Мисис Баба би шута на екскмета на Стрелча, хвана го в изневяра

Случайно попаднала на чатовете му с други жени
Обновена: 3 яну 2021 12:32 | 3 яну 2021 12:24, Александър Попов
122
Мисис Баба би шута на екскмета на Стрелча, хвана го в изневяра
Снимка: Facebook

Носителката на титлата Мисис Баба Дони Чачова ще се разведе със своя съпруг и екскмет на Стрелча Стойно Чачов. Тя е попаднала случайно на негови чатове с други жени и както твърди тя - през последните четири години Стойно е водил двойнствен живот.

Тя изля своят гняв в социалните мрежи със заключението, че новата година започва за нея с развод. В своя профил във Facebook тя е публикувала и чатовете на неверния си съпруг, оказва се с жени, които и Дони познава добре.

Двамата вдигнаха голяма сватба, на която присъстваха редиза популярни личности. Явно радостното събитие остава само за историята.

Ето и изповедта на Дони Чачова.

"На някои хора не им върви в любовта, и това е! Отново съм Василева.

Да, точно така започва моята 2021г. – с развод.

По-унизително не съм се чувствала никога в живота си. Оказа се, че съм живяла 4 години в пълна заблуда. Оказа се, че съпругът ми е имал паралелни връзки през цялото време, през което сме били заедно. Оказа се, че съм била за посмешище на поне половината град Стрелча, тъй като не мога да си представя никой да не е знаел за връзката с колежката му – Н.Ф.

Да подчертая, тя е само една от многото. Оказа се, че аз явно съм му била необходима единствено като параван, за да си изгради имидж на нормален семеен мъж, какъвто явно не е. И понеже на него една жена не му е достатъчна, аз се оттеглям и го оставям да си живее по неговия начин. Няма драма, просто не ни съвпада виждането за семейство, ценности, морал, уважение, достойнство и т.н.

Можете да си го вземете, дами. Само не знам как ще си го разделите, че сте доста. Тук може би трябва да ги тагна всички? Няма да е трудно, защото повечето са ми в приятелите. Каква наглост!

Не пиша този пост, за да давам обяснения, такива не дължа никому, а за да предупредя всички наивни жени, като мен, да бъдат по-бдителни, по-мнителни и да слушат инстинктите си. Това не е тема, която трябва да се замита под килима. За това трябва да се говори открито. Сигурна съм, че много жени са изпадали в подобна ситуация, чувстват се унижени, предадени и се срамуват от това. Но други са тези, които трябва да носят срама!

Аз съм била сляпа и глуха за случващото се около мен, въпреки че имах подозрения още преди малко повече от година, и съм го споделяла с най-близките ми. Но нали знаете, че има Бог, който се грижи за всичко и когато упорито отказваме да приемем истината, точно той ни отваря широко очите. Така и стана. Докато очаквах съпруга ми да дойде и да ме изненада за Бъдни вечер у дома, той си пишеше с няколко жени едновременно. Същото се случи и на Коледа…

А как разбрах аз ли? Съвсем случайно, докато ми помагаше да подреждаме къщата за Бъдни вечер, дъщеря ми видя стария телефон на съпруга ми и пожела да го зареди, за да сложи нова карта и да го ползва като служебен. Още като го включи и започнахме да гледаме как той си пише с Н.Ф. и още една жена Н.К. едновременно в реално време. Аз все още не вярвах какво ми се случва. За няколко часа, дъщеря ми успя да извади историята от всичките му чатове за години назад. Това което почувствах след като прочетох само малка част от съдържанието, се нарича ШОК!

Мисис Баба би шута на екскмета на Стрелча, хвана го в изневяра
Снимка: Хайлайф

Следващите няколко дни аз гледах чатовете и знаех къде ходи и какво прави всяка минута, тъй като той информираше любовницата си и новите си завоевания подробно. Когато се уговориха с Н.Ф. и отидоха в Старосел на любовната си среща аз стоях и гледах екрана и все още не исках да повярвам. Няма да ми стигне цял живот да асимилирам с какъв изпечен лъжец съм живяла. На никого не пожелавам да изпита болката и срамът, които изпитах аз! Никога и на никого!

На някои хора не им върви в любовта и това е!

Спирам до тук, защото се унижих достатъчно, а ще са ми нужни сили, за да осъзная и преживея случващото се.

Няма сила на земята, която да ми попречи да следвам мечтите си и да продължавам да развивам идеите си. Нали знаете, някои рушат други градят. Аз ще продължа да градя себе си, ценностите си, бранда си, и моята мисия. Защото не е важно колко си красив отвън, ако не си красив отвътре! Започвам новата си година начисто. Бог да е с мен!

И за да не бъда голословна, ще покажа само една много малка част от това, на което станах свидетел. Изводите ги оставям на вас.
Бъдете здрави и най-важното БУДНИ!!!

