Упражнения с 5 деца вкъщи - Хилария Болдуин дава идеи на майките

Инструкторката по пилатес винаги намира време за тренировки
23 апр 2021 23:45, Иванка Гъркова
14
Упражнения с 5 деца вкъщи - Хилария Болдуин дава идеи на майките
БГНЕС

Може ли една многодетна майка да се грижи за дома, за децата и да намира време за тренировки? Хилария Болдуин, която кърми две бебета и има още четирима малчугана вкъщи, доказва, че е напълно възможно, защото имаш ли желание, има и начин. Близо седем месеца след раждането на сина си Еду, инструкторката е в перфектна форма, на която много жени биха завидели.

"Да, да, имам отпусната кожа след всичките си бременности“, споделя 37-годишната съпруга на актьора Алек Болдуин в своята история в Instagram. Там тя посочи, че тялото ѝ не изглежда както преди да забременее с първото си дете, но е доволна от резултата след последната бременност и факта, че трябва да кърми не само 7-месечния си син, а и неговата по-малка сестричка Мария Лусия, с която се сдоби чрез сурогатна майка.
 
"Да имаш две малки бебета е толкова забавно и сладко. Има и предизвикателства", споделя звездата, която е горд родител на шест деца.
 
Хилария напомня на майките, че независимо как изглеждат, те не бива да се срамуват от телата си. В поредица от видеа тя дава идеи на жените като нея какви упражнения да правят, за да поддържат формата си.
 
Кои са четирите упражнения, които г-жа Болдуин препоръчва, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Жените мечтаят за по 5 деца...
2
13
 
8
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
Децата са смисъла на живота . Друг няма .Колкото повече , толкова по-добре.За БГ-тата - висенето по кафета и смукане на ракия е смисъла на живота.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еха,много полезно! По-интересно ми е как ще ги гледа,ако взимаше по 800лв на месец,може би щеше малко да се ограничи и нямаше да ражда като тези от малцинството.