Надя изхвърли Даяна Ханджиева от "Фермата"

Двете направиха оспорвана битка на Арената
63

Снимка: Фермата

Актрисата Даяна Ханджиева се прости с мечтата за победа във "Фермата" на метри от финала на шоуто. Тя бе пратена на Арената от фокусника Данчо, който имаше объркани чувства през последните епизоди на предаването.

Срещу нея се изправи Надя, която пък получи предимство да подреди точките за отделните игри. Това се оказа и решаващо в битката, тъй като Надя спечели силовите надпревари - коването на дървен мост, рязането на греди и цепенето на талпи. Именно последната игра донесе и победата на Надя с 9:6.

"Каквото ти направи най-добрият ти приятел, никой друг не може да ти го направи", коментира по адрес на Данчо след загубата си Ханджиева, която се бори здраво.

Въпреки загубата, Даяна прости предателството на Данчо. Преди да си тръгне, тя се метна в прегръдките на сгодения фокусник и му прошепна в ухото: "Ние спечелихме най-много от фермата".

"Това е някаква уникална утопия, която няма начин да излезеш същия оттук и си мисля, че всеки, който влезе, взема максимума и градира. Тук добих една увереност, която цял живот ми е липсвала", сподели на тръгване Даяна.

През следващата седмица "Фермата" влиза в решителната си фаза. След понеделник, всеки ден, по един от участниците ще отпада след битка. В петък най-накрая ще станат ясни четиримата финалисти, които ще се борят за голямата награда следващата събота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
6
 
! Отговори
Голяма боза преди 3 години
Олии,колко интересно,къв драматизъм,динавика, драма, сюжет, интрига...Бе казано иначе-ква бУзъъъъъ...Режсьорите -мноо зле- ще допутат ромеичето до финал и нищо чудно да му дадат стоте бона-щото требе да интегрираме тая интелегентна общност! Пошла работа...
41
4
 
0
 
! Отговори
kънчо преди 3 години
Готов съм да го уважавам момичето по четири - пет пъти на ден! Вярвам че ще се отърси от преживяният стрес само за ден два и после ще се наслаждава на живота.
40
3
 
11
 
! Отговори
Татул преди 3 години
Че, Йордан мислеше само с едната си глава, това е факт. Но тази малка палав'ница, така успя да му завърти главата, че сигурно още има световъртежи. И се опита да излезе суха от водата. Били само приятели. Що не каза в началото стоп, Йордане, долу ръцете. Пази боже от такива жени. Беше се залепила като лепка за него, то не баха прегръдки, то не бяха ласки и какво ли не. Поне да и беше ударил една пат'ка, глуп'ака- да не е валат.
39
0
 
6
 
! Отговори
Има разлика преди 3 години
между "цепене" и "сечене". При последната игра се правеше "сечене" !
38
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От последните седмици сигурно не повече от 1 час ми се събират гледаност на това нещо.Свършиха игрите и реших да погледна битката между млекарката и скандалната палавницакакто я нарече ндутият Петър.Млекарката може да е злобна,но не е болна ...***.Тая Даяна за мене е болна,тя непрекъснато търси някой на който да му се бута в ръцете,не понася дори мисълта че може да има друга и то без да е никаква на съответни обект.Болестно състояние.Дълга плоска тояга с грозни ръчища.Габровеца,бок...лук!
37
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой гледа ли ги тези бози? Аз повече от 5 секунди не ги издържам докато превключвам каналите да намеря нещо за гледане?
36
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде във вторник и ДанЮ Инфантила да си взима ританките с които спи,плюшената играчка и да се пръждосва от Фермата.И след него всички останали и без награда.Да оставят стопанина Андрей спокойно да се грижи за овцете си.
35
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на ирина претенциите са и големи ,ама без покритие , то със снобски маниери не се става хубава ,с парите на опосума се прави на нещо ,ама ....... не искам да я обиждам .
34
2
 
13
 
! Отговори
до 42 преди 3 години
Смешен си с "хубавите " жени на иван - ми хич ама изобщо не са хубави -ни първата ,ни втората .
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ба си чобаните в този бозалък.
32
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фокусникът никога няма да има сериозна връзка и семейство защото е коцкар.И на 60 години пак ще е същият.За него най-важен е личният му сърбеж дори пред детето му/сам го каза/.Жените които му клъвнат на въдицата само галят егото му и са временни.Даяна е поредната лапнишаранка защото е инфантилна с манталитет на 13 годишна.Данчо,Кустев и Калоян са ми най-неприятни от този сезон още от началото.Това са същества егоисти.По-далеч от такива.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз ще гласувам за Иван битбула защото няма пари да си купи един сандвич бил много гладен затова да му дадеме на него парите тои после ще се разплати с неговите хора.
30
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Балгари пазете се от такива като ванчето тази е луда виждам я след години като превърти потенцялен убиец. Надалеч от такива хора.
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иван битбула лае джавка като пинчер ного гадна муцуна има остра варкулат *** *** представям си някоя жена кога се целува с него как му течът лигите
28
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази ванчето е страшна помия. Много алген и *** човек.
27
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дадоха на деяна трион за битката с изтъпени зъбци не те ли е срам иване с кои играеш и твоите шефове знаят ли за това щот цяла балгария знае че твоита любов Мария и твоя приятел Калоян са ти любимци нали ще си делите паричките навън.
26
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното за хората е че Иван и бтв карат Калоян и Мария кам финала. Тази селска телевизия и това селско предаване. Всички видяхме че на деяна трона беше *** като един от водещите но няма да кажа кои е хеитари.
25
10
 
9
 
! Отговори
Продуцент преди 3 години
Браво Даянче...добър език на предпоследната снимка!!Имаш бъдеще е лезбопорното!!!
24
18
 
13
 
! Отговори
Спасител на плажа преди 3 години
Онова другото " Игри на волята" е по-готино!Гледаш плажове, меренце, хора по бански и ти става едно лятно. А тука мръзнат , навлечени с якета и все гвоздеи коват.
23
3
 
31
 
! Отговори
До 24 преди 3 години
Не е така . Вместо да гледаш тази боза и да пълниш джобовете на създателите на тази глупава и безсмислена продукция, може да направиш малък жест за човека до теб, или да прочетеш приказка на детето си, или да занесеш купа с топла супа на самотен съсед, или просто да бъдеш повече Човек или.... ти решаваш.

Спонсорирани публикации