Надя изхвърли Даяна Ханджиева от "Фермата"

Двете направиха оспорвана битка на Арената
63

Снимка: Фермата

Актрисата Даяна Ханджиева се прости с мечтата за победа във "Фермата" на метри от финала на шоуто. Тя бе пратена на Арената от фокусника Данчо, който имаше объркани чувства през последните епизоди на предаването.

Срещу нея се изправи Надя, която пък получи предимство да подреди точките за отделните игри. Това се оказа и решаващо в битката, тъй като Надя спечели силовите надпревари - коването на дървен мост, рязането на греди и цепенето на талпи. Именно последната игра донесе и победата на Надя с 9:6.

"Каквото ти направи най-добрият ти приятел, никой друг не може да ти го направи", коментира по адрес на Данчо след загубата си Ханджиева, която се бори здраво.

Въпреки загубата, Даяна прости предателството на Данчо. Преди да си тръгне, тя се метна в прегръдките на сгодения фокусник и му прошепна в ухото: "Ние спечелихме най-много от фермата".

"Това е някаква уникална утопия, която няма начин да излезеш същия оттук и си мисля, че всеки, който влезе, взема максимума и градира. Тук добих една увереност, която цял живот ми е липсвала", сподели на тръгване Даяна.

През следващата седмица "Фермата" влиза в решителната си фаза. След понеделник, всеки ден, по един от участниците ще отпада след битка. В петък най-накрая ще станат ясни четиримата финалисти, които ще се борят за голямата награда следващата събота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иван и Андрей да купят с 100те хиляди кувьози за недоносени бебета.Никой от тази боза "Фермата" не заслужава наградата.
21
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опосумите стигнаха дъното с Тоя бозав сценарий с тая Даяна и двамата чубани. И на децата им стана ясно че всичко е нагласено и режисирано! Дано няма повече сезони, стигат ни турските сериали.
20
0
 
12
 
! Отговори
жк РФК преди 3 години
ау какви драми и трагедии се случват в тая ферма .......
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подкрепям !
18
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като чуя "ферма" единственото, за което се сещам са вицовете за овчари....
17
5
 
22
 
! Отговори
До 22 преди 3 години
по- добре да гледаме глупотевини, вместо да ни облъчват с Ковид.
16
8
 
9
 
! Отговори
Отговор преди 3 години
Ами гледах я Надя как цепи и се упражнява, не можеше. Винаги може да се нагласи спечелването.
15
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До коментиращите,Ей, хора, губете си времето по някакъв по-смислен начин! Гледането на тазива "балвочи" ала Биг Брадър, Фермата, да не говорим за Марламад, Папараци и тем подобни, нито ще ви направи по-умни, нито по-способни, нито по-заможни!
14
7
 
15
 
! Отговори
На Даяна преди 3 години
й подшушнаха за последната битка да я даде на змията. Ами ритловиците може да са различни по състав, примерно едните по-сухи, а другите мокри. А и Даяна я подкрепяше само Данчо, другите мълчаха, докато за Надя викаха всички, и й помагаха. Това трябва да падне от правилата, без публика, и да се показва реално времето на дуелистите, а не да има разлика 10 секунди.
13
18
 
18
 
! Отговори
Победители и сезони преди 3 години
От петте сезона само втори е спечелен от правилния човек Стоян. За мен победител за първи сезон е Мустафа, вместо Райно; за трети е Калоян вместо Яни; за четвърти Нури вместо Дидо; и пети Сами вместо Веселка. А за този ни тикат тази варненска злоба Надя, вместо Стоян.
12
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С кое е достойна Надя,цял сезон се скатава в мандрата и злобее!
11
8
 
27
 
! Отговори
Въпроска ? преди 3 години
Всеки играе своята игра според възможностите си. Надя следваше стратегията си - пазеше се физически и емоционално скрита в мандрата. Изпълзяваше, за да забърка интрига и смразяваше участници и зрители с " усмивката " си. Даяна изигра ролята на младото умно и фриволно момиче . Разочарование е поведението на нагаждачите Стоян и Боби . Може би за победа са достойни хепи Ванче заради силата , която демонстрира на дуелите и Боби заради трудолюбието си ,
10
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да пусна нито един смс ! нито ще си купя измисления алманах,ни календар с плейка,нито тениска - опосумите да платят 100 хилки от техния джоб !а собственика The Farm да ги глобят за опростачване на формата .тея двамата всичко превръщат в долнопробна порнография
9
9
 
46
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
Дая си е природно умна,а Надя природно злобна,ако Дая си беше подредила игрите тая злоба беше вън!
8
30
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хепи Ванче,най-готината!
7
4
 
43
 
! Отговори
Вещицата Надя преди 3 години
също трябва да изхвърчи от Фермата. Ама тя не може да кове, ако е строител ще е като фирмите на Мафиотчето Борисов, ремонт на ремонта. А е толкова злобна интригантка, цял сезон мързелува и провокира всички. По- долен, гаден човек и нахален като Сатана в женски дрехи няма от тази ***. Има далавера между нея и продуцентите.
6
8
 
38
 
! Отговори
НАДЯ преди 3 години
Турски сериал с главно действащо лице Даяна която си е повярвала че е актриса. Това не беше ФЕРМА.42473
5
2
 
48
 
! Отговори
Алабала преди 3 години
Шантавата интригантка изхвърли пеперудата Дая. Развалиха фермата. Стана БигБрадър със селскостопански задачи. Изчезнаха типажите които държат на морал и ценности. Тоя сезон е с незапонящи се личности. Бат Райно им направи фермата 1. От там тръгна различното. Фермата трябва да показва стойностните българи с умения. Иначе си е големия брат с ле.ки жени.чки и глупа.ви алфапеда.ли.
4
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Злобна и противна е Надя!
3
0
 
28
 
! Отговори
отвратен преди 3 години
Ама голееми, звИзди ,БЕЕЕЕ!!