори
левент убавец преди 3 години
До Вейхайвейда се качи на камгарната, може да и закачи
7
2
 
26
 
! Отговори
Вейхайвей преди 3 години
Ами като и трябват на жената 100 бона откъде да ги вземе?
6
0
 
2
 
! Отговори
левент убавец преди 3 години
До Да беееееевъри да вечераме, като толко ги чуеш :)))
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ооооо полудяла Америкааа! Докъде ли ще стигнеш?
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-притеснителното е, че тази е изпълнителен директор на фармацевтична компания.