Кели Кларксън: Децата ми ходят на психолог

Изпълнителката се разведе през юни
16 окт 2020 21:00, Ивета Иванова
3
Кели Кларксън: Децата ми ходят на психолог
Снимка: БГНЕС

Кели Кларксън и Брандън Блексток обявиха, че се развеждат през юни и сега певицата признава, че двете им деца вече ходят на психолог.

Мениджърът и изпълнителката на "Walk Away" имат дъщеря Ривър на 6 г. и син Ремингтън на 4 г. Децата сега ходят редовно на детски психолог, за да могат да се справят с промените в семейството.
 
"Получаваме доста помощ, като терапевти и детски психолози, защото искаме да направим нещата както трябва. Всеки е тъжен и е нормално да бъде тъжен", сподели Кели пред "Extra".
 
Певицата призна, че ѝ e трудно да се справи с развода, тъй като е публична личност и иска да предпази децата си. Тя беше омъжена за Брандън Блексток близо 7 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Бай Кадир Манафа преди 3 години
Ей тея *** не могат да не се изхра4ат под всяка тема. От вси4ко разбира Ган4о. Туй е много хубава жена, с удоволствие бих я поканил в моя тристаен апартамент в Исперих.Кадир Юсуфов Пазвантоглу, 59годишен, обрязан, неосъждан и ерген.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как бе како! От 40 години те помня - не беше такъв шемет!
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е истина... Тая каква симпатяга беше преди 15 години като изпя Because of you, а сега каква е лелка... Мяза на каца!