Гуинет Полтроу не харесвала славата

Ето какво призна
6 сеп 2021 18:06, Ивета Иванова
6
Гуинет Полтроу не харесвала славата
Снимка: БГНЕС

 Гуинет Полтроу призна, че не ѝ e комфортно да бъде известна и да е постоянно под светлините на прожекторите.

Това е сред причините звездата да поизостави кариерата си и да приема все по-малко филмови роли в последните години. Тя вече не е сигурна, че иска актьорска кариера. Гуинет за последно участва в "Avengers: Endgame" през 2019 г.
"Това е нещо, което мисля, че осъзнах по-късно в живота - всъщност, не ми е много комфортно да бъда публична личност или да бъда пред камера, нищо че съм го правила толкова дълго. Има една част от мен, която наистина е срамежлива, и сякаш, по природа, не съм екстроверт... Започнах с това, когато бях толкова млада... Мина много време, преди да се запитам дали наистина харесвам тази професия. Дали наистина ми е комфортно да правя това, дали искам да бъда актриса", сподели тя в YouTube предаването "#NoFilterWithNaomi".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Но няма пролем с това, да капитализира яко от славати си, като още е лицето на собствената си верига "центрове", продаваш псевдо научни и миститични мазила, свещи с аромат на *** и общо взета противен маркетинг, с цел да привлича жени, като им обещава духовно израстване и безпопанса среда, за скромнит суми от 1000 долара на сесия, 100 долара за пакетче "етерични масла", които взъщност струват по 5 долара и се ползват за ароматизатори ... но да, славата определен не и се харесва. Suuuuuuure!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами да, трябваше да стане мед. сестра жената или пък счетоводителка да речем. Щеше да си работи спокойно, щеше да си харчи една средностатистическа заплата на воля и щеше да си гледа кефа. А тя , милата, се забила в оня ми ти Холивуд - камери, папараци, вестници, радио, телевизии, въобще куп медии, където да ходи и да ръси глупостите, които в момента приказва тука. Абе... "пази, Боже, сляпо да прогледа"!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
изчака да стане мулти милионерка и тогава се сети, че не искала да е публична личност. По същия начин оплю и онзи холивудски мераклия Уайнстийн, че и се е натискал, години след като стана звезда в неговите филми
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сериозно