Стюардесата Ваня изхвърли Милена от "Фермата"

Битката на Арената завърши с категоричен резултат
29 ное 2020 11:39, Александър Попов
96
Стюардесата Ваня изхвърли Милена от "Фермата"
Милена напусна за втори и последен път шоуто. Снимка: Фермата

Стюардесата Ваня Илиева безапелационно отстрани адвокатката Милена Станджикова от надпреварата за голямата награда от 100 000 лева две седмици преди финала на "Фермата".

Юристката напусна шоуто за втори път, след като веднъж бе победена на Арената от Антония, но получи право да се върне в стопанството и да продължи участието си.

Двете премериха сили в четири битки, но стюардесата се оказа по-пъргава в решаващия, последен сблъсък. Ваня нареди по-бързо своето домино, докато умело се пазеше от пукащия край нея слаб ток, докато Милена подскачаше от болка при всяко докосване до проводниците.

Стюардесата демонстрира превес и в останалите битки, като надви опонентката си с финален резултат от 9:1 точки и отпразнува победата си с радостен танц, подкрепяна от повечето участници.

Ваня излезе на Арената амбицирана да отстрани Милена, след като юристката я нарече "дребна душа".

В стопанството адвокатката беше в лоши отношения с повечето участници, които смятаха, че тя не работи достатъчно, а посвещава времето си на интриги. Единствената й приятелка в шоуто остана актрисата Даяна Ханджиева.

Въпреки загубата, Милена не свали усмивката си и напусна с гордо вдигната глава.

"След второто ми влизане в играта мотивацията ми беше съвсем различна. Влязох, за да развия себе си и своята адаптивност, да изчистя неща, които не харесвах. Мисля, че успях", заяви Милена.

Милена сподели, че това, че често е била ратай е било нейна стратегия.

"Групата си мислеше, че ме изолира, но аз се връщах с усмивка и ведро настроение, а на тях всичко това им идваше в повече", каза тя.

Милена сподели още, че най-близък приятел от "Фермата" за нея е Асен. Той спазва правилата, има подобна на моята ценностна система, ще поддържаме отношения със сигурност, каза тя. Стоян и Дая също са хората, с които е станала близка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нито един смс няма да пусна ,ни тениска ни календар с плейметка ! ни стотинка на алчните опосуми ,мислят ,че като ни дразнят , ще гласуваме , ама Йок -не сме толкоз прости !
26
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кала как можа да се изповядваш в любов на милена като женчо. В това няма нищо мъжко. Разочарова ме
25
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Данчо богатия с беден мозък женати да те чака дом ти да паднеш толкова ниско да се варгаляш с чужди жени. Дори и да вземат да я вкарът ватре. Тази година това предаване беше падение грешка на природата.
24
6
 
1
 
! Отговори
До до Калоян преди 3 години
Пак ще си говорим..
23
3
 
16
 
! Отговори
До Калоян преди 3 години
Ти отпадаш братле,марш да даваш караул за да ти се присмивам
22
6
 
0
 
! Отговори
До 27 преди 3 години
Хаха, не позна, и аз съм там.
21
2
 
16
 
! Отговори
Предложение преди 3 години
Вкарайте Юлиан от първия сезон на "Игри на волята", Мартин "Сървайвъра" и Пацо от "Биг Брадър"- ще направите брутален рейтинг.
20
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе Ванче може да е пълен хухавел обеча цепи трети дуел, така че май си има качества момичето,просто малко си лети в облаците. Милена е като вълчица - подла, сомоувереа и много лицерма.
19
11
 
3
 
! Отговори
До 24 преди 3 години
Боби Данчо Надя Ваня финал..
18
17
 
0
 
! Отговори
Калоян преди 3 години
Аз съм единия от финалистите, но за другите не казвам.
17
3
 
0
 
! Отговори
Рики Рома преди 3 години
Няма ли някой финалист или член на екипа, четящ коментарите, който да напише кои са последните останало във "Фермата". Знам, че трябва да пазите тайна, но от анонимните коментари никой не може да ви разпознае.
16
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иван+Калоян+мария+някои от снимачната площадка всеки сезон по някои лев капка по капка вир става. От тук от там по някои лев и после мадрит Испания. Как му вика андреи малкия мук хаха.
15
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваня много се изгаври с клетата Милена, да и пръснеш халката с 9-1 си е гавра с труп. Ваня може да е инфантилна наивна глупава и досадно но е 100класи над тази побърканата от пловдив
14
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милена лудата отдавна трябваше да я пратят в къщи. От жените май плеймейтката ще излезе най читава.
13
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваня знае инфантилната песньовка за Чоп банана за разкършване на затлъстели туристи по яхти,обаче си няма и понятие кой е Васил Априлов.Срам от всякъде.
12
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във всеки колектив,умният трябва да бъде изолиран от простаците,както са ги подредили "големите" мъже,Иван и Андрей.Двама интриганти,демагози,двама сополи, Калоян и Петър,са решили да си поделят наградата от сто хиляди лева.Другите,като масовици във филм,ще правят калабалъка до края. "Фермата",тази година се превърна в шоу зрелище,нямаща нищо общо с живота на хората от българските ферми.Малките хора,ще лапнат големите пари,а мухите,ще ги *** българския зрител.
11
5
 
16
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
Вице ще е Данчо .. Даяна ще е ратай и дуелист.. и ще играе срещу Мара.. няма да издавам повече
10
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На който му е празна главата,са му бързи краката та и Куку Ванчето така.Освен това агитката и изигра битките като непрекъснато и казваха какво да прави.Застанаха зад нея защото при евентуална загуба от нейна страна ще предложи Пешо за фермер,а при победа ще го направи вице за да го напъха пак в леглото си.Използват я,не че я харесват,удобна им е защото не е фактор а пионка на глутницата хиени.
9
32
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-малко лудата победи. Милена с 200 да пали към психиатрията, рядко противно създание , което абсолютно никой да не харесва и безапелационно най слабия участник във фермата 6
8
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Милена и го НаТатруЗиха две седмици преди финала.Сега сигурно газ пикае,но така и се полага.Това е рядко извратено женище.А хепи Ванче е кифла.