Дъщеря на кралица, ама разхвърляна: Домът на принцеса Ан

Фенове изненадани от "затрупаната" декорация
13 фев 2021 14:02, Петя Славова
10
Дъщеря на кралица, ама разхвърляна: Домът на принцеса Ан
Снимка: БГНЕС

Миналият уикенд единствената дъщеря на Елизабет II и принц Филип показа как изглежда нейната провинциална резиденция в Гаткомб Парк отвътре и мнозина бяха обезсърчени от видяното.

На снимката, публикувана в официалния Instagram на кралското семейство, принцеса Ан и съпругът ѝ, вицеадмирал Тимъти Лорънс, гледат Купата на Калкута (мач по ръгби между Англия и Шотландия) в хола си.

Вниманието на последователите на кралското семейство беше привлечено от интериорната декорация на стаята. Мнозина не очакваха, че тя ще бъде толкова „затрупана“.
 
На рафтовете има много сувенири и дрехи, книги на пода и масички за кафе, ая на дивана е някаква бъркоти. Стаята не отговаря на добре дефинирания интериор на принц Уилям и Кейт Мидълтън, където дори снимките са внимателно подбрани.д
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изглеждат на една възраст.
7
3
 
10
 
! Отговори
шмatka преди 3 години
Що на занимавате с тез грозотии?
6
20
 
7
 
! Отговори
Християнка преди 3 години
Принцеса Ан e тoлкова лъчезaрна, зaщото нa гoлемите хриcтиянски прaзници сe пoдмива oтдолу cъс свeтена вoда зa пoлово дългoлетие и вaгинална свeжест в прoслава нa Гocпода Бoгa - Вceдържател.
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И у царицата и магарицата е едно и също какво толкова има за чудене?
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Принцеса Ан много свири на дамаджана.
3
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормален дом, където живеят хора. Има кники, вестници, неща които ти трябват. Останалото е показност.На мен много по-страшно ми се вижда околоблоковите пространста в крайните квартали. Ей там е ужаса в който живеем
2
3
 
29
 
! Отговори
Кочо преди 3 години
Да бе, пък българите сме страшни. Най-чистите, най-умните, най-работливите, пък защо държавата и живота ни са такива кой знае. Сигурно е конспирация на великите сили да ни държат на дъното, защото иначе сме опасни, все пак сме народ, който може да насели кажи речи почти цял Лондон. Ако ни отпуснат примката току виж сме завладяли света.
1
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че те западноевропейците са си писюри от векове. Наскоро разбраха, че къпането не вреди на кожата.