И ако не сте достатъчно дигитално грамотни, внимавайте къде си оставяте телефоните!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
3
 
! Отговори
- преди 3 години
Бракът се оказва много смешна конструкция, чак си сменяш името. Как няма да има собственически чувства. И после изневярата на мъжа не се брои защото не той си сменя фамилията. Ако жената изневери, може да я изхвърлят от рода право на улицата хахаха Скитайте си, мен такива ме отвръщават така или иначе.
64
13
 
10
 
! Отговори
лиса алиса преди 3 години
Ако за всички хванати в изневяра се афшира по този начин ще се срине мрежата.Обидената жена е по-страшна от разярен лъв, но трябва да има толерантност, кирливите ризи се перат у дома.Има и по-страшни неща. Пази името на човека,пс който си делил всичко.
63
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Мечтата" на всяка жена е да си вземе мъж, който да обикаля от ъз на ъз и да сее зарази и интриги навсякъде.
62
30
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще му го накриви. То пък много хубаво да си женен-жената знае, че й кръшкам и ако иска да си хваща пътя.Аз ще си живея живота с младите гаджета и ще ми е много добре.
61
2
 
13
 
! Отговори
Дърт дедо преди 3 години
Пожелавам й да стане мисис ПРАБАБА!
60
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затуй - телефон с копчета. Няма фейсбук, няма вайбър, няма ово, няма чат, няма проблем.
59
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами нищо ново ако питате мен.При "браковете " по сметка така се случва.На времето една стара моя позната казваше така..На един мъж корема трябва да е пълен а топките му празни! Така не мислел за глупости! -:) И май че има логика в това! Ами действайте жени.Хубави манджи и другото да не забравите! -:) Ако държите на мъжете си разбира се.-:)
58
4
 
15
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Хахахахахах мисис Баба ахахахха ще се пръсна евала за шашкъниите дето публикувате паднах от смех
57
10
 
21
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 58Зависи. Лично аз, нямам избор. Любовницата ми веднъж ми каза: - Нали знаеш, че е много глупаво да те лъжа, че не спя от време на време с мъжа си. И аз какво мога да направя? Да ревнувам ли? Все пак аз съм резервната гума, не той. А и никога няма да и дам съвет да го остави, че да ми увисне на мен и да ми свърши рахата :))) И да, за мъжете си права и аз съм го забелязал. Масово ниска хигиена, пренебрегване на външния вид, излишни килограми. Затова умният мъж печели, като се разграничи
56
4
 
20
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
Той тоя пък един убавец,ци ците му по-големи от нейните-----------Прав си!Но в случая спокойно може да се каже - "търкулнал се Похлупака, па си намерил Тенджерата!"-)))))
55
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той тоя пък един убавец,ци ците му по-големи от нейните
54
15
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъжете подкрепят изневерите, докато не им изневерят на тях :D Не се ли виждате какъв кофти материал сте бе? С меки п****, шкембета до колене, космарляк, некъпани, ама с претенции! :D Жените раждат деца, нещо, което колкото и да опитвате да заченете отзад, никога няма да постигнете, нормално е да имат някое килце! Вашето оправдание какво е? Смешници, на бас че и жени нямате, коя би ви търпяла? Аре у лево.
53
6
 
20
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 57От АБВ на Гоце :))) Те и тук другарите са точно толкова грамотни. И тези многоточия... :))) И къде има, къде няма главна буква. За запетаите да не говорим
52
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"по мислил съм го"Пак като не е сложил и тире.....За кмет тест по грамотност няма ли?От коя партия е?
51
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая къф бранд развива и каква мисия е захваала?Да не продава бабешка козметика?
50
8
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затязала го е щото си има пари жената и не чака на него,ако беше някое гладно кучче щеше да си трае и да му прощава
49
11
 
45
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
хммм, тя цялата държава се плющи като за последно само тая нещо не разбрала
48
11
 
46
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Ми да беше му изневерила и ти, ама да си направиш клипче как правиш генг-бенг с трима и после да му го пратиш на тоя oвчap, свят да му се завие :)))
47
1
 
67
 
! Отговори
АтанаСпорМюнхен преди 3 години
Бабата като се е хванала с местния дерибей какво е очаквала. До мен е пълно с неМис баби, които си работят по дворовете с дядовците. Жиеят си много щастливо.
46
18
 
15
 
! Отговори
От махалата преди 3 години
Град Нови Пазар. Elena Safonova рускиня. Прави чудеса, но е вече на 48 години. не дава гъзЪ, но с ръка до лакътя там - може. Дълбоко гърло също. И накрая гълта. Ако някой иска и палаво ***, да търси Жужа Силиконката. И тя прай чудеса.Ако някой иска, може да ги намери. Честита нова гАдина.