Лорина Камбурова чакала трансплантация на бели дробове

Тя трябвало да стане във Виена, но актрисата почина без да я дочака
134
Лорина Камбурова чакала трансплантация на бели дробове
Снимка: Facebook

Младата актриса Лорина Камбурова почина едва на 30 години. Новината за тъжната вест дойде от Москва, където звездата на българското кино издъхна след усложения от коронавируса.  

Смъртта на младата жена е била шок за всички, които са я познавали, защото повечето хора около нея не са имали представа, че тя е болна.

Още по темата

Лорина е имала белодробни проблеми и е очаквала трансплантация във Виена, разказа нейната приятелка Рая Пеева пред bTV.

Рая сподели, че двете с Лорина са учили заедно в НАТФИЗ, където Лорина е успяла да намери своето „последно семейство“.

Младата жена е загубила и майка си и баща си, така че се е отдала напълно на изкуството.

Талантът на Лорина Камбурова не се ограничавал само до театралното изкуство. Тя много е обичала да пее и го е правила по всяко време.

Рая Пеева напомни, че Лорина има издаден албум и сподели, че си мисли за песента „Летя сама“, тъй като и действително Лорина отлетя сама.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А в Русия не би трябвало да има проблем с органите.
81
7
 
8
 
! Отговори
до Юлия преди 2 години
Е точно в тази държава няма кой да и подаде. Жалко, ако беше отишла във Франция нямаше да е така.
80
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак се пишат глупости на килограм. Днес.Бг си измисляте, за да имат повече четимост статиите ви.За да е чакала трансплантация, означава че от години е имала някакво сериозно заболяване, което не би и позволило да има актьорска, а и каквато и да е друга кариера. Момичето до последно е работило, била е активна. Нещо друго се е случило, но вече няма значение.Бог да я прости.
79
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
почивай в мир мило момиче, вече си с мама и тате
78
1
 
38
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Милото момиче!
77
2
 
57
 
! Отговори
Юлия преди 2 години
Tова е невъзможно! И видът и,както и дишането, както и това че беше винаги " на крак", непрекъсната работа, почти изключват състояние за трансплантация. Както се случва често, някой нещо не е чул, друг какво е предал.Вероятно, това че е била сама, че е нямало кой чай, супа да и подаде и помогне, също срутва човек в тежък момент. Там е била да работи и изкара пари, защото никога на никого не е разчитала! Невероятна чувствителност и доброта! Светлина по пътя и! Бог да я прости!
76
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви глупости пишете, какви празнодумия се сучат, само да се скрие нещо... Как ще "очаква трансплантация"? Тоест тя е била в краен и нелечим стадий на някакво заболяване на белите дробове? Актриса? Която в момента работи? Знаете ли какъв дихателен капацитет се иска? Как ще играе, ако не може да диша? Срамота за измишльотините ви!
75
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Путин е замесен в измамата Ковид
74
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До истинаКолко жалко,че не сте изпитвали досега истинска любов, за да направите някаква разлика и да пренаредите приоритетите си.
73
8
 
5
 
! Отговори
Handel преди 2 години
В Русия?
72
3
 
53
 
! Отговори
Защо? преди 2 години
Прекършен полет на птица. Амин.
71
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРИЯТЕЛ ,, българин за българин,, вече всеки желае другия да умре. От 75 години това е факт и така ще бъде докато има КОМУНИСТИ БСП
70
2
 
46
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 2 години
Горката! Млада и талантлива жена да си отиде ...
69
5
 
38
 
! Отговори
Приятел преди 2 години
Ей, тука обаче голяма изродия. Някаква тролска полит-пропагандна вакханалия за сметка на едно прекрасно лъчезарно дете, което си отиде. На всеки един от вас, които пишете простотии ще кажа - сетете се за това, което правите сега, когато удари часът ви.
68
28
 
12
 
! Отговори
нормално преди 2 години
ищо добро не може да дойде от Москва
67
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 52А, казваш, е много умно да ласуваш за една мутра-комунист в чрвата...вярвайки, че точно той ще те "пази" от комунистите.
66
31
 
4
 
! Отговори
истина преди 2 години
въпрос,,,,,,, Аз българина НЕ ЖЕЛАЯ да плащам за да се лекува някой друг ...... Та защо да плащам здравни осигуровки ??????? Това момиче чакало за трансплантация ,,значи за да живее тя някой друг трябва да умре ,,умишлено или неволно ,, но трябва да има СЪВМЕСТИМОС ,,,донор и рецепиент.. С пари в друга държава това е възможно Пакистан,САЩ и тн. Но комунистите искат без пари ,,те затова измислят любовта ,,та да таковат без пари....
65
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В западна европа и САЩ органи се намират, особено за млад човек. Обаче в Източна Европа и Русия си мисля, че граничи с невъзможното. Колко трансплантирани българки има досега - 2? Белият дроб по принцип е много сложен орган, трудно се намират читави, и заради пушенето, и сега заради ковид. Така че не си мислете, че е въпрос само на пари. България си изнася белите дробове, т.е. и малкото които намираме, не са за нас. От тях получаваме примерно 1%. Т.е. крайно недостатъчно. Мир на душата й.
64
3
 
7
 
! Отговори
@69 преди 2 години
"закрепяне до трансплантация" е много пожелателно твърдение. Всичко зависи от това какво е състоянието й. Ако сърцето е дало фира, закрепянето значи включване на изкуствено сърце и ЕКМО апарат, което е доста тегава процедура, не знам практикува ли се в БГ. И това е решение само ако можеш да очакваш скорошна трансплантация. Което в БГ няма как да се случи, защото имаме (ли?) договор само с 1 австрийска клиника и много зависи кога изобщо ще има орган. Така че. да не се залъгваме.
63
24
 
8
 
! Отговори
мами преди 2 години
защо се ваксинира дъще видя ли какво стана