Тимбърлейк показа малкия си син

Повод бе Денят на бащата
Обновена: 21 юни 2021 22:30 | 21 юни 2021 22:30, Ивета Иванова
6
Тимбърлейк показа малкия си син
Снимка: БГНЕС

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл не излагат на показ семейния си живот често.

Но сега 40-годишният певец за първи път показа в социалните мрежи снимка на най-малкото им дете - синът им Финиъс. Повод бе Денят на бащата, който се празнуваше в неделя.
 
Джесика Бийл скри втората си бременност и през юли 2020 г. феновете бяха изненадани да разберат, че тя и Джъстин са станали родители отново. Те имат и 6-годишен син Сайлъс.
 
Сега изпълнителят постна снимка в Instagram с двамата си синове и каза, че се радва, че е татко.
 
"Да бъда баща е по-хубаво, отколкото съм си представял. Благодарен съм на моите бащи и дядовци, че ме водиха по пътя, правиха жертви за мен, за да изживея мечтите си и ме научиха, че истинският живот е в малките моменти. Честит ден на бащата на всички бащи", написа Тимбърлейк.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Най-после публикуваха най-голямата и най-важна новина в света.Ох благодаря ви мили хора.Сега вече ще спя спокойно.Няма да ме вълнуват нито ковида,нито инфлация и бедност,нито войни и природни катаклизми и т.н.-ит.н.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Звездата на Nsync беше JC, той може да пее в пъти по добре и беше много по голяма звезда от Тимбърлейк, обаче, както номер 4 отбеляза Тимбарланд го направи известен този и му провървя! Едно време певци ставаха хората, които можеха да пеят, а сега ......
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жена му е супер а иначе тимбърлейк е некадърник с пискливо гласче, Тимбаланд го направи известен като написа и продуцира най-известните му парчета.
2
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Това за малките неща е преиграване. Да обясни тогава защо всички или поне по-голямата част се стремят към големите пари, голямата кариера и пр., а не напр. да копат. Иначе да са му живи и здрави и да се стремят към умерени неща, според мен, защото стремежът към големите води до разочарования, понеже господ е стиснат и не дава всекиму.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо точно малкото си дете показа Тимбърлейк, а не голямото?