Да си съсед на звезда

Не е лесно да делиш ограда със знаменитостите
1 фев 2021 14:42, Петя Славова
8
Да си съсед на звезда
Снимка: БГНЕС

Много хора мечтаят в съседната къща да живее известен човек. Повечето си мислят, че ако комшията е холивудска звезда често ще бъдат канени на пищни партита или ще бъдат молени да се грижат за имота на величието, докато е на турне или снимки. Реалността, както се оказва, съвсем не е толкова "приказна", предаде БГНЕС.

Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър не само редовно организира многолюдни и шумни партита, но за ужас на съседите си кара спортните си коли с огромна скорост из квартала.

Освен това, през 2014 г. Бийбър беше даден под съд за това, че хвърлил развалено яйце в двора на съседа си (също имение за милиони долари). Певецът трябвало да плати 80 000 долара обезщетение за „яйчената шега”.

Мадона

Да бъдеш съседка на Мадона си е полудяващо преживяване, поне според съседката й Карън Джордж. Тя за първи път заведе дело срещу Мадона през 2009 г. заради използването на апартамента й като репетиционна зала.

Мадона и Джордж спориха в съда две години преди Мадона най-сетне да започне да репетира заедно с екипа си в професионално студио.

Хълк Хоган

Хълк Хоган предизвика доста вълнение сред съседите си през 2005 година, когато реши да се сдобие с пет кокошки, един петел, шест кучета, една котка и питомен пор. Съседите се оплакаха, че изобилието от животни предизвиква силен и чест шум, освен че често от имението на Хоган се носи нехигиенична воня.

Робърт Дауни-Джуниър

В далечната 1996 г. Дауни-Джуниър страдал от силна алкохолна зависимост. Само часове след като бил обвинен в притежание на наркотици, актьорът нахлул в пияно състояние в къщата на съседите си и заспал в спалнята им. По-късно звездата била открита в почти безпомощно състояние от комшиите, които в крайна сметка решили да не подават жалба в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: съседизвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си съсед на Радев.........
4
0
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Прибирам се след кръчмата в 3 часа посред нощ. Внимателно отварям входната врата и влизам. Събличам се набързо в тъмното и тихо, тихо, като нинджа на пръсти се промъквам до спалнята. Леко отмахвам единия край на юргана и без много се движения намествам на спалнята. А оная се обръща в леглото и ми вика: - Ти пак си пил! - Е-е, как разбра?!?- Ами живееш на горния етаж.
3
0
 
13
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
До дай една цигараДа определено. Особенно ако е от прованса и е живял на баира като дойде в София селото и се настани в апартамент, като се върне от работа минава перез денонощния за Ариана и като си свали миризливите обувки дето не се сменят по няклко месеца, па като му отвори вдулитровката и си пущи някоя бесна чалга.....Ела да видиш.Каквото и да му обясниш.... няма смисъл.Той е дошъл в София---- УСПЯЛ е....
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
имах съсед който редовно си оставяше вонящите *** пред вратата на апартамента. Накрая отидох до тоалетната опаковах му едно топло, топло л..... и му го сложих пред вратата на апартамента под *** като не пропуснах да омажа дръжката на вратата му - оттогава не е оставил и троха пред вратата на апартамента си. Подход си требе тука за подобни съседи!
1
0
 
19
 
! Отговори
дай една цигара преди 3 години
не е нужно съседа ти да е звезда, за да вдига шуму нас се случва навсякъде