Глория влезе в болница, лекува коронавируса във ВМА

Мислех, че ще се справя сама, но не успях, написа тя
212
Глория влезе в болница, лекува коронавируса във ВМА
Снимка: Шоуто на Николаос Цитиридис

Фолкзвездата Глория е приета вчера във ВМА, където ще се лекува от коронавирус. Тя разкри, че е посрещнала новата година заразена, но явно симптомите са се развили, след като е постъпила в болница.

Още по темата
В навечерието на 2021 г. тя сподели, че си е направила два теста, като вторият се оказал положителен.

"Мислех, че ще се справя сама и с това, но не успях. От вчера съм на лечение във ВМА. Не се бавете, защото всеки час е от значение и всичко се развива много бързо. Бог и лекарите да ми помагат!", написа Глория в Instagram.

Предполага се, че Глория е пипнала вируса на 25 декември, когато е имала участие в луксозен спа хотел край Пловдив. От кадри в социалните мрежи се вижда, че въпреки забраните за празнични програми в ресторанта на хотела има празненство, а главно действащо лице е фолк певицата. Дасингът е пълен, а дистанцията – скъсена, показват кадрите. Само седмица след участието си Глория обяви сама в социалните мрежи, че е заразена с COVID–19.

Областният управител на Пловдив Дани Каназирева коментира пред Bulgaria ON AIR, че здравните власти ще се заемат със случая, а ден преди участието на певицата - в хотела е имало проверка.

Видеото с празненството можете да видите тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още по темата: Глориякоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
8
 
22
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Ама накрая всички бягат при оплювания от комунистите Мутафчийски, даже онзи, дето гореше маските и говореше че "такова животно Ковид нема", а никой не ще при комуниста от АБВ Мангърчик, дето казва, че е леко грипче и се лекува с чай и витамин Ц. А точно световни академици и професори казаха, че аспирин и витамин Ц при Ковид не се приема, защото разрежда кръвта, ако си здрав и може да улесни вируса да стигне до дробовете. Пие се само ако вече си болен, защото тогава вируса съсирва кръвта
18
0
 
57
 
! Отговори
Сузане преди 3 години
Обикновен човек не може да се лекува във ВМАЗащо тази госпожа не спазва правилата?
17
0
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
"Страхотна форма на реклама"....а най-вероятно са я "стимулирали" да направи това "обръщение"....-Зер си има своите си последователи и фенове,които й верват безрезервно..
16
1
 
57
 
! Отговори
м преди 3 години
Значи ние седим затворени,спазваме наредбите. А тя вече *** из хотели и сега във ВМА. Кога държавата ще влезе в роля да сложи наистина сериозна глоба!? Такива, че друг път следващите да помислят хубаво дали да заобикалят правилата. Ако й съставят акт 200-500 лв, муха я ухапала.
15
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Са не наядохте, са не напихте и са не натръскахте на тия кючеци. Яжте ковида, като ви е толкова акъла
14
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, пя на Коледа във хотел във Велинград, при положение че партитата бяха забранени, пусти пари, защо няма глоби за хотела, дано се оправи, но се доказва че здравето е най важното, това чалга певиците го разбраха едва като се разболяха
13
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей що никой не влиза при мънгъра бе? Всички тичат като изоглавени във ВМА
12
0
 
38
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
ВМА стана болницата на...елита.Вече няма...Правителствена болница,всичко е във ВМА.Глория ще се...оправи,но да мисли къде пак ще...пее -най-добре на някой остров Тихия океан.Там е сигурно,няма вируси,само миди,чайки и...гларуси.
11
2
 
56
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Няма лошо човек да получи помощ, ако има нужда. Но така излиза, че има болници за випове, има и болници за простосмъртни.
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това доказва, че вируса на ковид се среща и в силкона
9
0
 
102
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На богатите и известните лесно им се получава приемането в болница. Пък и съвети дават" Не се бавете" . Хората обикалят с дни болниците и накрая си пукват като кучета на стълбите...Баси
8
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малее, от тия операции са изкривени като Шрек.
7
0
 
76
 
! Отговори
1-н преди 3 години
Аре бе. ...ВМА...Що не като обокновения данъкоплатец у първа селска клиника
6
3
 
105
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
защо не влезе в Русенската болница или във Врачанската ..ами във ВМА..защо не чака по стълбите навън по пижама както онези двама мъже дето умряха на стълбището?К .. рви .чалгарски!
5
2
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не признават и несапазват мерките,а тичат за помощ и то къде.............
4
5
 
14
 
! Отговори
Стига преди 3 години
Всичко което казва е вярно. Не се бавете с Дексаметазона. Намерете лекар който да ръководи дозата. Другото е лотария. В Болницата ще ви дават тройни дози, но ще е късно за някой. Защо няма адекватен протокол да да не *** хората?
3
18
 
30
 
! Отговори
Сбогом! преди 3 години
Колко пари взе да лъжеш и се правиш на болна, дърта чалгарко?!?!
2
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може Майтапчийски да я прегледа за хемороиди със същите пособия използвани за г-н премиера. Каква чест..
1
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добре я настанете в Кошарите при оня турбо фолк тръскача. Той ще й смаже гърлото.Там ще се чувства като у дома си и няма да заема едно легло за някой обикновен нормален човек.