Хари и кралското семейство не обсъдили проблемите

Ето защо
23 апр 2021 22:15, Ивета Иванова
12
Хари и кралското семейство не обсъдили проблемите
Снимка: БГНЕС

Принц Хари и кралското семейство не са обсъждали проблемите си, въпреки че Хари беше в Англия за погребението на дядо си - принц Филип, което се състоя в събота.

Принцът е разговарял с брат си принц Уилям и баща си принц Чарлз по време на краткия си престой в страната и така ледовете били разчупени, но имало още много какво да се обсъжда.
 
"Това пътешествие беше, за да бъде почетен животът на дядо му и за подкрепа на баба му и роднините. Беше период от време, фокусиран върху семейството. В събота беше счупен леда за бъдещи разговори, но неуредените проблеми не бяха обсъдени обширно. Семейството просто остави проблемите настрана, за да се фокусира над това, което имаше значение", споделил е източник, твърди кралският биограф Омид Скоби пред "BAZAAR".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
няма стращно,като се върне за погребението на баба си ще ги обсъдят
1
1
 
11
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Прилича много външно на младия Фердинанд. И той е изглеждал така и е бил пълен неудачник и аутсайдер ,без пари,докато не идва делегация от селски българи да му подарят цяла държава и той мислейки се за новия Цезар ,да иска да завладее Констинопол водейки страната до национална катастрофа.