Наум Шопов ще бъде водещ на "Ергенът"

Той ще бъде и изповедник на ергена Виктор
49
Наум Шопов ще бъде водещ на "Ергенът"
Снимка: bTV

Наум Шопов ще води дебютното издание на риалитито "Ергенът". Шопов е дипломиран лекар, актьор, а и инфлуенсър.

Той ще бъде човекът, който ще запознае Виктор Стоянов и дамите с правилата на формата и ще ги води през всеки един етап от него. Освен това Наум ще бъде съветник на Виктор, негов приятел и дори брат, с когото „ергенът“ ще може да споделя своите мисли и емоции.

"Приех да бъда водещ в "Ергенът", защото е нов и интересен формат. Смятам, че живеем във време, в което малко или много всички сме погълнати от цинизъм. Всяко едно риалити има своите предимства и достойнства, както и доста силен финансов стимул, но всъщност истината е, че малко победи са по-големи от това да намериш любовта. Стискам палци на Виктор и ще бъда неизменно до него, за да му помогна в това начинание", споделя Наум Шопов.

Снимките на шоуто, което проследява пътя на двадесет дами към сърцето на един единствен мъж, започват през втората половина на месец септември. Мястото се пази в дълбока тайна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: Наум ШоповЕргенът
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
9
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Не знам,но за мен най-готиното риалити си остава "Точка на пресичане'' по М САТ(всяка неделя от 21ч)през далечната 2000г.Естествени и случайни запознанства в центъра на София.Без кифли,без батки,без анаболи,без хиалурони....Браво на Магърдич!
12
1
 
13
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 2 години
Определено, не бих поверил здравето си в ръцете на този дипломиран лекар. Особено след като знам аз какъв съм дипломиран професионалист.
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
поетът си остава прав, че нискоинтелектуални у нас са на почит
10
0
 
18
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Аз чакам с нетърпение догодина формата -''Момата".Водещ - НиЛо,в ролята на момата - Жанет Осипова.
9
0
 
18
 
! Отговори
неандерталец преди 2 години
Антипатичен ми е. Определено не бих му се доверил за моето здраве.
8
0
 
40
 
! Отговори
Бръм преди 2 години
Чакам шоу в което главният участник/герой живее в панелно жилище, работи за 1400 лева, има шкембенце и очила и за него се бият жени с дълги крака и обесняват, колко са влюбени в него хаха.
7
0
 
27
 
! Отговори
Ммм преди 2 години
Няма да се гледа.
6
0
 
24
 
! Отговори
вече имам едно на ум преди 2 години
да внимавам да не попадна на това "предаване"
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истанбулската конвенция в действие. Мъже учат други мъже как да се държат с жените. Боже мили. Участниците трябва да бъдат талибани, да се научат да не посрещат жените с калашници-а с букети цветя. хаха
4
1
 
23
 
! Отговори
Май - май... преди 2 години
Бах тия риалити формати... Ергени, певци, брадъри, сървайвъри, игри на волята, на влюбени, готвачи, пардон - мастър шефове, фокусници, танцьори и всякакви други таланти. После що на младите не им се бачка??? Ми естествено, като почнеш от малък да обикаляш риалити формати, до 35 - 40 годишен/на все ще си станал някаква риалити звезда...
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия предавания не бяха ли вървежни през 90-те?! Много тъпо и архаично и есно казано нелеп замисъл! Да не говорим кандидата, какъв *** е! Представям си кандидатките!
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 5 Бъркаш го с Бахаров.
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'Шопов е дипломиран лекар, актьор, а и инфлуенсър' ---- за последните две не знаех че дават диплома, пък за последното дето знапи буквално агитатор съвсем!