Какво мисли принц Хари за филма "Короната"?

Ето какво разказва той пред Джеймс Кордън
9
Какво мисли принц Хари за филма "Короната"?
Снимка: БГНЕС

Преди няколко дни излезе интервюто на принц Хари, което той дава пред Джеймс Кордън. Двамата великобританци се срещнаха в Лос Анджелис, където водещият разходи внука на кралица Елизабет II из най-богатите и известни квартали на Ел Ей.

Кордън и Хари посетиха къщата, в която се е снимал сериалът „Принцът от Бел-Еър“, като феновете станаха свидетели и на певческите възможности на принца. Двамата се движеха из града с туристически автобус, като се оказва, че досега принц Хари не се е качвал на подобно превозно средство.

Интервюто беше доста по-свободно от това, което предстои при Опра Уинфри, но все пак Кордън успя да измъкне няколко любопитни подробности за живота на Хари и Меган в Америка. Принцът заяви, че е напуснал Великобритания заради пресата, която много негативно е влияела върху психичното му състояние. Той също така сподели мнението си относно сериала „Короната“, който се фокусира върху кралското семейство.

Хари, Меган и синът им Арчи напуснаха Великобритания преди година, след като се оттеглиха от кралските си задължения и привилегии. В момента тримата живеят в Санта Барбара, Калифорния, където се подготвят за появата на четвъртия член от семейството. Попитан от Кордън за живота им след пандемията, Хари отговори, че засега няма никаква идея какво ще правят, когато изолацията бъде вдигната.

„Най-вероятно животът ни ще е доста различен от предишния, но със сигурност ще продължим с дейностите, с които се занимавахме във Великобритания“, допълва принцът. Той казва, че животът му винаги ще се върти около помагането на другите, опитът да прави хората щастливи и да промени света.

Още за коледния подарък от кралицата и други подробности около кралското семейство вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: принц харикороната
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв принц? Васи жабата!
6
0
 
1
 
! Отговори
Handel преди 3 години
С такъв внук нищо чудно че химна им е "Бог да пази кралицата"
5
1
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Не му е лесно на Хари - откакто в Бъкингам разбраха, че е син на Даяна, но не от Чарлз...
4
1
 
5
 
! Отговори
Х преди 3 години
След всички циркове и интриги к. разиграват, не мисля, че принц Хари и жена му мислят нормално, като добре възпитани, съвременни млади хора. Липсата на всякакво уважение към RF, както и пресметливите им сметки, всичко това е много просташко и отблъскващо. Може да спечелят много пари, но губят най- важното -добра репутация. Оставам с впечатление, че съпругата на Хари има нужда от психотерапевт.
3
1
 
3
 
! Отговори
Абе верно ... преди 3 години
Ако тръгна да броя броят новини по всички дигитални медии за тия колониални израстъци на Британската империя ще вземе да излезе, че ги рекламирате .... Като се имат предвид делата на техния родственик срещу България ко си мислите, че родата му е по-различна???
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще излезе британският документален филм "Една американска мамуна ме направи на мамуна"?
1
3
 
13
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
И откога България стана английско графство, че да ни интересува какво мисли Негово Височество по какъвто и да е въпрос?