Самоуби се млад поп-фолк изпълнител

Денис Теофиков е скочил от 7-я етаж на сграда в района на Царско село
24 окт 2021 17:40, Нели Христова
258
Самоуби се млад поп-фолк изпълнител

Едва на 21 години почина поп-фолк певецът Денис Теофиков. За загубата информира "Пайнер" на уеб страницата си, но не съобщават за причина за смъртта. По информация на "24 часа" младата звезда е скочил от 7-ия етаж на сграда в района на Царско село.

"На 21 години ни напусна един от най-добрите млади изпълнители на музикална компания “Пайнер“ – Денис Теофиков. Певецът завинаги ще остане в сърцата ни като едно младо и безкрайно талантливо момче, което за кратко се превърна в идол за публиката и успя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални хитове, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената буквално заблестяваше, когото той се качи на нея." написаха от продуцентската компания.

"Винаги ще помним енергията, която той влагаше във всичко, което прави и най-вече в музиката, енергията, която раздаваше за всички нас.
С много мъка и тъга се разделяме с теб, Денис Теофиков, но ти оставаш завинаги в сърцата ни! Поклон пред паметта ти!
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ изказва искрени съболезнования на семейството и близките на Денис Теофиков!", добавят от "Пайнер".

Теофиков е изпълнител на песните "Тръгвай си" в дует с Емилия, "Не се отказват" и "Милион" с Анелия.

За смъртта на певеца съобщи в социалните мрежи и колежката му Лорена. "Имаше толкова много да дадеш на тая земя, а отиде да светиш горе... високо горе", написа тя към снимка, която сподели в инстаграм.

Синът на Софи Маринова Лоренцо също изрази скръбта си със снимка в инстаграм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
4
 
8
 
! Отговори
1 преди 2 години
"...животът ти е поп фолк..." Най-вероятно е предрусал, сори но това ми изглежда като най-вероятното обяснение.
140
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не вярвам момчето да е скочило само, категорично не .... нещо друго се е случило и се надявам да не остане тази версия, като единствено, за пред обществото. Жалко, че ни напусна това красиво дете. Да, пълнолетен е, НО нищо не видя от този живот. Ех.....
139
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 154: Такива сме Раците ... уви. И аз съм родена на Илинден, като него, само че 13 години по-рано .... и сме ужасно емоционални, сърдечни, чувствителни и доста тревожни на моменти. Теглим ли чертата обаче на някого или нещо е завинаги. Версиите за *** му, уви, са толкова противоречиви, че ми се реве....Информацията е от къде, къде по-различна....
138
2
 
6
 
! Отговори
Много жалко преди 2 години
Няма го вече това красиво, талантливо и чувствително момче. Съболезнования на семейството. Харесвах гласа му. Слушам всякаква музика, която ми въздейства. И дъщеря ми е зодия " Рак" като Дени. Не, че има 12 типажа характер, но бих казала,че младите хора от тази зодия са много чувствителни, неуверени и имат голяма нужда от разбиране и подкрепа.
137
0
 
19
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Хайде да се абстрахираме от това кой какво е дал на света и останалите ви разсъждения не на място. Отишъл си е един 21 годишен живот. Жалко и тъжно е. Почивай в мир.
136
0
 
25
 
! Отговори
12 преди 2 години
Горкото момче, горките родители! Дамян Дамянов в едно стихотворение "Черната минута" го е казал най-добре:" Умира му се на човек хиляда пъти, ала тежко му - ражда се веднъж!".
135
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е коя е тая сграда с толкова етажи в района на Царско Село?
134
3
 
24
 
! Отговори
Taню преди 2 години
никва идея кое е това момче... Самоубийство на тия години - я е бил дилър, я не е понесъл на химизирано бело... Не го казвам с лошо, но това е съвремието...
133
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте говорили глупости. Бог да го прости момчето, толкова млад и създаде прекрасни песни. Аз още не мога да повярвам.. :( Ще липсва много....
132
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това момче не участваше ли в една Евровизия?
131
6
 
16
 
! Отговори
Човек преди 2 години
Как може да обиждате... Съболезнования на семейството му...
130
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да го прости! Много му е тежало на душата,може да е искал друга музика, може с друго да се занимава! Дано се успокои душата му там горе!
129
4
 
18
 
! Отговори
7 преди 2 години
Звезда тип Маколи Кълкин, като пробиеш на 17, на 21 можеш да си позволиш неща, които на 30 можеш само да си мечтаеш.... тежко нещо е Живота.... да имаш също не е хубаво.... много лесно да тръгнеш накриво, когато нищо не ти липсва, имаш пари и свобода....
128
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как разбраха, че е скочил? Може да е паднал докато си е правил селфи.
127
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалгатата промива мозъци вече 30 години, вече взима и животи.
126
3
 
76
 
! Отговори
Валентин преди 2 години
Необяснимо е, че сайтовете позволяват секция с коментари под подобни трагични новини. Жестоко е да се четат нечовешките писания на повечето тук! Какви ли хора са, какви ли семейства имат, деца ?! Не че искам да знам, но съзнанието ми не побира как е възможно да се изсереш под новина за смърт на дете! Господи, прости им!
125
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С Метамфетамин човек понякога си мисли че може да лети
124
4
 
24
 
! Отговори
3Г клас преди 2 години
Ние 18/20годишните от 3ти Г клас скърбим
123
1
 
3
 
! Отговори
Вълчо преди 2 години
Ауууууууууууу
122
6
 
24
 
! Отговори
Художник преди 2 години
Знаех си, че не трябва да рисувам басейн на тротоара...