Арчи е чудесен по-голям брат

Ето какво каза източник
14 окт 2021 21:56, Ивета Иванова
34
Арчи е чудесен по-голям брат
Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари станаха родители за втори път през юни тази година. Роди им се дъщеря, която носи името Лилибет.

И те се справят безпроблемно като по-голямо семейство.
 
2-годишният им син Арчи бил обичлив и мил по природа, което го прави перфектният по-голям брат. Меган и Хари се чувствали благословени заради това.
 
"Херцозите на Съсекс имат бавачки, на които да се обадят, когато графиците им станат луди, но те все пак са изключително дейни родители и опитват да задържат наетия персонал до минимум през повечето време.
 
За тях е по-лесно с Лили по много начини, защото имат възможност да използват много техники, които са научили с Арчи и да се грижат за неща като храненето и къпането, без твърде много суетене", споделя източник на "Us Weekly".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
е,със сигурност е доброто по-голямо братче...докато не порасне, почне да му "рипка" и не подгони сестричката си към спалнята...Защото знаете-тия се чифтосват като мишките-нема брат,нема сестра,нема братчед..
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що не показват актуални снимки на децата? Много е чудно, като знаем как и двамата родители са жадни за реклама!
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам, че даже и генни инженери са взели отношение по въпроса. Всичко знаят и всичко разбират. И всичко им е ясно.
25
1
 
10
 
! Отговори
Само питам.... преди 2 години
ТОВА ли е ЕДИНСТВЕНАТА снимка на баткото Арчи че само нея гледаме вече няколко години? А на малката Лилибет къде е? Останалите Звизди още докато навършат децата им 6м. и вече имат по 300-400 снимки в социалните мрежи а тези много срамежливи ша дойдат.От досегашното си държане Меганчето не дава признци че е от срамежливите... знначи нещо друго има.След като доста внимателно и преднамерено започна да подготвя публиката за истинския жвят на Арчо ... че видите ли някой си друг говорил за цвета му...
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъмните гени са по силни от русите плюс това рижавото удря през генерации. А ясно се вижда че други рижави нямат в дворецът. Дали са си тръгнали или изгонили заради наглоста да доведе тая не е ясно. Не стига че търпят пришълецът толкова години ми сега и африканка с претенции. Между другото как изглежда лилинцието? По тъмничко или пак русичко незнайно
23
3
 
5
 
! Отговори
Злите езици говорят преди 2 години
че бащата на Хари е треньорът по фитнес на покойната принцеса. И "инцидентът" в тунела не е толкова заради Доди ал Файет, а заради измяната на Даяна.
22
2
 
10
 
! Отговори
До 19 преди 2 години
"Лилиту е мулатче.защото е заченато далеч от генните лаборатории инвитро в Англия." - Е, инвитро се прави по цял свят. Но мама Меги може и да не иска да бъде сурогатна майка и да износва зародиши на бели жени. Или пък си е повярвала, че е част от бялата раса ище роди бяло дете. Ама експериментът се оказал неуспешен и сега са изгнаници. Горката баба Бети, позор на дърти години!
21
3
 
7
 
! Отговори
До 19 преди 2 години
"Принца е оранжев, майката е кафява, а детето бяло. В задачата се пита кой е баща му?" - Арчи също вероятно ще стане оранжев, като му порасне коса, но със сигурност няма да стане кафяв. Въпросът по-скоро е: Кой е бащата на Хари?
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И изпражненията му излизт в златни наномрежички с кралски гебове на тях.....Изглежда като дете едеотче. Дано се промени като порасне.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Принца е оранжев, майката е кафява, а детето бяло. В задачата се пита кой е баща му?
18
2
 
9
 
! Отговори
Световна конспирация преди 2 години
Дали е възможно мулатка да роди толкова бяло дете като Арчи, дори бащата да е бял? Да, в случай, че оплождането е инвитро и с яйцеклетка от бяла жена. А бащата пак си е Хари.
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лилиту е мулатче.защото е заченато далеч от генните лаборатории инвитро в Англия.които го поизбелиха Арчиту
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Арчи го видяхме, а Лилито, защо не го показват?
15
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато си кръстите сина си с кучешко име, а щерката с нещо, което звучи като букмейкърска къща, но "графиците ви станат луди", въпреки че сте тотални некадър ници - тя - нискоразрядна актриса, която в Холивуд никой не отразява и преди да е "дукеса", и след, той - известен с това, че е син на майка си и внук на баба си, а от 2-3 години и, че е безхарактерен плазмо дий.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Kvi deca be lujat ni tq tazi chernata maika edva li beli gi vadi, ai ne sme tolko prosti
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези деца въобще съществуват ли? Не че на някого му пука, но е интересно защо за снимки и видео "майка" им размята разни кукли-реборн или взима назаем деца от приятелки.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох, ще си го изместя в другия крачол, тази "новина" така ме развълнува, разтърси ме из основи!!!
11
1
 
13
 
! Отговори
И преди 2 години
Що не покажете актуални снимки на тия сладури- Арчи и Лилибет?
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"2-годишният им син Арчи бил обичлив и мил по природа" - Ами явно не се е метнал на майка си, а на кучето й, слава Богу. То затова има поверие, че ако те кръстят на някого, който има добра душа, можеш да избегнеш кармата на рода си.
9
1
 
5
 
! Отговори
дд преди 2 години
Зелето след Димитровден