От САЩ: Меган беше възможността британската корона да се промени

Белият дом подчерта, че Хари и Меган са частни лица
9 мар 2021 15:15, Елка Василева
168
От САЩ: Меган беше възможността британската корона да се промени
Снимка: БГНЕС

Повече от денонощие след излъчването на интервюто на Опра Уинфри с британския принц Хари и съпругата му Меган Маркъл продължават реакциите от политици, видни фигури и медии на заявеното в този разговор.

Говорителката на Белия дом Джен Саки приветства куража на двойката да прояви такава откровеност, но подчерта, че Хари и Меган са частни лица.

Още по темата

Британският премиер Борис Джонсън припомни, че винаги е изпитвал най-голямо възхищение към кралицата и нейната обединяваща роля в страната и в Общността на нациите. Що се касае до останалото, до всички въпроси, свързани с кралското семейство, Джонсън припомни, че досега изобщо не ги е коментирал и няма да го направи и този път, предаде БНР.

Най-малкото дете на покойния правозащитния Мартин Лутър Кинг -Беренис Кинг, припомни, че да си член на кралско семейство не те предпазва от опустошението и отчаянието, причинени от расизма.

Цветнокожата поетеса Аманда Горман, прочела затрогваща поема на церемонията по встъпване в длъжност на Джо Байдън, заяви, че Меган е била най-голямата възможност на британската корона да се промени, да се обнови, да се помири с новата ера, но тя е пропуснала този шанс за промяна.

Националната британска гореща линия за превенция на самоубийствата обяви, че споделяйки личния си опит с кризата, през която е преминала и която е превъзмогнала, херцогинята на Съсекс е напомнила на всички, че те не са сами и че има помощ на разположение.

Дружеството на издателите - британска медийна организация, припомни, че британските медии не са тесногръди и слепи фанатици, както намекнаха Хари и Меган, и че те няма да изоставят жизненоважната си роля да държат сметка на богатите и влиятелните.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
17
 
! Отговори
Анализ преди 3 години
Тази НЕГ-ърка си беше повярвала че като иде в Бъкингам и ще стане част от тях и ще е НЕЩО Но НЕ-:-ГЪРА не може да осъзнае много неща и едно от тях е че КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА НЕ МОЖЕ ЕДИН ПОТОМЪК НА РОБИ НЕ-:-ГЪР ДА СЕ ВЛЕЕ СЪС СИНЯТА КРЪВ И ДА БЪДЕ ЕДНАКВО НА ТЯХ . НЕ САМО ЧЕ СА ОТ РАЗЛИЧНА ПОРОДА И ПРИРОДА - НАЙ ВЕЧЕ ЗАРАДИ МАНТАЛИТЕТ -НЕЩО КОЕТО ЕДИН МЕ-ЛЕЗ ИЛИ НЕ-:-ГЪР НЕ МОЖЕ ДА ОСЪЗНАЕ
64
0
 
17
 
! Отговори
ИМПЕРИЯ НА ИМПЕРИИТЕ преди 3 години
България също е империя!! Държиме милион и половина пакистано-индийци и дори ги поощряваме с помощи!
63
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Говорителката на Белия дом Джен Саки приветства куража на Марк Цукърбърг да си плаща 650 милиона долара всяка година на медиите в Австралия.
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Историята с Иван Шишман не се повтори ахаха
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
баш ме брига и за меган и за хари потър, но като цяло добър шамар за вироносите!
60
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗАЩО НЕМСКАТА ОВЧАРКА НА БАЙДЪН Е УХАПАЛА КАМИЛАТА НА ПУТИН?
59
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 40Ама тя няма нищо против да има слуги и да продава на медиите, това че е станала херцогиня, влизайки в това омразно семейство.
58
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мартин Лутър-Кинг - най-високопоставения съветски агент в Америка.
57
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНАПРОТИВ...В АНГЛИЯ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БИЗНЕСМЕНИ СА ИМЕННО ОТ ИНДИЙСКИЯ СУБКОНТИНЕНТ...АНГЛИЧАНИТЕ ОТДАВНА НЕ СА ГОСПОДАРИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА.ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ ЦЯЛАТА ИМ ЗДРАВНА СИСТЕМА СЕ РЪКОВОДИ ОТ ИНДИЙЦИ-ЛЕКАРИ,СТОМАТОЛОЗИ,ФАРМАЦЕВТИ...НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И Т.Н.
56
4
 
8
 
! Отговори
Дворцова прислуга преди 3 години
За да се махне сама от кралския двор, значи са и направили живота ЧЕРЕН. Най-вероятно защото е наполовина черна и никой освен мъжат и не я е защитил!Дворцовата прислуга не действа сама и не си позволява гаври без удобрението на господаря!
55
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МЕГАН БЕШЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ОПРОСТАЧИ БРИТАНСКАТА КОРОНА
54
3
 
11
 
! Отговори
Анализ не трии преди 3 години
След това гето меле-за Меган от САЩ почна с не-гъ-:рските си НОМЕРА на отмъщение ме не е била ОЦЕНЕНА отиде е ШОУТО на друга подобна на нея чистокръвна Май;:-муна Опра уинфи ( издигната от ЕВРЕИТЕ ЦИОНИСТИ ) да унижава бялата висша раса която е изградила САЩ И почна от разстояние да плюе по кралския двор че видиш ли били РАСИСТИ НАЛИ ЗНАЕТЕ ВСИЧКИ КОГАТО НА ЕДИН НЕ;-ГЪР НЕ МУ МИНАТ НОМЕРАТА И ГИ СПРЕТЕ ДА НЕ ВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И МУ ПРЕСЕЧЕТЕ ГЛУ-ПОСТИТЕ ТО ТОЙ АВТОМАТИЧНО ЩЕ ВИ НАЗОВЕ -РАСИСТ
53
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Короната ясно показа, какво мисли за тая. Направо е изгони. Хахахаха Геймовър. Друотто са лаладжийски работи.
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пишете Джен Псаки произлиза ли от Пес.
51
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Покойния съветски агент Мартин Лутър-Кинг - мръсно комунистическо изчадие служило на Хрушчов.
50
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Англия престана да бъде империя от когато загуби Индия и Пакистан поради навирен нос и расисзъм срещу местните. Както гледам още не са си научили урока. Няма и да го научат защото расизмът им е в цялата държава. Лордове, Благородници, ниша класа, а най-долу са черните.Англия още ще се смалява.
49
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Британската корона" - това британският щам на коронавирус ли е?
48
0
 
11
 
! Отговори
Анализ - не трии преди 3 години
Започна веднага със скандалите типично за гето че-рните Първо се опита да раздели красавицара от превъзхождащата нея раса Жената на Чарлз След като гето ни ерата не й минаха понеже това не е буламача САЩ почна да отделя зоофила от семейството си а какво по добро от това да избягат в САЩ - вече от ярост гняв и безсилие че не може да се разпределя с парите както си иска и да си живее живота мечта ( дори не знае че парите са от данъкоплатците ба Англия ) гето чер-нилката си хвана чукалата за САЩ
47
3
 
19
 
! Отговори
Х преди 3 години
След всички тези циркове и преднамерено хулене на RF, напълно логично е да им бъдат отнети титлите. тези двамата са срам за кралскотосемейство.
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОМИНТЕРНА СРЕЩУ БРИТАНИЯ. НОВА СЕРИЯ.