Защо Фърги не бе поканена на сватбата на Уилям и Кейт?

Сара Фъргюсън още помни обидата
Обновена: 2 авг 2021 14:25 | 2 авг 2021 14:04, Дарена Найденова
24
Защо Фърги не бе поканена на сватбата на Уилям и Кейт?
БГНЕС

Когато принц Уилям и Кейт Мидълтън се ожениха в Уестминстърското абатство през 2011 година, те размениха обети пред 1900 гости. Сара Фъргюсън обаче не беше един от тях.

Въпреки че бившият ѝ съпруг принц Андрю и дъщерите им принцесите Беатрис и Юджини бяха поканени, херцогинята на Йорк не получи своя пропуск. „Мисля, че не бях достойна за тяхната сватба. Отидох в Тайланд, за да мога да бъда достатъчно далеч от събитието, за да се опитам да се възстановя от тази обида“, заяви Фърги пред Town & Country.

Сватбата между Уилям и Кейт беше по-малко от година след като се появи запис на Сара, в който тя предлага достъп до живота си с принц Андрю срещу 500 хиляди лири през 2010 година. Малко по-късно херцогинята се извини и заяви, че съжалява за ситуацията. „Беше ми трудно, защото исках да бъда с момичетата ми в онзи ден и исках да им помогна с роклите и просто да бъдем семейство“, заяви Сара пред Опра Уинфри през 2011 година. Допълни, че тъгата е била още по-голяма, защото все още помни своя сватбен ден и емоциите, които е изпитала. Фъргюсън беше последната кралска булка преди Кейт Мидълтън, която слезе по стълбите на Уестминстърското абатство.

През 1986 година Сара се омъжва за принц Андрю, който се отказа от кралските си титли през 2019 година след като връзките му с бизнесмена Джефри Епстийн излязоха наяве. Въпреки че двамата съпрузи се разделиха през 1996 година, те продължиха да живеят в кралския си апартамент. Всъщност херцогинята на Йорк заяви, че принц Андрю и дъщерите ѝ често са ѝ се обаждали по време на сватбата, за да я накарат да се почувства като част от церемонията.

Все пак Сара Фъргюсън е сред гостите на сватбата между принц Хари и Меган Маркъл през 2018 година. „Хари винаги е планувал да я покани. Тя е майка на Беатрис и Юджини, с които той е много близък. Хари винаги е обичал г-жа Фъргюсън и никога не би я изключил от семейството“, казва тогава източник пред E!News.

По време на интервюто си за Town & Coutry Сара зачекна темата и за синовете на принцеса Даяна, с която тя беше много близка. „Тя би се гордяла с момчетата си и със своите внуци“, категорична е херцогинята. Тя проговори и за сериала „Короната“ и какво мисли за него. Фъргюсън заяви, че е искала да се види в историята, като дори е писала на продуцента Анди Харис, предлагайки му помощ за развитие на нейния персонаж, но той е отказал.

Дали скоро ще видим червенокоса красавица, която да се сближи с принцеса Даяна, предстои да разберем.

Още любопитни новини за звезди четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
Алтер преди 2 години
Отношенията в кралското семейство са сложни като ядрена физика. Всички са сърдити на някой, недоволни и вкиснати.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако бях майка на Харитууу хич нямаше да съм горда от факта, че е пълен ***...Но, Даяна също не блестеше нито с морал, нито с ум.
11
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
айде стига де!...Сайта има нужда и от "клюки",от светски истории,не може само със злобарщина и политиканстване!..Аз редовно хвърлям по едно око и на такива статии..Все пак да не забравяме,че НЕ сме просто "електорални единици",а хора с настроения,мераци,цели,любопитство и..склонни към клюкарстване..
10
0
 
3
 
! Отговори
мхм преди 2 години
Коя е бабата на пикчъра ?!?
9
0
 
4
 
! Отговори
ало преди 2 години
ДАРЕНА ПОКАНЕНА ЛЕ Е?
8
0
 
5
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Кой го интересува това?
7
1
 
12
 
! Отговори
Krom преди 2 години
Потресох се! И съм абсалютно възмутен и огорчен! Може ли и аз да забегна до Тайланд за сметка на ингилизките данъкоплатци, та да "смеля" тази мъчителна новина? Мисля, с тай-масаж и още няколко местни хватки ще преглътна криво-ляво тая възмутителна несправедливост.
6
1
 
4
 
! Отговори
българка преди 2 години
Аз пък бях поканена на сватбата на Кейт и Уилям. Но не забелязах липсата на тази госпожа. Добре, че от този сайт ме информираха и десет години по-късно разбрах, че нея я е нямало. Чудех се защо на церемонията нямаше истерични крясъци и скандали - а то ето каква била причината !
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама дъщерите и отишли, много задружни са тия семейства, срашен морал. Аз не мога да си представя някой роднина да покани напук мен, без родителите ми, и аз да кажа добре и да отида.
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че тя и на мойта сватба не беше поканена
3
1
 
14
 
! Отговори
Sc2C2@C82 преди 2 години
Тази новина е втората по значение за мен след информацията за спектрите от прдните на извънземни в хиперион-галактиките и как тези спектри влияят на фоновите земни такива.
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам за вас, но довечера няма да мога да спя спокойно след такава новина.
1
1
 
16
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Стигнахте дъното и се погребахте браво Дарена.