Met Gala 2021 - кои двойки се разходиха по червения килим?

Доста направиха своя дебют, притова със стилни тоалети
14 сеп 2021 21:52, Дарена Найденова
0
Met Gala 2021 - кои двойки се разходиха по червения килим?
БГНЕС

Met Gala може съвсем лесно да се нарече абитуриентската вечер на Холивуд. Всеки един от присъстващите се подготвя година по-рано за събитието, опитва се да влезе във форма, избира най-добрите тоалети и трепетно очаква да види дали ще бъде сам или с половинката си на червения килим.

Докато Met Gala беше отменена през 2020 година заради коронавируса, то сега цялата елегантност и стил се събраха в Ню Йорк, за да отбележат най-голямото събитие в света на модата. Дирижиран от Ана Уинтур в музея „Метрополитън“, балът беше посетен от най-големите звезди в шоубизнеса, които не разочароваха с избора си на тоалети.
 
Тази година модата и любовта вървяха ръка за ръка, като множество известни двойки се появиха на червения килим. Видяхме дебюта на Met Gala на Хейли и Джъстин Бийбър, целувката между Бен Афлек и Дженифър Лопес, полуголите Шон Мендес и Камила Кабело, както и много други влюбени. Въпреки че са далеч от модния свят, на събитието присъстваха баскетболистът Стеф Къри и съпругата му Айша. Това беше първа Met Gala за тях, като и двамата бяха облечени във Versace.
 
Младото поколение също имаше към какво да насочи вниманието си, тъй като Бруклин Бекъм и Никола Пелтц бяха сред гостите. Риана и A$AP Rocky изглеждаха по-влюбени от всякога, като рапърът имаше интересен тоалет, който много хора оприличиха на известна марка бонбони.
 
Ето кои двойки се разходиха из бежовия килим на Met Gala:
 
Риана и A$AP Rocky
 
Риана пристигна в музея „Метрополитън“ и всички камери бяха насочени към нея. Като една истинска кралица, тя се появи последна на събитието, но чакането със сигурност си заслужаваше. Облечена в черно огромно палто от Balenciaga, което се разгръщаше като рокля. Към него Риана добави черна зимна шапка и повече от 260-каратови диаманти от Bulgari и Thelma West.
 
До Риана застана приятелят ѝ A$AP Rocky, като това е първият път, в който двамата се появяват на светско събитие като двойка. Рапърът избра странен тоалет, увивайки се с многоцветно одеяло, което някои фенове оприличиха на известна марка бонбони. По-късно Rocky свали наметалото си и отдолу разкри, че е с класически черен костюм и бяла риза.

Дженифър Лопес и Бен Афлек
 
От филмовия фестивал във Венеция Бенифър бързо се премести в Ню Йорк. Афлек и Лопес пристигнаха заедно в „Метрополитън“, носейки предпазни маски на лицата си. Актьорът заложи на класически черен смокинг, черни обувки и черна маска, а до него любимата му се превърна в истинска каубойка с кафява дълга рокля от Ralph Lauren с голяма цепка. Визията ѝ беше допълнена от черна каубойска шапка, високи сребърни обувки и пухено елече.
 
За да покажат, че любовта им все още е силна, Бен и Джен се целунаха пред камерите, но без да свалят маските от лицата си.

Още за двойките на Met Gala вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари