Не пускат в Австралия и Кание Уест?

Певецът заплашен от съдбата на Джокович
30 яну 2022 07:49, Александър Попов
26
Не пускат в Австралия и Кание Уест?
Снимка: БГНЕС

Хип-хоп изпълнителят Кание Уест ще трябва да бъде напълно ваксиниран, ако иска да изнася концерти в Австралия, заяви министър-председателят Скот Морисън, след като медиите съобщиха, че изпълнителят планира австралийско турне през март.

Предупреждението идва само две седмици след скандала с Новак Джокович и попарените му надежди за титла от Големия шлем. При тенисистът съдът потвърди решението на правителството да анулира визата му заради правилата на COVID-19 и неваксинирания му статус.

"Правилата са такива, че трябва да сте напълно ваксинирани", заяви Морисън на пресконференция. "Те се прилагат за всички, както хората видяха съвсем наскоро. Няма значение кой сте, това са правилата. Спазвайте ги и можете да дойдете".

Забележките на Морисън са след публикация във вестник "Сидни морнинг хералд", в която, позовавайки се на източници от индустрията, се казва, че Уест планира да изнесе концерти на стадион в Австралия през март. Представители на Уест, който издаде последния си албум "Donda" през юли, не бяха открити за коментар.

Ваксинационният статус на Уест не е официално известен.

Още по темата
В интервю в социалните медии през 2021 г. той заяви, че е получил една доза ваксина, но в интервю за бизнес списание Forbes през 2020 г. той нарече ваксинирането "белегът на звяра".

Австралия, една от страните, които са най-силно ваксинирани срещу COVID-19, се бори с експлозивна вълна от инфекции през последния месец, предизвикана от бързо разпространяващия се вариант Oмикрон, като са регистрирани около 2 млн. случая.

В събота починаха 97 души, след като в петък пандемията отбеляза рекордните 98 смъртни случая. Здравните служители в няколко щата обаче заявиха, че броят на приетите в болниците пациенти е намалял или показва признаци на спад./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: АвстралияКание Уест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Бойкот на Австралия.Никой да не ходи там.
24
0
 
3
 
! Отговори
Вируслав преди 2 години
Вакстралия първо се бореше за нулев ковид и затвори полети и граници. После с голямо закъснение видяха, че не става и почна борба за нулева неваксинация. Ковид ги помете въпреки всичко. Пребиха и тероризираха народа си както и Китай не правил дори. Създадоха концлагери! И пак се провалиха. Съсипаха Австралия Опън с невалидни титли. И още не признават шведския подход, от стах Морисън да не облече раиран костюм.
23
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми те там си имат аборигени
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да си стои у дома, на клона. Кеф ти банани, кеф ти фурми.
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя тенисист Кание Уес не съм го чувал.
20
9
 
5
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 2 години
До 18....... Щото баце ти Ноле реши да мине по тънката лайсна с така нареченото медицинско изключение ама като цъфна в Австралия се оказа че няма такова и само се прави на тарикат!
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Драконовски мерки в Австралия, болшевишки режим - или си тройно убоден, или не си човек, а пламнали от омикрона - 2 000 000 случая. И пак управляващите им пропагандират с болшевишки размах "спасителните" течности. Логика, сър. Дреме му на Кание Уест за концерти в модерния концентрационнен лагер, наречен Австралия.
18
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те и без това в Австралия отиват веднъж на високосна... в България също. Така че Канието да си идва дома тука, да не ги мисли торбестите
17
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, като не може неваксиниран да им стъпи на острова, що се изгавриха с Ноле? А го прекараха през това унижение, ту да му потвърждават визата, ту да я отвърлят.
16
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Кание. Велик е
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Расисти
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От сега е сигурно че някой които е казал нещо против ваксините шанса да вземе музикална награда клони към 0.
13
11
 
5
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
ДАНО КАНИЕ УЕСТ НЯМА АЛЧНИ АДВОКАТИ И МИЗЕРНИ ФАЛШИФИКАТОРИ КАТО ДЖОКОВИЧ !!! ВЧЕРА БИ БИ СИ ПОКАЗАХА ТЕСТА НА СЪРБИНА И ГО СРАВНИХА С РАЗСЛЕДВАНЕ НА КОРУМПИРАН ИВАН СЛАВКОВ ОТ МОК !!!
12
1
 
3
 
! Отговори
Ayyyyy ko ,че правим преди 2 години
Ами не им трябват роби вече и нИ пускат ,но black live matter ukrainian i guess don't!
11
19
 
4
 
! Отговори
бягай Бонго преди 2 години
До Бонго Бацилот Австралия, преди да си стигнал. Австралия е държава , в която има ред и законност. който не му харесва, да си ходи, ама кандидатите са все за там, уж много лошо, а напират да отидат. Като гледам този на снимката, си представям и твоята физиономия, със същия интелект!
10
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо да го покани в България - като направи реклама на страната ни и напише че и други неваксинирани могат да пеят без сертификат и тн
9
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не си ваксиниран не можеш да изнесеш концерт в Австралия или да играеш в спортен турнир.Докъде я докара света.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом не го пускат значи не е ваксиниран.Кание е вярващ човек и прави песни за Джизъс.
7
4
 
17
 
! Отговори
кристина преди 2 години
хаха.. 'що не пишете за конвоя на свободата в канада??? това си е новина от световен мащаб.. да видим великия трюдо къде ще се скрие, най много да обяви карантина на целия парламент, както наш цар киро направи
6
3
 
34
 
! Отговори
сокол преди 2 години
В Канада яки протести против мерките,тираджиите не могат да работят,дошли са хиляди тирове пред резиденцията на Трюдо,той смело избяга оттам..Кирчо що мълчи?