След края на делото - Бритни ще се погрижи за здравето си

Тя имаше проблеми с психиката през годините
11 окт 2021 22:05, Петя Славова
24
След края на делото - Бритни ще се погрижи за здравето си
БГНЕС

Съвсем наскоро бащата на Бритни Спиърс Джейми беше отстранен от попечителството над дъщеря си. Певицата се бори за лична и финансова независимост от няколко години и почти постигна целта си. Вече Джейми Спиърс по съдебен път е загубил правото да контролира живота ѝ и през ноември ще се проведе изслушване, според резултатите от което Бритни трябва да бъде призната за напълно независима.

Спиърс обаче все още има дълъг път, за да премине към спокойствие след всичко, с което се сблъска. След поредната победа в съдебната зала, певицата публикува изображение на дърво в профила си в Instagram, а по-долу благодари на всички, които я подкрепят и споделят плановете ѝ за близкото бъдеще.
 
„Не бързам, сега е важно да забавя и да дишам“, пише Бритни, „Само чрез любов към себе си мога да се моля... да обичам... и да подкрепям другите в замяна!“
 
Още за плановете на Бритни Спиърс след спечелване на съдебната битка, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дъpтaкa досега пазеше парите на тази пaткa да не бъдат окрадени от различни шaшмaджии и далавepaджии. Сега ще има яко точене на скътаните стотици милиони, до две-три години тая ще бъде на улицата без никакви пари.
1
3
 
6
 
! Отговори
Stoyanov преди 2 години
Пропаднала работа! Звезди ... смешници