Какъв е режимът на хранене на Алиша Силвърстоун?

Актрисата е един от най-известните вегани в Холивуд
Обновена: 6 май 2021 21:42 | 6 май 2021 21:25, Иванка Гъркова
2
Какъв е режимът на хранене на Алиша Силвърстоун?
БГНЕС

Алиша Силвърстоун като че ли се изгуби от телевизионния екран през последните няколко години. Американската актриса, продуцент и писател, е щастлива майка на три деца и затова вече не е толкова активна в киното, но за сметка на това споделя доста за семейството в социалните мрежи.

Само преди дни звезда показа коя е любимата й салата - със спанак, лук, селъри, веган фета, джинджифил и ароматни подправки. Така тя за пореден път насочи вниманието на последователите си към своя здравословен режим, който спазва.

В една от своите книги за веганска кухня, Силвърстоун, която е еко активистм моли своите читатели да се отнасят хуманно към животните и откажат определени храни, за да спомогнат за една по-устойчива планета, на която живеят.

Какъв е режимът на Алиша Силвърстоун?
Понеделник без месо

В "The Kind Diet" Алиша посочва, че независимо дали искате да отслабнете, да се стегнете или помогнете за спасяването на планетата, е добре да минете към вегански режим. По думите й, човек може да живее и без месо и млечни продукти, които са основните виновници за някои здравословни проблеми.

Актрисата препоръчва първоначално да не приемаме месо и млечни продукти един ден от седмицата - понеделник. По този начин не само ще съхраним някои ресурси на природата, но и ще помогнем на организма си.

Веганство без умора

Макар да не е специалист, Силвърстоун обяснява в книгата си защо понякога онези, които са изцяло на растителен режим на хранене, срещат известни затруднения. Тя дава рецепти, чрез които всеки да "покрие" липсата от микроелементи като протеини, витамини и други.

Алиша е категорична, че веганството не означава лишаване, нито непрекъсната умора. И добавя, че има много алтернативи на месото, чрез които може да си набави протеини.

"Чувствам се толкова добре, толкова различно", признава тя.

Още за режима на актрисата четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Batgirl преди 2 години
Ако китайците бяха чели тази книга, нямаше да ядат прилепи на шиш алангле и да хванат опасния вир0с.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Селъри ... е целина. На оригинални ли се правите, не знаете ли...?! И като веган какво значи - "Понеделник без месо"? А останалите дни? Веганите като искат да са такива, много моля да не занимават останалите с техните виждания и възгледи. Не съм чул и видял досега, някой месояд да се опитва да накара веган да яде месо.