Войната с пресата: Меган Маркъл победи британски таблоид

Съпругата на принц Хари спечели дело
13 фев 2021 21:38, Дарена Найденова
16
Войната с пресата: Меган Маркъл победи британски таблоид
Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл спечели огромна победа срещу издателя на британски таблоид, който публикува част от лично писмо, изпратено до баща ѝ Томас Маркъл.


На 11 февруари съдия във Върховен съд на Обединеното кралство отсъди в полза на херцогинята на Съсекс по иска ѝ срещу Associated Newspapers за злоупотреба с лична информация. Причината е публикуваното писмо от 2018 година, което се появи в The Mail on Sunday. Съдията казва, че Маркъл е имала разумни очаквания, че писмото ще остане лично. Статиите във вестника обаче пречат на това разумно очакване.

„След две дълги години на съдебни спорове, съм благодарна на съдилищата, че държат под отговорност Associated Newspapers и The Mail on Sunday за техните незаконни и дехуманизиращи практики“, казва херцогинята в изявление. Тя допълва, че тези безчувствени практики продължават твърде дълго без последствия. Меган казва, че докато за вестниците това е някаква игра, то за нея и за други пострадали, това е реалният живот и истинските взаимоотношения с близки и приятели. „Щетите, които са нанесли и продължават да нанасят, са огромни“, завършва съпругата на принц Хари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Франко преди 3 години
До 10: Ами то че половината жени (момичета от 16 нагоре) като ги видиш на живо не можеш да ги познаеш от всичките филтъри и обработване като я видя на живо даже се чудя това същия човек ли е, а какво остава за жена наистина с възможности за "тунинговане".
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютно неподходяща за кралско семейство. И нямам предвид цвета, и дори миналото й, а само поведението и манталитета й. Тя изобщо не разбира за какво е кралсото семействоНа който му е симпатична - вижте в гугъл нейни снимки като завършваща у-ще преди пластиките за стотици хиляди, платени от баща й. Крива усмивка, малки очи почти без вежди, ужасни зъби, нос, груби черти. Цялостно неприятно излъчване. Тя не е този симпатичен човек, който изглежда от снимките сега
9
0
 
6
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Колибарката разбуни духовете във всички точки на Острова. "Принц" Хари,се подчини изцяло на долната си глава,с което даде възможност на тази до него,да подлуди кралското семейство.
8
2
 
1
 
! Отговори
Симпатична ! :) преди 3 години
Симпатична ! :)
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи тя писала простотии на баща си. Той ги пратил на съответната медия и тя съди медията че ги е публикувала..... като по този начин и е нарушила разумните очаквания, че писмото ще остане лично.... Всички хора имаме разумни очаквания, че като се събудим ще е по-добре, но рядко е така.... Да беше отишла при баща си и да му кажеш всичко което искаш в очите -така той нямаше да има какво да показва на медиите - Никак не обичам медиите заради начина им на отразяване ама тук мисля, че не са виновни.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една от разликите между България и белия свят е,че тук човека не значи нищо. Коментарите по долу го показват.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав си.Всички трябва като един строен хор да превъзнасяме запада и да лаем по Русия. И ще имат наглостта да хулят соца
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес .бг се държи като английски сайт в който не може да се обиждат личности свързани с монархията им!На два пъти съм изхвърлян от сайта за изказано критично мнение към мафията на Великобритания!Господа джурналисти ,ревете ,че нямате свобода на словото ,а минало ли ви е през ума ,че мога да ви осъдя точно за потъпкване на свободата на словото ,и то български съд!
3
2
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Принц Хари я взе тази черната Мегън Маркъл, с корени от африканското племе Оромо - тези, от които са негласните царе на Африка, с идеята синът им Арчи - еврео-оромовец да е месията-цар на цяла Африка. Затова ходиха и го кръстиха на р. Йордан и след това не казаха къде ходиха - в Африка...
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И, кво??? Ще стане ли по бяла???
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя не просто е спечелила, а е спечелила Без Дело! Медията смята да обжалва. С това най-вече се печели избягването на даване на показания от свидетели и изваждането на бял свят на много кирливи ризи. Несправедлив изход, който не позволява да се покажат доказателствата на ответната страна и резултат от закрилата на закона на кралското семейство. Дано да не е краен. Пък вие после се прехласвайте колко велик бил законът на запад и как всички са равни. Ако тая беше продавачка, поне дело щеше да има!