Бил Гейтс за развода си: Трябва да си взема поука от случилото се

Той призна, че отношенията му с Епщайн са били грешка
5 авг 2021 08:32, Нели Христова
36
Бил Гейтс за развода си: Трябва да си взема поука от случилото се
Снимка: БГНЕС

Основателят на Microsoft Бил Гейтс призна, че е направил огромна грешка, като е общувал с бившия финансист Джефри Епщайн, който е обвинен в сексуален тормоз и участие в проституция на непълнолетни момичета.

"Имах няколко вечери с него с надеждата, че думите му за получаване на милиарди за глобално здраве чрез неговите контакти ще се окажат верни, но това се оказа огромна грешка", каза Гейтс в интервю за CNN.

Освен това той изрази съжаление, че в миналото е допускал неподходящи отношения със своя служителка и е създавал неудобна работна среда. „Определено съжалявам за това свое поведение", каза милиардерът, а на въпрос какво ще направи, отговори: „в момента трябва да продължа напред“ и „да си взема поука от случилото се“.

Бил Гейтс се надява, че той и бившата му вече съпруга Мелинда ще могат да продължат да управляват съвместно своята благотворителна фондация. В понеделник излезе официално съдебното решение за техния окончателен развод.

"Мелинда има невероятна сила, която насочва за подобряване на фонда. Винаги сме обичали да работим заедно, да помагаме за развитието на организацията, така че това ще бъде най -доброто решение за фонда - тя да остане там", каза още Гейтс.

От 2000 г. Гейтс ръководи благотворителна фондация с приблизително 50 млрд. долара фонд. Основните области на организацията включват борбата с опасните болести в развиващите се страни, и програми в областта на здравеопазването и образованието в САЩ. Чрез фонда са разпределени стотици милиони долари за разработване на ваксина срещу коронавируса и за подпомагане на най -уязвимите в пандемията. След развода, който приключи тази седмица, бившите съпрузи се съгласиха, че Мелинда ще напусне управлението на фондацията след две години, ако се окаже невъзможно да продължат да работят заедно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
кала преди 2 години
Тези си правят финансови рокади и машинации. Безос направи същото преди година-две. Те си знаят, но явно диверсифицират преди следващия черен лебед.
25
0
 
0
 
! Отговори
мун4о преди 2 години
До Анонимен 18Да, ползваме му услугите, ама този бунак се заигра с ваксини и започна да приказва, че хората произвеждали двуокис и не знам си още какви глупости.
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименИ що хората да не правят по много деца тва си е тяхна работа.Като не можеш си е твой проблем
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тази , има ли кой сега да се грижи за градинката й, да стриже тревичката, да я напоява, че като гледам , може и да е пресъхнала? Един приятел пита.
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"климакса" при мъжете настъпва над 55г.-младите златотърсачки знаят как да го фалират.. 1..2..3..4 по на 35-40г. харчене.самолети.яхти.космос...като за последно. и после. ох!
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да има по-малко гладуващи и умиращи деца, трябва първо религиозно да се променят тези общности и да се предприеме някаква контрацепция и раждане на до три деца. Основния проблем винаги е бил в мюсюлманските държави, в Индия също. Много силно релгиозно и слабо образовано население, което води до голям разплод на човешка маса.
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като начало се разкай и за коронавируса , дето ни го пусна . И най - добре със славиту и един македонец да се качите на ракетата.
19
0
 
5
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
... от началото на пЛандемията... защото започва да "мирише на керосин"... :))
18
1
 
8
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
жЕврейски лакърдии за "лека нощ".Байден прокара закон, при който "големите" паралии трябвало да платят по-голямата цена на "тяхният преход" в % от богатството. Та..., един развод го сваля надолу в листата с процентите. А, въпреки, че сега дълбоката държава го използва за "фронтмен"..., при неудачен за тях изход /нов Нюрнбергски процес/-кой мислите, че ще е първи на бесилото... Опит, поне част от средствата да оцелеят при такъв вариант.P. S. Защо мислите, че дедо ви СороSS се е "покрил" от
17
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нахвърлихте се на човека като лешояди,а всички ползвате услугите му.Създайте и вие нещо,помогнете на някого и тогава ще имате право да лаене.
16
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно за любимеца на милиони по света ли пишете? Този и на снимка да го видя, и там ще удрям .
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така постъпват интелигентните хора.А бай *** убива от ревност или за пари.
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз от прочетеното виждам съжаление за ковид авантюрата. И кой го е вмъкнат в далаверата с лекарства? Един откровен педофил. Лелеее, тотално вече ме отказах те от ваксинирането.
13
3
 
5
 
! Отговори
До 14 преди 2 години
Той толкова фантазия вложи да се роди медийното чудовище Ковид та едно лекарсво да не изфантазира :)
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се дали да не се задомя с Белинда, кой ще я утешава сега. Само не знам дали ще хареса Форда, модел 1999-та. Фейслифт е с почти ново газово. Какво мислите вие?
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимeн преди 2 години
Наживял се е както се казва и сега е време да си почине от всичко, дори и от жена си. След 1-2 години, ще чуем за връзката му с някой прелестен модел в края на кариерата си, дори може да направят опит за дете. Една американска история. Америка не допуска лоша реклама. Филм със сигурност ще има, ще е нещо като драма с елементи на фантастика, прим. след развода в отчаянието си намира лекарство срещу Covid.
10
3
 
14
 
! Отговори
Некоректен преди 2 години
Най-доброто, което Били може да направи е да ни изостави и да се заеме в създаването на повече любов в хомосексуалните общности- там ще е ценен и парите му ще идат при коректно-зелени личности, а не неблагодарни антиКовидваксари!
9
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
"Основните области на организацията включват борбата с опасните болести в развиващите се страни, и програми в областта на здравеопазването и образованието в САЩ."Точно така-бори се с опасните болести като прави всичките тези панаири с вакцините.Обедня малко след развода та реши малко да пооправи финансите.
8
10
 
15
 
! Отговори
ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ преди 2 години
Макар че Мелинда е дъртичка и грозновата, бих я взел, просто да й помогна, като харчим парите й заедно...
7
2
 
13
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Юдео-хазарски драми!Да направят сериал и да го пуснат по битивито