Съдът с подробности за стрелбата с Алек Болдуин

Той и продуцентът на филма Rust с официално обвинение
20 ное 2021 11:18, Дарена Найденова
20
Съдът с подробности за стрелбата с Алек Болдуин
БГНЕС

Алек Болдуин и продуцентът на филма Rust са били официално обвинени в съдебни документи, подадени от ръководителя на сценария на проекта.

Мами Мичъл, която работи на снимачната площадка на филма, се обажда на 911, след като Алек Болдуин стреля с пистолет по време на снимките и убива операторката Халина Хътчинс и ранява режисьора Джоел Соуза. В съдебните документи, цитирани от People, Мичъл твърди, че тя също е била ранена по време на стрелбата и в момента съди актьора и част от екипа за нападение, нарочно причиняване на емоционален дистрес и умишлено причиняване на вреда.
 
По време на пресконференция в сряда Мичъл и адвокатката ѝ Глория Алфред говориха с репортери относно обвиненията. Мами казва, че никога няма да забрави какво се е случило във фаталния ден на снимачната площадка на Rust. „Постоянно си преживявам стрелбата и звука от пистолета. Депресирана съм, не се чувствам защитена, имам чувството, че във всеки един момент нещо може да се случи на мен или на хората, които стоят близо до мен“, казва Мичъл. Тя допълва, че трагедията е изсмукала радостта от живота ѝ.
 
„Загубих и нов приятел, който беше невероятен и уникален човек, както и бъдещ съдружник. Халина беше жена, която говореше на същия кино език като мен и аз се чувствам ограбена след нейната загуба“, казва още Мичъл.
 
Адвокатката Глория Алфред също направи изявление, в което обяснява каква жалба е подала в съда. В документите пише, че на 21 октомври 2021 година Алек Болдуин е стрелял със зареден пистолет, който убива Халина Хътчинс, ранява Джоел Соуза и причинява емоционални и физически наранявания на Мами Мичъл, която е била близо до случващото се.
 
 
Още за инцидента и делото срещу Алек Болдуин, четете в материала на Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: стрелбаалек болдуин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Болдуйн е голям психар. Нека сега се прави на Тръмп. Ще го оправдаят
17
4
 
1
 
! Отговори
АЯТОЛАХ ХУМАНЕН преди 2 години
Дано всемилостивия го оправдае ,ако приемеш изляма Болдуне , това ти убийство няма д асе счита като грях ,а по -скоро ще се гледа положително неща него и може дори да удариш кьоравото с някоя друга девственица в рая. Ела при нас талибаните ,ще живееш честит живот.
16
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стрелбата НЕ Е с Алек Болдуин. Алек Болдуин стреля с пистолет по време на снимките, убива операторката Галина Хътчинс и ранява режисьора Джоел Соуза. Тази седмица пиндостански съд оправда убилия двама и ранилия един протестиращ в щата Уйсконсин. Ще оправдаят ли и този или ще го признаят за убиец?
15
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Търсете човека, който му е дал в ръцете тоя пистолет. Не мисля, че сам го е набарал от реквизита.
14
2
 
13
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Поредното ми-ту *урве, което иска да изкара солидно количество парЕ. Холивуд сам си докара тая либрастия и сега сам ще си сърба чорбата. А аз ще се кефя с пуканки и бира.
13
3
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
До The Finger of Fate aко си го докарал до там, да броиш минусите в тоя читалищен форум, имам лоши новини за тебе. а след присъдата на кеноша кид, и за алек болдуин
12
5
 
6
 
! Отговори
The Finger of Fate преди 2 години
Хаха ха ха ха!Некакви жжалки завистници-шшушляци от дълбоката и глуха провинция ми тресняли некакви минусченца,бре!Ха ха ха ха ха!!!Бездарни и безсилни сте,бре!И безмозъчни и безпарични също!!!
11
4
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
До Хичо нищо не са наредили, за онова момче блм и лгбт искаха доживотна без замяна, тоя се разкарва и дава интервюта, да го подшия на женка му
10
4
 
6
 
! Отговори
Хичо преди 2 години
Това е постановка,нарочно са го наредили....Болдуин враждуваше нещо с Тръмп...
9
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алкохолика в затвора ,кво се туткат сякаш нищо не се е случило
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей всеки иска да докопа някой друг долар
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няколко милиончета в зелено ще излекуват стреса на тая
6
9
 
14
 
! Отговори
The Finger of Fate преди 2 години
Ха ха ха!Кой кво ще да разправя,но бате Алек е велик,бре!Благодарение на неговия игрален филм с Деми Мур открих най-красивото градче на Света!Казва се Ез и се намира на най-красивото крайбрежие в Света-знаменитата ФРЕНСКА РИВИЕРА.пп-Там живях като турист 12 дена и въпреки,че е свръхскъпо(е не колкото в Сен Тропе)си прекарах ВЕЛИКОЛЕПНО,бре!Ха ха ха!
5
3
 
17
 
! Отговори
Ана преди 2 години
На снимачната площадка на този филм - отношението към оръжията е било като към сценичен грим - всички ползват и захвърлят където намерят.Доста отговорни има , освен Болдуин.
4
6
 
8
 
! Отговори
Обвинен евреин! преди 2 години
Расисти !!
3
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чичака на снимката май е прекалил с питиетата
2
3
 
4
 
! Отговори
Лекарства за нос преди 2 години
не тая стрелба трябваше да следите, а делото срещу кеноша кид. читалищна работа
1
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гръмнали някой от прислугата и вече голямо чудо. .. Модерният свят се побърка. . .