Юджини и Беатрис се карат заради Хари

Напрежение между сестрите
12 юни 2021 18:30, Ивета Иванова
9
Юджини и Беатрис се карат заради Хари
Снимка: БГНЕС

Принцеса Юджини и принцеса Беатрис се карали заради братовчед си принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

По-малката от сестрите Юджини и нейният съпруг Джак Бруксбанк направили забележка, защото Беатрис обявила, че е бременна в деня на третата годишнина от сватбата на Меган и Хари. Юджини смятала, че кралското семейство трябва да реши проблемите си с херцозите на Съсекс.
 
"Юджини все още е изключително близка с Меган, както и Джак, и те смятат, че е наистина нечестно да "грабнеш заглавията" в този ден. Юджини не одобри решението да се игнорира годишнината на Хари и Меган", споделя източник на списание "Heat".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
7
 
! Отговори
Вааа преди 2 години
Изключителна новина. Вече мога да умра спокойно.
5
2
 
11
 
! Отговори
аиша преди 2 години
долнопробна история
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голямо преписване от чужди сайтове пада.Тези,дето са го писали това,явно са били там,докато двете сестри се карат - пълни глупости;а нашите "журналисти" на свой ред ни информират за тази драма.И между другото принцеса Беатрис обявява бременността си в деня на годишнината на братовчед си и американката,защото същата тази "невинна" американка индиректно обяви своята бременност в деня на сватбата на Беатрис и така лиши булката от звездния й миг на собствената й сватба.
3
1
 
7
 
! Отговори
Колев преди 2 години
Сърцето ме боли като гледам и слушам как се карат.Горките ще вземат да си устроят някой дуел.Не знам кралицата как ще го преживее.Като нищо ще разстроят чичо си Чарлз и ще се откаже от трона,може и да тръгне пеш без Камила...няма ли кой да им даде някой съвет.Да спрат с тези сръдни ще разболеят целия свят с някой нов "КОРОНАМЕРАК" ,и пак ваксини.локдауни,нокдауни аман вече не ми се живее....
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дотам ли са я докарали. Ще се разплача!
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Па да им имам и проблемите.