Мадона към Бритни Спиърс: Ще те измъкна от затвора

Спиърс води битка за прекратяване на попечителството на баща й Джейми
9 юли 2021 14:14, Ния Христова
19
Мадона към Бритни Спиърс: Ще те измъкна от затвора
Снимка: БГНЕС
62-годишната Мадона е поредната знаменитост, която изказа своята подкрепа в борбата на певицата Бритни Спиърс за прекратяване на попечителството на баща й Джейми Спиърс върху живота и имуществото й, предаде БГНЕС.
 
Поп звездата се присъедини към Шер, Майли Сайръс и много други знаменитости, които разкритикуваха законовата разпоредба, според която Бритни няма контрол върху живота си. Мадона го определи като "нарушение на човешките права".
Още по темата
 
Тя публикува снимка в Инстаграм, на която носи тениска с лика на Бритни Спиърс и каза, че ще й помогне да "излезе от затвора".
 
"Върнете живота на тази жена. Робството беше премахнато отдавна! Това е нарушение на човешките права! Бритни, идваме да те измъкнем от затвора!", написа Мадона.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето една голяма черна точка върху картата на САЩ!!Как може да вкарваш човек в затвора само заради това че се е отрекла от бащиното попечителство!?!???Та тя да не е вързана за него доживот ???Колко много други престъпления са ставали от малък и нетолкова малък характер във България,и за виновните лица им се е разминавало само с подписка или условна присъда,а затворите в САЩ си хвърлят тоя и оня който му падне,а и в допълнение от време на време може да затиснат с крак на паважа някой чернокож..
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бау.. Защо си започваш изречението с малка буква, освен че не ми харесва написаното от теб, постоянно правиш граматически грешки предполагам нарочно или от не знание...
10
0
 
1
 
! Отговори
есенция преди 2 години
"Върнете живота ... . Робството беше премахнато отдавна! Това е нарушение на човешките права!"
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До зодииЗодии сме. ***. Преди да се родиш във физическото си тяло си избираш живота кога да се родиш и умреш физически да свърши земния ти път както и зодията хората и всичко.Що за прости хора има ниско ниво на развитие знания и осъзнатост .
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До от северозападаБритни да те ритни!
7
3
 
4
 
! Отговори
от северозапада преди 2 години
Както се изразяваше един модерен напоследък политик и бивш и настоящ чалгар: Аз съм Бритни, ела *** ритни.....
6
7
 
2
 
! Отговори
до Щерев преди 2 години
Къртиш мивки... *** се пръска.
5
7
 
3
 
! Отговори
зодии преди 2 години
Не сме зодии
4
12
 
15
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
По-слоро тези с програмиране "Монарх" и клуб "Мики маус". Не са всички. Такива са например Бритни Спиърс, Линдзи Лоън, Дрю Баримор. Това е решавано на база от кого илюминати имат нужда и зависи от генетиката. Хора от всички раси биват програмирани, но най-големия процент от програмирани хора са тези с руса коса/сини очи или червена коса/зелени очи (като втория тип се ползват най-вече за магически ритуали), защото техните гени се поддават по-лесно на програмиране.
3
14
 
6
 
! Отговори
Бау преди 2 години
до Щерю бъди мъж и напусни! Ще те дискриминира той, не го е срам!
2
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ха хаааа...
1
13
 
55
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
- А изнудването за и подтикът към ваксиниране, от страна на работодател към служителите и работниците им, не е ли също нарушение на човешките права?!?