Карирано палто - изборът на Тейлър Суифт за новия албум

Вижте на какъв модел заложи певицата
15 дек 2020 21:15, Дарена Найденова
3
Карирано палто - изборът на Тейлър Суифт за новия албум
БГНЕС

Тейлър Суифт пусна изненадващо деветия си албум и втори за тази година – Evermore. Заедно с него тя показа на феновете си и първото видео от него към песента Willow, която е своеобразно продължение на Cardigan от албума, който пусна преди шест месеца – Folklore.

Почитателите на изпълнителката веднага започнаха хвалебствия в социалните мрежи, като един потребител в Туитър пише, че Суифт осигурява повече спокойствие по време на пандемията, отколкото американското правителство.

Първият албум за тази година – Folklore, беше приет добре от критиците и описан като музикална версия на вила в гората. Сравнението иска да покаже, че песните вътре доставят спокойствие, нужно на всеки в тези тежки времена.
 
Искаш да го слушаш, облечен в твоя най-удобен домашен тоалет, сгушен на дивана и с книга в ръка. Folklore излезе през юли, когато пандемията вървеше с пълна сила, а социалната изолация беше задължителна навсякъде.
 
За щастие, Evermore излиза точно навреме. Когато времето започва да се застудява и имаме нужда от топлина, песните от деветия албум на Суифт са насреща. Ако съдим по тоалета ѝ, с който промотира албума, синглите вътре са точно това, от което се нуждаем. В социалните мрежи Тейлър сподели няколко снимки, с които да привлече вниманието към записа, а ние веднага се впечатлихме от зимното палто, което е избрала.
 
Още за карираното палто на Тейлър Суифт, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предишният и албум Folklore беше по-добър.За мен един от най-добрите и албуми си остава 1989