Лорина Камбурова чакала трансплантация на бели дробове

Тя трябвало да стане във Виена, но актрисата почина без да я дочака
134
Лорина Камбурова чакала трансплантация на бели дробове
Снимка: Facebook

Младата актриса Лорина Камбурова почина едва на 30 години. Новината за тъжната вест дойде от Москва, където звездата на българското кино издъхна след усложения от коронавируса.  

Смъртта на младата жена е била шок за всички, които са я познавали, защото повечето хора около нея не са имали представа, че тя е болна.

Още по темата

Лорина е имала белодробни проблеми и е очаквала трансплантация във Виена, разказа нейната приятелка Рая Пеева пред bTV.

Рая сподели, че двете с Лорина са учили заедно в НАТФИЗ, където Лорина е успяла да намери своето „последно семейство“.

Младата жена е загубила и майка си и баща си, така че се е отдала напълно на изкуството.

Талантът на Лорина Камбурова не се ограничавал само до театралното изкуство. Тя много е обичала да пее и го е правила по всяко време.

Рая Пеева напомни, че Лорина има издаден албум и сподели, че си мисли за песента „Летя сама“, тъй като и действително Лорина отлетя сама.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И водеща на CNN загина от смъртоносна инжекция, Lisa Shaw, 44г, обичайното - А.З. и съсиреци. Как ли ще го извърти пропагандната система. Засега просто като не го споменават.
41
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 47Как не ви писна да се правите на компетентни по всички теми....
40
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой знае ли дали не е имала белодробна хипертония? Ако е така, Русия е била възможно най-лошото място където да отиде, защото в Русия не са одобрени най-силните лекарства за хипертония. И съответно наистина може само да чака трансплантация, а там не знам точно колко се правят. Защото това е много тежка трансплантация и особено пък в държава с такъв процент пушачи, че и православни, е много трудно да намериш орган. Много съжалявам за нея, наистина. Прекрасно момиче!
39
2
 
29
 
! Отговори
Дядо от село преди 2 години
Какво лъчезарно същество.. Господ си прибира най добрите.. Дано не се е мъчила..И .. на всеки може да се случи..
38
27
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кое ме е истина? Имате ли представа, че поне половината от ваксинираните са със странични реакции!? И че 80-90% от тия реакции не се вписват никъде! Не е нормално каквото и да ви внушават!
37
4
 
8
 
! Отговори
Бау преди 2 години
До ... инфлуенсърите са отказали парите. Инфото за ваксината е фалшиво. Предполагам жълтите медии не са отказали нищо ...
36
13
 
7
 
! Отговори
до 44 преди 2 години
В статията изрично пише, че някойло Фейк Нюз Фалшиви Новини, близко до Брюксел са разпространили, че това е не е истина. Така, че не Русия е виновна, а Брюксел се опитва да се крие зад Русия! Новината е Истина!!
35
11
 
14
 
! Отговори
... преди 2 години
До Последни НовиниО тези фалшиви новини от Россия знаете къде да си ги сложите. Вече хванаха няколко "инфлуенсъри" които са взели стабилни пари да ги разпространяват. Няма как да се очаква, че троловете в БГ са по-малко продажни.
34
1
 
50
 
! Отговори
милото момиче! преди 2 години
Такава чаровница, жалко! Сега си е при мама и татко...Гените, дали й талант и красота са я предразположили и към болестта й. Някъде четох, че и майка й починала от белодробен карцином.Покой и светлина на хубавата й душа!
33
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единственият повод да се смееш е на самия себеси.Идея нямаш какво е здравеопазването там, където кракът ти не е стъпвал. Опорките ти са стари и изтъркани. ...Апропо - в 24 часа - малко по-на ниво от този сайт, пише днес, че жената е имала хронично белодробно заболяване не от вчера или миналата година. А хора с този проблем си заминават по цял свят постоянно. Голяма издънка си ти, и останалият тролаж, като се опиктвате пак да месите политиката и тук.
32
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ходил съм на нейни концерти.Пееше много добре и то на живо.Светла и памет.
31
30
 
17
 
! Отговори
Последни Новини преди 2 години
според изследване в Германия и Франция накситата на Пфайзер е 700% По-Смъртоносна от тази на Астра-Зенека. Кефче ми е, защото Калинките в Брюксел не само, че си развалиха договорите с Астра-Зенека, ами и отношенията защото заведоха дело срещу тях и съответно Брюкселските Зелки подписаха договор с Пфайзер до 2023 и за 1.8 Милиарда ваксини. Е, сега яко се се мре, щото Пфайзер е Ваксина-Убиец! Колко са Мъдри от Брюксел - истински лидери!!
30
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Руското 30, ==============================================Русия и здравеопазване, я не ме разсмивайте. Техните богаташи още щом хванат хрема и бягат да се лекуват в Германия. Нашето момиче е постъпило доста безотговорно щом е ималасерионо белодробно заболяване и е отишла в Русия, мястото в света където най-много се лъже за коронавирусната епидемия.
29
1
 
30
 
! Отговори
До пияница мистик преди 2 години
До пияница мистик. Бог да го прости това красиво и мило момиче! Пак е оставила много зад себе си. Доста творчество - филми, постановки и музика . Тиова не е малко. Благодарение на тврчеството и тя ще живее вечно и никога няма да бъде забравена !
28
4
 
30
 
! Отговори
Икономист преди 2 години
Жалко за момичето. Светла й памет и да почива в мир.За пореден път, обаче, журналистите показват, че не знаят български!!! В нашият език (за разлика от останалите като немски, английски и руски, т.е. тези, които владея) 1 човек има 1 бял дроб (със съответно ляв и десен лоб), а не дробове ;(
27
15
 
37
 
! Отговори
До Руското 30, преди 2 години
Я върни парите за тролажа, че бадева си ги получил!Много си виждал ти руска болница! Имам роднини в Русия, които при лечение не плащат нищо. И при прием в болница ги изписват не след изтичане на дните по КП, а след излекуване. Както някога беше и тук.И се спрете с ковидарските простотии и с гробаджийските си глупости. Момичето не е умряло от ковид, имало е сериозно хронично белодробно заболяване. Лека и пръст. А такива като вас, ***, не заслужавате и трохи дори.
26
26
 
4
 
! Отговори
Бау преди 2 години
много е рискувала. С такъв проблем е трябвало даже да спи с маска ...
25
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора с хронично белодробно заболяване умират в цял свят. И винаги са умирали. Спрете се вече, излагате се и политическите и ковидарските тр о лове!
24
13
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РускотоВ голяма грешка си драги.Снаха ми заболя от корона в Губкин.Веднага след доказване на заболяването я приеха в болница.Там беше 20дни.Не я изписаха,докато не я излекуваха.Рускиня е.Абсолютно безплатно е всичко по лечение,а ти дрънкай простотии колкото искаш.
23
41
 
16
 
! Отговори
Руското преди 2 години
здравеопазване винаги е било пословично ми..зерно.