Перли с кецове - Kамала Харис на корицата на Vogue

Вижте защо вицепрезидентът на САЩ събра толкова много критики
12 яну 2021 21:21, Дарена Найденова
41
Перли с кецове - Kамала Харис на корицата на Vogue
Снимка: БГНЕС

Преди три месеца Камала Харис влезе в историята на САЩ като първата жена, първата афроамериканка и първата азиатка, която ще заеме поста вицепрезидент. Тя спечели изборите през ноември заедно с Джо Байдън, който пък се превърна в най-възрастния президент на Америка. Още преди да са встъпили в длъжност, двамата трябваше да се справят с безпрецедентни събития, като нападението на Капитолия във Вашингтон. Въпреки че все още нямат правомощията на президент и вицепрезидент, те изразиха своята позиция публично и накараха президента Доналд Тръмп да вземе нещата в свои ръце.

Като първата избрана жена за вицепрезидент, Камала Харис представлява нова ера в американската политика. Именно затова тя присъства на корицата на новия брой на списание Vogue, като тя застава на две първи страници, показвайки съвсем различни тоалети. Заснети от Тейлър Мичъл, снимките показват Харис в ежедневна и професионална светлина.
 
На първия фотос вицепрезидентът е облечена в черен панталон, черен блейзър на Donald Deal и любимите ѝ маратонки от Converse. Според Vogue, изборът на дрехи е бил изцяло на Харис и именно затова тя се чувства толкова добре в тях. Ярката ѝ усмивка е признак на това, че дамата вече е готова за встъпването в длъжност, което ще се случи на 20 януари. Другата корица вече напълно ни потапя в политическата сфера, като Харис залага на светлосин костюм от Michael Kors, комбиниран с перлена огърлица, няколко гривни и, разбира се, карфица с американското знаме.
 
Безупречният стил на Камала обаче не е единственото нещо, което впечатлява от корицата на Vogue. Ако човек се вгледа по-внимателно, снимките отдават почит на важна част от живота на вицепрезидента. Списанието обръща внимание върху времето ѝ като член на Alpha Kappa Alpha – женски клуб в университета „Хауърд“. Основан през 1908 година, това е първото афроамериканско колежанско общество и цветовете му са били сьомговорозово и ябълковозелено. Именно това са нюансите, които стоят зад Харис на първата ѝ корица.
 
Още за появата на Камала Харис на страниците на модната библия ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
22
 
! Отговори
Залъгалки преди 3 години
Вместо да ровите в дребни щуротии, защо не напишете колко души в проектокабинетчето на Джо Второто Детство са над 70 години? А бе, защо в цял свят няма задължителна пенсионна възраст и за политиците? Бъдещето на света трябва ли да се определя от хорица, които са, меко казано, пътници?
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През първата половина на 19 век французинът Алексис дьо Токвил написал книгата "Демокрацията в Америка", в която изразява възхищението си от демократичните порядки в младата тогава държава.Ако сега беше жив щеше да напише книгата "Крахът на демокрацията в Америка".САЩ се опозориха. Тръмп започна с изцепките, но демократите се оляха. Те са по-долни и от болшевиките.
6
11
 
4
 
! Отговори
Щом преди 3 години
Е фен на Converse, значи е супер дама. Адмирации за нея.
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази жена ме плаши.
4
4
 
18
 
! Отговори
????? преди 3 години
Някой вярва ли ,че дядото със склерозата може да управлява?Хубава държава беше САЩ едно време,имаше кой да бере памука.
3
5
 
7
 
! Отговори
Минаха повече от преди 3 години
Тепърво ще излизат долаверите ....два месеца и..........НИЩО......само приказки.
2
0
 
12
 
! Отговори
пак същият преди 3 години
РИМЛЯНКА НЕ Е ЛОШО ДУМА!
1
5
 
14
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Перлата ще да е черна ...Демократите извършиха чудовищни измамо на изборите. Тепърво ще излизат долаверите ....Ще има ... черна перла с кецове в затвора, а Байдън ще пукне още тази година