Светльо Витков с подробности за катастрофата: Този опит за убийство е безумие

Лидерът на "Глас народен" коментира и предстоящите избори
19 окт 2021 14:57, Нели Христова
158
Светльо Витков с подробности за катастрофата: Този опит за убийство е безумие
Снимка: БГНЕС

Карахме с 80 км/ч, защото пътят беше мокър, беше студено, хладно, под 4 градуса. Тъкмо вече си пускам седалката, нямаше никакви коли и си викам: "Дай да се отпусна малко". И се отпуснах назад, дори махнах колана и в следващия момент последва жесток удар. Човекът, който ни удари, се движеше с поне 170 км/ч. Това разказа музикантът Светльо Витков пред NOVA NEWS. Вчера той съобщи във Facebook профила си, че е претърпял тежка катастрофа и е оцелял без наранявания "като по чудо".

Още по темата

"Забихме се в стената, от там в мантинелата, въртене. Тъкмо си помислих, че всичко е свършило, аз се ударих в тавана, излетях назад, последва още един, страничен удар, от същата кола. 7-8 секунди беше всичко. Няма пострадали по един късмет. Този опит за убийство е безумие", допълни още Витков и сподели, че водачът, който го е блъснал е бил 26-годишен, "добре сложен, от тези, които се правят на мутрички".

"Законът на пътя е: "Който е с по-голяма кола, той управлява", което е безумно", заяви музикантът и обяви, че няма да остави на шофьорът да му се размине и ще предприеме всичките законови мерки. Още днес музикантът ще подаде жалба, която ще бъде от частен характер.

"За няколко секунди може би съм изпаднал в безсъзнание. После се опомних, излязох от колата и го гледам - той вече е избягал към бордюра и плаче. Пита ме: "Как сте, защото мен ме боли глават", а аз му викам: "Бягай от тука, гад такава". Просто - не е ок този човек. Не знам дали му е взет тест за наркотици, мисля че не. Когато видя, че качиха колите на машините, спокоен стана и си тръгна. Дори и не дойде към нас да каже "прощавайте", разказа още Витков.

По думите му, тъй като няма жертва, единствените последствия за момчето, което го е блъснало, ще са да му бъде отнета книжката за няколко месеца. Но, според музиката, такива хора не трябва никога повече да се качват зад волана на автомобил.

"Ще помоля едно нещо. Младежите и девойките, които карат с такава скорост, с автомобили, които са над 150 коня - когато нямат опит, да знаят, че пътят не е това, което виждат. Той е много по-опасен, отколкото изглежда. Не карайте с превишена скорост", призова Витков.

Светльо Витков, който е лидер на партия "Глас народен" и кандидат за президент и водач на листа в 23 и 25 МИР в София, коментира и предстоящите избори.

"Продължава личният ми протест срещу системата и начина на управление. Румен Радев е най-големият конкурент в президентските избори", каза той.

Според него проф. Герджиков сигурно е силен в сферата си, но не и в политиката.

"Не бих подкрепил кандидати на БСП, ДПС, ГЕРБ или "Демократична България" на втори тур", категоричен бе Витков.

За него новите медийни месии са Кирил Петков и Асен Василев, които са заменили Слави Трифонов на тази позиция.

Светльо Витков коментира и твърденията, че участва в избори за парламент само заради субсидия. "Ако се боря за субсидия, бих си присъединил към по-голяма партия. Това е мантра, която се лансира от медиите, но не е вярна", заключи той.

В предаването Витков разкри и подробности за жестокия пътен инцидент, който преживя преди ден. И заяви, че ще се постарае виновникът за катастрофата да си понесе законовите последствия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
10
 
! Отговори
66 преди 2 години
А бе този не пееше ли за Бойко преди десетина години,а сега е срещу него.Просто момче се намерил и акъл да дава.
102
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На кой му пука за тебе бе, заврян ДС зет :)
101
3
 
6
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
До МунчоПравилно си отбелязал. Витков е същия ***, като тоя дет го ударил, но тъй като годините си казват думата, няма толкова тяга за простотийки.
100
1
 
8
 
! Отговори
Мунчо преди 2 години
"пускам седалката", "дори махнах колана", викам: "Дай да се отпусна малко".А да си дремнеш не пробва ли?И тоя раздава мозък.Хвани единия, удари другия.
99
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъже!
98
3
 
7
 
! Отговори
Да преди 2 години
Прави си ПР преди изборите!
97
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Амиииии...***. Устата му смър....ди. Имам един такъв колега, ама се прави на херувимче, а като разтвори устица предизвиква позиви за повръщане.
96
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя мноо вулгарен. Като му погледна устата и повръщам. Не понасям цитници, а иначе е прав, да.
95
2
 
10
 
! Отговори
??!! преди 2 години
Много "интерсно " бе другарю " кандидат полийик " - ТИ защо с НИЩО НЕ СИ по-различен от останалите *** дето все се мъчат да минат тънко по ръба на правилата ???? Би трябвало да си един от тези дето да си за пример , а какво ни казваш САМИЯТ ТИ : " Пуснах си седалката назад , ей тъй да си полегна , ....МАХНАХ си колана ( защото не ми се спазват правила и закони ...) - Тя горката България затова е нато зи хал - от ей такива "законотворци " като теб !!!!!
94
0
 
6
 
! Отговори
Бай Ганю преди 2 години
Аз няма да се чипирам. Всички други *** ще умрат, само ние най-умните ще останем на планетата. Е, освен ако не се заколим по кръчмите или не се пребием по пътищата де.
93
0
 
6
 
! Отговори
Маке-Ариец преди 2 години
Бай ГанЕ "тамън" си бил махнал колана! После е засекъл с колко са карали тези след него ... Тц Тц ... Само в ПАНЕЛИСТАН <-- ФАКТ!
92
0
 
6
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
Отпуснах се махнах коланя ииии рязко се насrax, както обикновено по това време!!!
91
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този комунистически зет и племенник има СТРАХОТЕН бизнес! НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ СЕ ПОКАЗВА ГУШНЕ 2 МИЛИОНА СУБСИДИЯ
90
1
 
1
 
! Отговори
до аа1830 преди 2 години
"Не си първия, няма и да си последния."===Т.е. да се примирим, че има джигити на пътя и ако някой вземе да ни убие - голяма работа, така ли?
89
1
 
1
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Здрав съм, не съм болен, а хората не ме искат ?! Защо ?Може ли да ми помогните да живея добре ? Трябва ми пълноценен начин на живот !
88
1
 
6
 
! Отговори
Димитър преди 2 години
Тоз пак ли реве? До оня ден ревеше за субсидия, сега пък някой искал да го убие! Да си наеме адвокат и да си търси правата. К'во ни занимават с неговото мрънкане? Евтин PR за умрялата му, крадлива партийка!
87
2
 
10
 
! Отговори
аа1830 преди 2 години
Светльо, що караш без колан бе момче? Мислиш че си безсмъртен ли?
86
2
 
5
 
! Отговори
аа1830 преди 2 години
Светльо, опищя форумите! Скрий се и отиди в някоя църква да се помолиш за хората които не са имали твоя късмет. Не си първия, няма и да си последния.
85
0
 
1
 
! Отговори
Илия преди 2 години
Абе вие нормални ли сте в тази из........държава?
84
3
 
7
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 2 години
Да ме извинява Витков, но да започнеш изявлението си с това как си карал по правилата и не носиш никаква вина за инцидента, изглежда като непоискано оправдание. Разбира се не пожелавам на никой да му се случва да катастрофира, но да се драматизира как това било опит за убийството му, е твърде пресилена драма.