Болдуин сгреши като даде интервю миналата седмица

Изказванията му могат да бъдат използвани срещу него, смята адвокат
7 дек 2021 19:21, Ния Христова
15
Болдуин сгреши като даде интервю миналата седмица
Снимка: БГНЕС
Американският актьор Алек Болдуин даде едночасово интервю за телевизионния канал ABC миналата седмица. Адвокати определиха това като потенциално грешна постъпка от негова страна , съобщава LA Times.
 
"Няма положителна страна за него относно правните последствия. Изказванията му могат да бъдат използвани срещу него, всеки го знае това. Но те не могат да бъдат използвани за защитата му, защото са в сферата на слуховете. Като актьор и като публична фигура, причините за интервюто не са правни. Но като адвокат, знам, че няма причина да даваш интервю като това. То може само да доведе до по-лоши резултати", коментира адвокат Неама Рахмани.
Още по темата
 
В интервюто си 63-годишният актьор и продуцент на Rust коментира, че никога не би натиснал спусъка, ако е насочил пистолета към някого. Той обясни, че е репетирал заедно с Халина Хътчинс, която бе убита, като именно тя му давала насоки как да държи оръжието с цел подсигуряването на по-добри кадри.
 
Според адвокат Джеф Харис ако разследващите органи все пак открият, че спусъкът е бил натиснат, това ще повлияе негативно върху доверието на всяка една от изречените от Болдуин тези.
 
Междувременно Алек Болдуин изтри един от акаунтите си в Туитър. Актьорът не обясни това си действие, като деактивира профила, от който бе и единствената му официална позиция по казуса със стрелбата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
5
 
! Отговори
@#@ преди 2 години
Нагласиха го Алек Болдуин както синът на Брусли убиха по същият начин,човекът е невинен ,явно някой иска да му съсипе живота и кариерата
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По едно време отвсякъде ми изскачаха реклами с тоя. По две реклами на минута. Някакви памперси май сменяше. Много досадно беше.
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болдуин ли постави бойни патрони в пистолета?
9
3
 
3
 
! Отговори
До 10: преди 2 години
Да си телефона в САЩ и ще ти се обадя.
8
3
 
2
 
! Отговори
До 7и8 преди 2 години
Не пиши глупости, говори за САЩ на хора, които са гледали САЩ само по филмите не на мен. Ясно?!
7
4
 
1
 
! Отговори
Виновен евреин?! преди 2 години
Расисти!
6
2
 
14
 
! Отговори
До 5: преди 2 години
Стига писа глупости. Точно в САЩ богатите се разминават ако случая не е политически. Още повече, че тоя игра главна роля в омаскаряването на Тръмп. Да напомня ли как оневиниха О.Д. Симпсън в криминалното дело по убийството на жена му, а след това по гражданското дело го осъдиха да плати огромно обещетение. И всичко това за да умирят бунтовете на чернокожите в ЛА.
5
3
 
2
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
Явно не си чел достатъчно досиета на убийци. В системата винаги има дупки независимо от държавата.
4
4
 
10
 
! Отговори
Boldwin brothers преди 2 години
Алек си поживя шестдесет и кусур години сега се свърши. Убийство по не предпазливост, дори да не е отговорен той за смъртта на жената, фактическият извършител е той и понеже това не е България, помнете ми думата няма да мине без затвор!
3
2
 
9
 
! Отговори
ало, прокуратурата? преди 2 години
Да пита Гешеф виновен ли е или не. Само мнението на главния ни каскет е меродавно по въпроса.
2
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъпият лигоч в затвора, където му е мястото!
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Струва ми се, че това интервю е с цел да окаже натиск срещу съда и следствоето в негова полза. Защо толкова време след инцидента говори небивалици, с които обърква още повече следстието и съда? Какво точно иска да каже - че е имало снайперист, който е застрелял жената в същие момент ли? Много объркана версия, дано да е поради свръхемоционалност, а не поради гузна съвест.