Тузаря от "Сексът и градът" загази

Обвиняват Крис Нот в сексуално насилие
18 дек 2021 22:45, Дарена Найденова
43
Тузаря от "Сексът и градът" загази
БГНЕС

Преди ден две жени обвиниха Крис Нот в сексуално посегателство в доклад, публикуван от The Hollywood Reporter.

Предполагаемите инциденти са станали през 2004 и 2015 година. Първата дама, за която се използва псевдонимът Зоуи, казва пред THR, че гледането на първите два епизода от продължението на „Сексът и градът“ е отключило нещо в нея и затова е решила да проговори за случилото се. „В продължение на много години бях погребала този случай“, казва тя, добавяйки, че сега е почувствала правилното време да сподели истината.

В статията на THR Зоуи казва, че се е срещнала с Нот малко след като се мести в Лос Анджелис, когато още е на 22 години. Тогава е работила в известна и успешна фирма, която е имала връзки с известни личности. „Идваше при мен и флиртуваше. Някак си ми взе номера от директора и ми оставяше съобщения на служебния телефон. Шефът ми постоянно се шегуваше, че Тузаря ми оставя съобщения“, разказва обвинителката.

Тя твърди, че по-късно е била поканена на басейн в сградата на Нот в Западен Холивуд. Докато е била там актьорът ѝ е дал назаем книга, която да прочете и да върне отново в апартамента му. Когато Зоуи се връща, за да остави взетата вещ, Нот я целува. Тя го целува в отговор и му благодари, казвайки му че се връща при басейна, където я чакат нейните приятелки. Тогава обаче Крис я дърпа към себе си, сваля ѝ дрехите и я изнасилва.
 
„Беше много мъчително, като през цялото време му крещях да спре! Но той не спря. Казах му поне да вземе презерватив, а той се изсмя“, твърди жертвата. Разказва още, че е имало кръв по блузата ѝ. След като напуснала стаята на Нот, Зоуи се прибира в стаята на свой приятел, който веднага разбира за случилото се.
 
Още за обвиненията към звездата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1. Същ. имена с наставка -ар, -яр и -тел се сленуват с -я, ят - няма нищо общо с "мекането" . 2. Прозвища не се членуват с пълен член. Така че правилното изписване е Тузаря. А иначе - поредният абсурд отвъд океана. Особено случаят с шевовете - отишла в болницата да я шият, казала, че е изнасилена, но не сигнализирала в полицията - нито тя, нито медик. И 15-20 години по-късно се сетила точно когато актьорът отново нашумя заради продължението на "Сексът и градът".
19
1
 
0
 
! Отговори
Феликс преди 2 години
Аз подозирам, че повечето богати гейчета в холивууд може би са си нормални, но се обявяват за такива като защита от златотърсачки...
18
1
 
4
 
! Отговори
GG преди 2 години
И тази как ще си докаже историята ?
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щеше да е загазил, ако не беше yмpял преди около седмица.
16
1
 
2
 
! Отговори
Хм, преди 2 години
За такива като нея има хубав израз: сърби, боли... драго ми е! Стои въпросът - защо е мълчаливо,защо не е съощила в полицията веднага? Май е опит за самореклама.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто сега я е яд, че въпреки че я е "изнасилил" без презерватив, тя не е успяла да прихване, за да може след това да го одере с тлъста издръжка. Наистина не разбирам защо се дава поле на изява на подобни индивиди.
14
1
 
2
 
! Отговори
Халиф Мезути преди 2 години
"Има ли грешка в изречения като Тук е роден Апостолът на свободата и Апостола на свободата организира освободителното движение? Отговорът е положителен и, може би изненадващо за някого, грешката е само в първото изречение. Защо? Тъй като използваното словосъчетание Апостола на свободата е прозвище, такива имена, както и прякорите, се употребяват с кратък член независимо от синтактичната им роля в изречението."
13
0
 
6
 
! Отговори
Поп Грую преди 2 години
До Пълен ЧЛЕН 27 Прозвища и прякори НЕ СЕ ЧЛЕНУВАТ С ПЪЛЕН ЧЛЕН, даже и да са подлози!!!
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целунала го но после разбрала че е изнасилена а междувременно му казала да си сложи кондом. Смях, по-скалъпена история не съм чувал в последно време.
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До модерна - Ем те за това го -обвиняват з анешат от преди 20 години ...
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До MeToo 22 - Само ако си на достатъчно видима позиция. Ако си някой по ... сенчестта личност, бате никой не те бара.
9
7
 
2
 
! Отговори
Пълен ЧЛЕН преди 2 години
Има два члена в българския език. Пълен, -ът и НЕпълен, -а. Другите ЧЛЕНОВЕ ги дъвчат мисирките. И на въпроса за заглавието: Да, ПЪЛЕН ЧЛЕН, -ът, защото е подлог, без значение кой е този.
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте се повтаряли ...
7
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давността отдавна е изтекла. Да се е обадила веднага и начаса в полицията. Жена се изнасилва трудно, ако тя се съпротивлява много трудно ще проникнеш в нея, ще оставиш сума ти доказателства за деянието , че и без презерватив още доказателства. Сега след n на брой години ме ту. На такива изобщо не трябва да им се обръща внимание. Вика полицията на момента или да не ни занимава със себе си изобщо. Да ми плати сега 15 usd че съм и заделил 10 минути от живота си да и чета глупостите.
6
2
 
12
 
! Отговори
MeToo преди 2 години
Така е вече на Запад . Имаш кинти - загазваш. Появяват се обвинения от преди 20-30-50 г. как си погледнал "похотливо някоя ... Поканил си друга на чай и това дълбоко е засегнало чувствата и ... Обвинен си че преди 15г. си "иззнасилил" някаква , която никога ама никога не си виждал .... и всичките тези "жертви" ИСКАТ поне по 10-15 милиона долара да те осъдят в съда неустойка за "лошото" ти поведение КАТО НИКОЙ СЪДИЯ НЕ ИМ ИСКА ДОКАЗАТЕЛСТВА ...
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички актриси,певици и тем подобни когато са били неизвестни са се ръчкали покрай влиятелни личности за да могат да прогресират какво ли не са правили и когато са станали звезди и забогатяха изведнъж решиха че са ги изнасилили преди ледената епоха. Американска му работа.
4
8
 
6
 
! Отговори
модерна преди 2 години
Този мъж не е ли твърде стар, за да е годен даже да го вдига.
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Женското робство е по-страшно.Патриархата е бил за нашата независимост и защита. Защото, с тези животнии разбирателството е невъзможно.Въпроса е кой-кого.Те са чада-дъщери на този, когото наричат сатана.
2
1
 
10
 
! Отговори
Хахахахаха преди 2 години
И коя е тази книга? Една приятелка пита.
1
6
 
31
 
! Отговори
обратно в училище преди 2 години
Тузар се членува с а/ът. Тузарът - тузара. Тузаря е някаква променена форма от мякащите на меко наши сънародници.