Кейт Уинслет ядосана на Холивуд: Гей актьорите живеят в страх

"Холивуд трябва да се откаже от това старомодно разбиране"
5 апр 2021 21:50,
30
Кейт Уинслет ядосана на Холивуд: Гей актьорите живеят в страх
Снимка: БГНЕС

Кейт Уинслет е ядосана на Холивуд. В интервю за "Съндей Таймс", цитирано от БГНЕС, британската актриса заклеймява хомофобията в американското кино, което според нея усложнява кариерата на гей актьорите.

"Не мога да ви изброя колко млади актьори познавам - някои са много известни, други тепърва започват, които са ужасени, че тяхната сексуалност може да бъде разкрита и че това ще им попречи да бъдат избрани за хетеросексуални роли. В това няма смисъл", обясни тя. "Агентите им казват: "Разбирам, че сте бисексуални. Няма да го разкриваме".

"Познавам поне четирима актьори, които напълно крият своята сексуалност. Това е болезнено. Те живеят в страх да не бъдат разкрити", продължи актрисата.

Тя добави, че тази ситуация се среща по-често при мъжете.

"Това е ужасна новина. Холивуд трябва да се откаже от това старомодно разбиране. Може ли да играе хетеро, защото очевидно е гей? Почти трябва да е незаконно. Не можете да си представите колко широко разпространено е това. И това не се ограничава до въпроса дали гей актьорът може да играе само гей персонажи. Защото понякога тези актьори избират да не излизат наяве по лични причини и това не касае никого. Понякога, за да запазят частния си живот, понякога заради срама", коментира звездата.

Кейт Уинслет се снима във филма "Амонит" - който беше част от последната селекция на филмовия фестивал в Кан преди отмяната му. Това е биографичен филм за любовната връзка между палеонтолога Мери Анинг и съпругата на богат мъж Шарлот през 1840 г. Според актрисата промяната за новото поколение може да дойде само ако други, като нея започнат да говорят по същия начин.

"Можехме да проведем разговор за това как се чувствам да играя лесбийка. Но ми писна да не бъда честна за истинското си мнение. В тази роля имах възможността да представя ЛГБТИ история на хората".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
4
 
! Отговори
фен преди 3 години
аман от гейовете и техните проблеми.....никой не се интересува от тях, стига са се навирали в очите на НОРМАЛНИТЕ хора.... иначе така и трябва, да се крият, няма какво да парадират със сбърканата си природа.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе да не стават актьори тогава, да опитат друга професия.
19
0
 
8
 
! Отговори
ДДТ преди 3 години
Това е пресилено казано. В Холивуд тези мъже,които с нещо показват, че харесват някои жени наоколо са притиснати от реалния страх да не бъдат разкатани от скандали и процеси,които да им съсипят кариерата.
18
0
 
18
 
! Отговори
любопитен преди 3 години
А защо амбриажите се натискат за хетеро роли?
17
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния измислен проблем с правата на сексуалните малцинства. Първо, актьорът трябва да може да играе всичко, второ, това е обикновен пазар и той диктува правилата, ако публиката иска хетеросексуален мъж за определена роля и продуцентът смята, че това ще се продава, ще се прави по този начин. Утре ще кажете защо Индиана Джоунс не е жена или гей.
16
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази не знам от къде изпадна и в каква реалност е? Или си говори по навик. От HBO се изливат гей сцени и то от филми за тинейджъри!!! Някои среди се опитват да налага нова култура и модел на поведение дето да си гей е модерно! Знам ли? За да спечели се спечели Оскар трява да си афро или гей.
15
0
 
16
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Oдъртяла, погрозняла, понадебеляла и жадна за роли и мангизи, Кейт Едикоя си се впуска в Woke, SJW пропаганда! Един съвет от мен, да си отреже късо косата и да си я боядиса в лилаво! Повече декиш ще хване с прическа на душевноболна! А пък и ако налее още 50 кила отгоре, съвсем ще й се чуе вопъла, докато организира лов на вещици за противници на Woke "културата" и агитира за submission!
14
4
 
16
 
! Отговори
до 3 преди 3 години
Гледам само българско кино, защото е уникално, чат пат и мосфилм.
13
0
 
48
 
! Отговори
гей преди 3 години
*** свършиха ли се в Холивуд хетеро акрьорите за хетеро ролите? Аз пък ще и кажа на тая кифла, че искам хетеро-мъже да играят ролите които тя иска получи. А авторката на тази важна статия, ако не си пусне брада и мустаци, няма да я чета повече. Бойкот!
12
1
 
37
 
! Отговори
толерантен преди 3 години
Гледам яко лесбо порно. Броя ли се за прогресивен в холивуд лгбткюхь средите?
11
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лесбийските филми са интересни само, ако са +18
10
2
 
75
 
! Отговори
Каква трагедия преди 3 години
В Холивуд не остана гавра, която да не са си позволили със здравия разум, историята и човешкия род.
9
0
 
11
 
! Отговори
До по долния преди 3 години
На вашата улица защо нарочно започваш мисълта си с малка буква бе педя човек лакет брада.
8
1
 
27
 
! Отговори
БЛМ преди 3 години
А нашето ром, кога у Оливууд ***, како?
7
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужас! Страх!? Защо!? Кому е нужно това!? Геи, не се страхувайте, бъдете смели геите,на кой му пука за вас геи, на кого!?
6
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на моята улица има двама , много са сериозни и готини. Като отивам на почивка оставям ключ на тях, на другите не можа да им се има вяра. Но не парадират с нищо какви са . Ако всички са като тях, не би имало проблем. Но има много дразнещи провокатори, които дефакто вредят и създават напрежение. Тия в холивуд са от дразнителите
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми да дойдат в БГ тука сме толерантни и толерасти бе..
4
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая вече никой не и обръща внимание и понеже вече е модерно да се слагаш на геюве и черни, на които вече се раздават роли на квотен принцип защото се обиждат, реши и тази да се сложи и да блесне с мисъл
3
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От миналата година спрях да гледам, холивудски филми.
2
4
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това изказване е поредния тъжен ден за нормалните хора на планетата